Промышленное предприятие ЗИП

  • Русский
  • English
  • Українська

Лакофарбовий бізнес

ТОВ ПП «ЗІП» – це сучасний високотехнологічний виробник лакофарбових і клейових матеріалів широкого спектра застосування з власною філіальною мережею по Україні.

Технологічні потужності підприємства дозволяють виробляти більш ніж 60000 тонн продукції на рік. Лінії сформовані на основі високопродуктивного обладнання провідних світових виробників машин для лакофарбової промисловості NETZSCH (Німеччина), Profarb (Польща), Oliver & Batlle (Іспанія), Fast & Fluid Management (Нідерланди).

Виробництво водорозчинних фарб здійснюється на автоматизованій лінії, яка виготовлена ​​іспанським виробником обладнання «Oliver & Batlle» за індивідуальним проектом.

Серед партнерів ТОВ ПП «ЗІП» одні з найвідоміших виробників хімічних продуктів, такі як BASF (Німеччина), DOW (США), Bayer (Німеччина), Eastman (США), Evonic (Нідерланди), Chromaflo Technologies (Нідерланди).

Сьогодні «ЗІП» – це підприємство, яке входить до п’ятірки найбільших лакофарбових компаній СНД. Нашим торговим маркам довіряють і, уважно вивчаючи думки споживачів, ми постійно зростаємо і вдосконалюємося. Ми створюємо і поширюємо товари, які роблять життя більш яскравим і затишним. Ми допомагаємо нашим споживачам отримувати від життя більше задоволення!


Річна фінансова звітність та аудиторський звіт ТОВ ПП «ЗІП» за 2019 рік, оприлюднено відповідно до Закону України від 16.07.99 р. №996-XIV «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

Ви торговельна
організація?
Так
Ви промислове
підприємство?
Так
Ви конкурент?
Так
Продукція для
власних потреб
Відкрити каталог
Наші бренди
Наші партнери
закрыть

Fieldset

 

Verification

закрыть

Supplier Data

 

;