This version of the page http://www.sportlife.ua/uk/krivoy-rig-aqua (93.170.54.15) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-30. The original page over time could change.
Sport Life Кривий Ріг Вечірній
 
Скоро відкриття
SPA та басейну!
Останній шанс придбати абонемент на умовах передпродажу!
Подробиці
Сучасна аквазона з трьома басейнами. Вода у басейнах проходить 5 етапів очищення, знезараження озоном та ультрафіолетом. Лазневий комплекс з лазнями та затишним лаунжем. Масажний кабінет та солярій.
Незабаром відкриття*
На тебе чекає:
Плавальний басейн на 25 м


Сучасній спортивний басейн на 5 доріжок. Аквааеробіка, тренування з персональним тренером. Великий вибір аква-інвентарю.
Басейн для дітей та немовлят

Уроки з плавання, спортивні секції, персональні тренування з досвідченим тренером. Безпечна глибина та комфортна температура басейнів.
Лазневий комплекс


Краще, що може бути після тренування — це лазня. Руська лазня, фінська сауна та римська баня. Відпочинок після лазні у зоні лаунж.
СПА процедури



Кабінет з різними видами масажу: загальний, спортивний, релакс, дитячий і корекція фігури. Вітамін D круглий рік з сучасним солярієм.
Встигни придбати абонемент на умовах передпродажу
Останні 50 абонементів!
Абонемент Classic з басейном
5 490 ₴
Доступ до клубу 7:00-22:00

Басейн

Тренажерний зал

Групові заняття

Заморозка до 30 днів
Замовити
Замов консультацію
І ми зателефонуємо найближчим часом
Юридичні умови
Пропозиція діє з 08.12.2020 по 31.03.2021 на території України, окрім території АР Крим та зони проведення ООС. Пропозиція передбачає можливість придбання клубних карток фітнес-клубу Sport Life, категорія яких дозволяє відвідування басейну, зі знижкою до 49,97 %, на умовах передпродажу. * Орієнтовна дата відкриття басейну — 2-й квартал 2021 року, за адресою: м. Кривий Ріг, бульвар Вечірній, 31а. Клуб залишає за собою право змінювати строк дії Пропозиції. Зображення на цьому сайті носять ознайомлювальний характер і можуть відрізнятись від реального вигляду фітнес-клубу Sport Life. Деталі Пропозиції у відділі по роботі з клієнтами фітнес-клубу Sport Life, на сайті www.sportlife.ua/uk або за телефоном. Вартість дзвінків згідно з тарифами вашого оператора зв'язку.
Sport Life
Кривий Ріг Вечірній
бульвар Вечірній, 31а
+38 (044) 222 4 222
© 2007–2021 Group of companies Sport Life