This version of the page http://www.032.ua/donate (104.26.15.149) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-25. The original page over time could change.
0 Увійти

Підтримайте
редакцію
032.ua

Кожен ваш внесок має для нас значення!

Чому ми просимо про допомогу?

Головним джерелом прибутку для нас завжди була реклама. Зі зрозумілих причин, її потік різко зменшився ще в 2014 році, але, скоротивши максимально витрати і штат, ми продовжували працювати і інформувати Вас про те, що відбувається у Львові.

Новим ударом по мізерному бюджету редакції стала пандемія коронавіруса, яка звела рекламні доходи сайту практично до нуля. У цю важку хвилину ми вперше за всю 10-річну історію сайту просимо вас про підтримку. Ми знаємо, що нашим читачам також нелегко і будемо раді будь-якій сумі допомоги.

Ваші пожертвування допоможуть нам пережити важкі часи і зберегти роботу популярного новинного сайту в нашому регіоні

Хто ми?

Сайт 032.ua був заснований в 2010 році, як інтернет-ЗМІ, яке детально висвітлює всі аспекти суспільно-політичного, культурного та спортивного життя у Львові. Специфікою сайту була наявність великої довідкової інформації в усіх напрямках бізнесу обласного центру.

Наша команда

Євгенія Пласконь
Головна редакторка сайту 032.ua
Катерина Тополюк
Випускова редакторка сайту 032.ua
https://www.032.ua/author

Наші засновники

Євген Явтушенко
СЕО CitySites
Ігор Онищенко
СOО CitySites

Як ми працюємо?

Вже 10 років, як журналісти нашого сайту пишуть про все, що хвилює жителів Львова і регіону

Ми разом пройшли революцію, і декілька криз. Головний принцип нашої роботи - точність, оперативність і об'єктивність у подачі інформації. Щодня ми публікуємо найсвіжіші і актуальні новини Львова, ділимося цікавими і потрібними порадами, надихаючими і життєрадісними фотографіями міста.

Чому ми просимо про допомогу?

1
Перший удар по бюджету - вiйна 2014

Сайт 032.ua не фінансується політичними партіями, політиками, олігархами та іншими представниками великого капіталу, тому журналісти сайту завжди вільно писали і висловлювалися за всіма злободенних питань життя міста та регіону.

Головним джерелом доходів для нас завжди була реклама. Зі зрозумілих причин, її потік різко зменшився ще в 2014 році, але, скоротивши максимально витрати і штат, ми продовжували працювати і інформувати Вас про те, що відбувається у Львові.

2
Другий удар по бюджету - пандемія коронавіруса

Новим ударом по мізерному бюджету редакції стала пандемія коронавіруса, яка звела рекламні доходи сайту практично до нуля.

У цю важку хвилину ми вперше за всю 10-річну історію сайту просимо вас про підтримку. Ми знаємо, що нашим читачам також нелегко і будемо раді будь-якій сумі допомоги.

Ваші пожертвування допоможуть нам пережити важкі часи і зберегти роботу популярного новинного сайту в нашому регіоні.
Ми гарантуємо, що кожна ваша гривня буде витрачена на зарплату журналістів
Без журналистiв створювати якісний новинний контент буде неможливо
032

На що ми витратимо ваші гроші?

Щодня ми випускаємо десятки новин, статей, інтерв'ю та спецпроектів. На жаль, під час кризи ми не в змозі заробити на рекламі достатньо, хоча б для зарплат нашим журналістам. Тому ми звертаємося до нашого читача.

Как пожертвовать ?

1
Выберите сумму
которую хотите пожертвовать
2
Выберите способ оплаты
в открывшемся окне: QR-код, 24 Pay, G Pay либо карта другого банка
3
Оплата при помощи Приват24 ИЛИ карты другого банка

Оплата через 24 Pay

1
Выберите “Оплатить через Приват24”
2
Выберите карту с которой хотите осуществить пожертвование и нажмите кнопку “Подтвердить”

Оплата картой другого банка

1
Введите реквизиты карты с которой вы хотите совершить оплату
2
Нажмите кнопку “Оплатить” и подтвердите платеж через приложение мобильного банкинга

Завершение оплаты

Если все предыдущие шаги выполнены успешно - система LiqPay порадует вас таким сообщением: "Спасибо! Оплата прошла успешно.