Паркувальні майданчики

Наприклад, 01/13/2021
Наприклад, 01/13/2021
Інформацію щодо продажу прав на розміщення та/або облаштування паркувальних майданчиків у місті Києві, що відносяться до сфери управління комунального підприємства «Київтранспарксервіс» в електронній системі ProZorro/Продажі (https://prozorro/sale)
21.08.2019
908
docxdoc pdfdoc pdfdoc docxdoc pdfdoc docxdoc pdfdoc docxdoc pdfdoc docxdoc docxdoc pdfdoc docxdoc docxdoc docxdoc docxdoc docxdoc docxdoc docxdoc docxdoc docxdoc docxdoc docxdoc docxdoc docxdoc
Дивитися далі >>

Розширений пошук

  • проекти рішень
  • Рішення Київської міської ради
    Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 18 грудня 2018 року №459/6510 «Про затвердження міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2019 - 2021 роки»
  • Рішення Київської міської ради
    Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 23 червня 2011 року № 242/5629 «Про встановлення місцевих податків і зборів у м. Києві»
  • Рішення Київської міської ради
    Про погодження призначення Усова К. Г. на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень
  • Рішення Київської міської ради
    Про погодження призначення Прокопіва В. В. на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень
  • Рішення Київської міської ради
    Про внесення змін до Положення про комунальну бюджетну установу «Київський міський центр допомоги учасникам антитерористичної операції»
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про відмову громадянину Степанюку Олександру Миколайовичу у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд поблизу пров. Якова Качури у Святошинському районі міста Києва (201588410)
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про відмову громадянину Гайнієву Олексію Назмійовичу у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення садово-городнього господарства на вул. Пухівській у Деснянському районі міста Києва (437013446)
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про відмову громадянину Глінкіну Костянтину Юрійовичу у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва індивідуального гаража на вул. Коцюбинського, 22 у Дарницькому районі міста Києва (370137154)
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про відмову ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ІНВЕСТИЦІЙНА КОМПАНІЯ «ГАРМОНІЯ» у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва, обслуговування та ремонту об'єктів інженерної, транспортної, енергетичної інфраструктури, об'єктів зв'язку та дорожнього господарства (
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про відмову громадянці Калейчик Ларисі Іванівні у наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для іншого сільськогосподарського призначення, для сільськогосподарського виробництва на вул. Пухівській у Деснянському районі міста Києва (330190374)