This version of the page http://ziko.com.ua/home-solutions/ (95.216.42.241) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-10. The original page over time could change.
Рішення для дому
  • +38 (050) 330-93-20
  • contact@ziko.com.ua
  • Укр
  • Рус
  • Карта

Рішення для дому від компанії ЗІКО

Готове рішення для дому від "ЗІКО"

Система комплексної очистки води (для очистки від заліза, солей твердості, органіки) + Безкоштовна система зворотного осмосу у подарунок
Детальніше

Вибираємо поверхневий насос для води

Поверхневі насоси для води – це зручні пристрої для перекачування води, поливу та водозабезпечення заміських будинків, дач. Насосні станції можна використовувати і для опалення.
Детальніше

Wilo - німецьке насосне обладнання

"ЗІКО" є офіційним дилером та сервісним центром німецької компанії WILO в Україні. WILO є одним з провідних виробників насосів і насосних систем для опалення, вентиляції, кондиціювання, водопостачання, очищення і обробки стічних вод. З того часу, як Louis Opländer заснував компанію в 1872 як Kupfer-und Messingwarenfabrik, компанія стала провідним новатором в галузі високотехнологічних насосів з більш ніж 60 представництвами та 6 700 співробітниками по всьому світу.
Детальніше

Система очищення побутових стічних вод від ЗІКО

Як і автономна каналізація, установка BIO призначена для фільтрації відпрацьованих господарсько-побутових стоків. Системою здійснюється очистка побутових стічних вод в місцях, де немає можливості прокласти центральну каналізацію — на ділянках дач, котеджів, таунхаусів і приватних будинків.
Детальніше

Безкоштовний аналіз води в компанії ЗІКО

Аналізуючи воду центрального водогону наших міст, варто відмітити, що вона в переважній більшості випадків не відповідає європейським нормам по показникам заліза та твердості. Підвищене споживання солей твердості та заліза не тільки шкодить Вашому здоров’ю, але й суттєво пошкоджує Вашу побутову техніку, яка використовує воду.
Детальніше

Pedrollo - італійське насосне обладнання

Компанія «ЗІКО» пропонує своїм клієнтам вихрові, дренажні, свердловині, відцентрові та інші насоси компанії Pedrollo, а також станції для відкачування води. Дане обладнання може використовуватися в сільському господарстві, сфері ЖКГ, для індустріальних та побутових потреб. На всі промислові та побутові насоси для води ми даємо гарантію на 2 роки з моменту придбання.
Детальніше

Speroni - насосне обладнання з Італії

Компанія "ЗІКО" розробляє інженерні рішення з використання продукції компанії Speroni. Асортимент цієї марки включає безліч різних моделей насосного обладнання: глибинні насоси, фонтанні і дренажні насоси, насосні системи водопостачання, а також оснащення до них, які призначені як для побутового, так і для промислового застосування.
Детальніше

ECOMIX® – СИСТЕМИ КОМПЛЕКСНОГО ОЧИЩЕННЯ ВОДИ

Системи комплексної очистки води — це ідеальне рішення для очищення стічної води з високим вмістом солей жорсткості, заліза, марганцю, амонію і органічних сполук в одну стадію. Використовуваний матеріал: ECOMIX® - суміш п'яти іонообмінних і сорбційних матеріалів природного і синтетичного походження, що розрізняються механізмами сорбційної та фільтруючого дії, відносною щільністю і гранулометричним складом.
Детальніше

Birm - очистка води від заліза

Системи знезалізнення на основі засипки Birm використовуються для високоефективного очищення води від заліза. Birm діє як каталізатор, прискорюючи реакцію окислення двовалентного заліза до тривалентного стану розчиненим у воді киснем. В результаті подальшого гідролізу утворюється нерозчинний осад Fe(OH)3, який видаляється з води фільтруванням.
Детальніше

Системи пом'якшення води на основі DOWEX

Система пом'якшення води передбачає використання іонообмінного методу, який полягає у пропусканні води крізь катіоніт (Dowex, США) – іонообмінний, нерозчинний зернистий матеріал (сульфонову полістирольну сополімеризовану катіонообмінну смолу). У результаті катіони кальцію і магнію (твердість), що присутні у воді, притягуються до аніонів обмінника, оскільки їм характерна значна спорідненість, і заміняються на нешкідливі катіони натрію.
Детальніше

Знезараження води ультрафіолетовою лампою

Ультрафіолетовий знезаражувач очищає подану з свердловин і колодязів питну воду від патогенних мікроорганізмів і мікробіології.
Детальніше

Centaur - система очистки води від заліза та сірководню

Centaur HSL 12x40 – це високоефективне бітумінозне гранульоване активоване вугілля для очищення води від хлору, заліза, сірководню. Застосовується для очищення води від хлору, заліза, сірководню, нафтопродуктів, коригування її кольору, смаку і запаху. Рекомендується для використання у побутовій, комерційної та промислової водопідготовці.
Детальніше

Очищення води від хлору за допомогою фільтра з засипкою Filtrasorb 300

Призначення: для очищення води від механічних мікродомішок, хлору, хлорорганики, гумінових речовин, коригування її смаку і запаху. Рекомендується: для використання у побутовій, комерційній та промисловій водопідготовці. Регенерація: відновлення робочих властивостей вугілля - промиванням зворотним струмом води.
Детальніше

Системи зворотного осмосу для квартири, дому чи офісу

Сьогодні з впевненістю можна сказати, що найефективнішим рішенням у сфері очистки питної води є система зворотнього осмосу. Її рекомендовано до використання у більшості провідних країн світу (США, Канаді, країнах ЄС), адже зворотній осмос забезпечує найвищу якість очищення води від шкідливих домішок.
Детальніше

Як вибрати глибинні насоси для дому?

Як правильно підібрати насоси для свердловини та криниці? На які показники орієнтуватися?
Детальніше

Як вибрати автономну каналізацію?

Пропонована компанією «ЗІКО» автономна каналізація — це готове рішення для швидкого та ефективного очищення стоків при відсутності централізованої каналізації. Доступна за ціною і компактна система здійснює якісну біологічну очистку використаних побутових вод. Установка швидко, легко монтується і не вимагає серйозних фінансових витрат на обслуговування.
Детальніше

Filter-Ag - система механічного очищення води

Надломи краю і нерівності частинок засипки Filter-Ag забезпечують велику площу поверхні і складну траєкторію протікання потоку води через шар завантаження, за рахунок чого досягається рівень механічної очистки до 20-40 мкм. Хоча Filter-Ag не призначений для видалення з води заліза, практичний досвід показує, що нерівна поверхня його частинок досить добре затримує пластівці заліза після окислення його розчинної форми.
Детальніше

Побутові жироуловлювачі для каналізацій

Компанія «ЗІКО» реалізує побутові та промислові жироуловлювачі для каналізацій різних типів. Наші фахівці проектують, розробляють і встановлюють готові рішення для водопідготовки. Ми також пропонуємо за доступною ціною широкий асортимент фільтрів для води, зворотноосмотичних мембран, систем і обладнання для якісного очищення відпрацьованого середовища і питної води.
Детальніше

Розсилка

Слідкуйте за нами:

Компанія “ЗІКО” - більше 25 років досвіду інженерних рішень для систем водопостачання. Системи фільтрації води, водопідготовки та насосне обладнання від побутового до промислового рівня, системи очистки промислових стічних вод, баки та гідроакумулятори.

79015, Україна, Львів,
пр. Чорновола 45а, корпус №5

+38 (050) 330-93-20

contact@ziko.com.ua

ziko.com.ua

Всі права захищені. © Компанія «ЗІКО» 2021

Sitemap

  • Головна
  • Про компанію
  • Наші роботи
  • Публікації
  • Контакти

Публікації

  • Очищення води
  • Насоси для води
  • Очищення промислових стоків
  • Новини компанії
  • Новини галузі

Рішення

  • Аналіз води
  • Водопідготовка
  • Системи зворотного осмосу
  • Промислові фільтри для води
  • Системи очищення побутових стоків
  • Системи очищення промислових стоків