FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube

Обрати країну 

Menu

Перегляд шин за типом автомобіля

Шини для легкових автомобілів Шини для легкових автомобілів Шини для легкових автомобілів Шини для легкових автомобілів Шини для позашляховиків Шини для позашляховиків Шини для позашляховиків Шини для позашляховиків Шини для легких вантажівок і мінівенів Шини для легких вантажівок і мінівенів Шини для легких вантажівок і мінівенів Шини для легких вантажівок і мінівенів Шини для індустріальної техніки

Світовий рекорд зі штовхання автомобіля 2020

Фінський IT-професіонал Юссі Калліоніемі побив світовий рекорд з найшвидшого часу штовхання автомобіля на відстань в одну милю на випробувальному треку в м. Нокіа у жовтні 2020 року. Зимові шини Nokian Hakkapeliitta R3 SUV, відомі своєю безпечністю та надзвичайно низьким опором коченню, допомогли досягти результату.

Докладніше

Розширена гарантія

Розширена гарантія (Hakka Guarantee) надається на зимові шини Nokian моделей Nokian Hakkapeliitta R3, Nokian Hakkapeliitta R3 SUV, Nokian WR SUV 4, Nokian Hakkapeliitta 9, Nokian Hakkapeliitta 9 SUV, Nokian Hakkapeliitta 8, Nokian Hakkapeliitta 8 SUV, Nokian Hakkapeliitta R2, Nokian Hakkapeliitta R2 SUV, Nokian WR SUV 3 та на літні шини Nokian моделей Nokian Hakka Black 2, Nokian Hakka Black 2 SUV, Nokian Hakka Blue 2, Nokian Hakka Blue 2 SUV та Nokian Hakka Green 2.

Докладніше

Чим ми можемо допомогти?

Ознайомтеся з нашими інструкціями з експлуатації шин, щоб отримати швидку відповідь.

Докладніше

Де я можу купити шини?

Досвідчені фахівці у шинних центрах готові допомогти Вам!

Знайти найближчого дилера

Де я можу купити шини?

Знайти найближчого дилера

Досвідчені фахівці у шинних центрах готові допомогти Вам!