Заступник міського голови - секретар Київради

Звернення заступника міського голови - секретаря Київради
.
Біографія
Фотогалерея
Відеогалерея
Звернення заступника міського голови - секретаря Київради

Кияни та гості столиці!

Комфортний публічний простір, розвинена інфраструктура, громадський транспорт і чимало послуг та сервісів європейських муніципалітетів, якими ми захоплюємося, — це результат якісного місцевого самоврядування. У західних демократіях воно працює як злагоджений годинниковий механізм: органи місцевого самоврядування виконують свої завдання у тісній співпраці з громадою. І працюють на спільну мету – підвищити якість життя громадян. Ми часто про це не замислюємося. Але саме від тісної комунікації органів місцевого самоврядування з громадянами залежить у якому місті ми будемо жити. Проте, результативна співпраця неможлива без відкритості влади, довіри до неї, від розуміння жителів як працює ОМС та які вони мають важелі впливу на нього.

Тому на посаді заступника міського голови – секретаря Київради я планую робити Київську міську раду ще відкритішою для людей, прозорішою та ближчою. Моя мета – розвивати взаємодію між депутатським корпусом та громадою міста Києва. Насправді багато вже зроблено, адже ми, за прикладом Європи, успішно залучаємо громадськість до управління містом. Як наслідок, у столиці успішно функціонують та користуються популярністю Громадський бюджет та електронні петиції, а наш перший поверх перетворився на публічний простір європейського зразка, де зручно отримувати сервіси мерії.

Всі ці ініціативи міської влади у напрямку децентралізації та взаємодії з громадою, характеризують Київ як сучасну європейську столицю. І це неодноразово визнавала європейська спільнота, віддаючи Київраді пальму першості в відкритості серед інших міських рад України. Моє завдання – примножити ці здобутки.

Біографія
Біографія
Бондаренко Володимир Володимирович
Народився 26 січня 1985 року в місті Києві. 

Отримав диплом у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка зі спеціальності «Правознавство». У 2019 році здобув освіту філолога в Київському університеті імені Бориса Грінченка.

Розпочав працювати у 2003 році технічним працівником середньої школи №61 Шевченківського району міста Києва.
З 2007 до 2012 року працював помічником-консультантом депутата Київської міської ради Віталія Кличка. 
З лютого 2013 до червня 2014 року був помічником-консультантом народного депутата України Віталія Кличка.
Протягом 2014 – 2015 років обіймав посаду керуючого справами секретаріату Київської міської ради.
З 2015 – до 2017 року був керівником апарату виконавчого органу Київської міської ради (КМДА). 

Судимості відсутні.

Одружений. Дружина – Бондаренко Оксана Володимирівна, артистка балету Київського муніципального театру опери і балету для дітей та юнацтва. 
Донька – Бондаренко Анна Володимирівна (2009 р.н.). 
Син – Бондаренко Марк Володимирович (2017 р.н.)

 

 

 

 

 

.

Фотогалерея
Перше засідання Київської міської ради IX скликання
Дивитися далі >>
01.12.2020
0
1,537
Майстер-клас із чесного голосування для народних депутатів
Дивитися далі >>
12.02.2020
0
4,754
ДЕНЬ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ У КИЇВРАДІ
Дивитися далі >>
09.12.2019
0
4,985
  • Показати ще
Відеогалерея
18.10.2017
8,114
22 жовтня у столиці відбудеться фестиваль Громадського бюджету

Розширений пошук

  • проекти рішень
  • Рішення Київської міської ради
    Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 18 грудня 2018 року №459/6510 «Про затвердження міської цільової програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2019 - 2021 роки»
  • Рішення Київської міської ради
    Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 23 червня 2011 року № 242/5629 «Про встановлення місцевих податків і зборів у м. Києві»
  • Рішення Київської міської ради
    Про погодження призначення Усова К. Г. на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень
  • Рішення Київської міської ради
    Про погодження призначення Прокопіва В. В. на посаду заступника голови Київської міської державної адміністрації з питань здійснення самоврядних повноважень
  • Рішення Київської міської ради
    Про внесення змін до Положення про комунальну бюджетну установу «Київський міський центр допомоги учасникам антитерористичної операції»
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про майнові питання, пов’язані з будівництвом громадського (рекреаційного) комплексу з центром дозвілля для дітей та молоді на вул. Миколи Юнкерова, 71 в Оболонському районі
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про надання КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» земельної ділянки в постійне користування для експлуатації та обслуговування будівлі центрального теплового пункту на вул. Деревлянській, 21-А у Шевченківському районі міста Києва (538241056
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про надання КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» земельної ділянки в постійне користування для експлуатації та обслуговування будівлі центрального теплового пункту на вул. Зодчих, 38 у Святошинському районі міста Києва (458419403)
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про відмову товариству з обмеженою відповідальністю «УКРАЇНСЬКИЙ ФОНД РОЗВИТКУ РЕГІОНІВ» в поновленні договору оренди земельної ділянки від 21 січня 2006 року № 82-6-00338 (586505748)
  • Проект рішення Київської міської ради
    Про надання КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВРАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ) «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» земельної ділянки в постійне користування для експлуатації та обслуговування будівлі теплопункту на вул. Симиренка, 2/19 у Святошинському районі міста Києва (642664196)