This version of the page http://www.radioroks.ua/help/ (89.184.69.170) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-02. The original page over time could change.
Благодійність — Radio ROKS
-
Поділіться з друзями! 
Зараз в ефірі
до
Radio ROKS Рок. Тільки рок!
Play
Слухати Radio ROKS
ще 5 радіостанцій
Play
Radio ROKS Український Рок
Play
Radio ROKS Новий Рок
Play
Radio ROKS Hard'n'Heavy
Play
Radio ROKS Рок-Балади
Play
Радіо Інді.UA
Як слухати радіо онлайн
📻
Radio ROKS — Рок. Тільки рок!

Благодійність



Журомський Денис, 2 роки
с. Половинкине Луганської області
Діагноз: нейробластома заочеревинного простору, метастази в кістки черепа
Телефон мами Наталії 099-511-07-19
 
В сім місяців, купаючи дитину, мама виявила ущільнення зліва під ребром. Звернулися до педіатра. Лікар сказала, що все в нормі. Через місяць батьки помітили, що ущільнення збільшилося, і поїхали в обласну лікарню. На УЗД виявили новоутворення й направили хлопчика в Національний інститут раку. На початку червня 2019 року пухлину видалили, гістологія встановила «нейробластому», обстеження показало, що в організмі немає більше вогнищ і метастаз, й дитину відпустили додому з рекомендаціями перевірятися кожні три місяці. В лютому 2020 року на брові з'явилася шишка. Все було схоже на забій, але коли через три тижні "забій" так і не зійшов, звернулися до лікаря. Введений карантин в країні ускладнив ситуацію, довелося шукати можливість зробити КТ. В середині квітня приїхали в НІР — обстеження, біопсія і виявлення метастаз нейробластоми. З квітня 2020 року Денис почав лікування у відділенні дитячої онкології. Пройдено вісім курсів хіміотерапій, аутотрансплантація. Операцію не рекомендують — це призведе до втрати зору, великого косметичного дефекту й серйозної інвалідності дитини. Консиліум лікарів прийняв рішення щодо необхідності протонної терапії та імунотерапії. Ці види лікування в Україні не проводять. Дитину готові прийняти клініки Німеччини. Щоб виїхати, батьки просять допомогти в зборі 650 000 грн. Дайте дитині шанс! Підтримайте сім'ю!
 
ПриватБанк 4149 4993 4585 2170
Одержувач: Журомська Наталія
 




Поліна Ступар, 11 років
Телефон батьків 050-338-63-46
 
Цього літа дівчина була на відпочинку, коли раптово їй стало погано і протягом тижня дитина мала постійний жар, нудоту та рвоту. Батьки привезли її до лікарні, де стався крововилив у мозок і дівчинка впала в кому. Зробили необхідні аналізи та пункцію. Вердикт страшний - рак крові. Родина на початку важкого шляху, який можливо здолати. На даний час Поліна пройшла перший курс хіміотерапії, попереду ще два. А далі операція з пересадки кісткового мозку, яка запланована після нового року. Вартість операції 97 тисяч євро. Поліна хоче і повинна жити. Допоможіть їй та батькам боротись їз хворобою. Здолати її можливо.
 
ПриватБанк 5221 1911 0075 5833




Орлов Діма, 8 років
Сумська область, місто Дружба
Діагноз: саркома Юінга тазової кістки 
Мама Ольга 067-891-68-35
 
Три роки Дмитра спостерігалав ортопед в Охматдит через плоскостопість. У липні 2018 року мама помітила, що син накульгує на ліву ногу. Звернулися до районної лікарні. Зробили рентген. Хірург припустив один діагноз, а педіатр - інший. Звернулися до ортопеда в обласну лікарню, де на КТ виявили новоутворення. З серпня 2018 року Діма поступив на лікування у відділення дитячої онкології Національного інституту раку. Пройдено шість курсів хімієтерапії, подвійна аутотрансплантація і операція з видалення крила клубової кістки. У липні 2019 року Діма закінчив курс спец.лікування. Почалися регулярні перевірки і постало питання про якість життя - вкорочення ноги на сім сантиметрів і перекіс тазу. Дитину прийняли в Харківському інституті патології хребта та суглобів ім. Ситенка. Вже встановлено штучний суглоб, попереду реабілітація та витягування ніжки. Допоможіть батькам зібрати необхідні 67 тисяч гривень. 
 
ПриватБанк 4149 4991 0394 8814
Одержувач: Орлова Ольга




Соболь Світлана
063-785-61-78
 
Соболь Світлана — мама п'ятьох дітей. Так вийшло — біда прийшла в дім зненацька і не одна. В 2019 році доньці Амелії встановили онкологічний діагноз, майже рік лікування, дві операції, вже здавалося все налагоджується, але біда трапилася з молодшим сином — короткочасні виключення свідомості, депресія, втрата ваги. Лікарі не бачили хвороби, час діяв проти дитини, коли вже дитина почала втрачати пам'ять і навички, відправили аналізи в США і через місяць мама отримала діагноз — невиліковне, дуже рідкісне генетичне захворювання, що швидко прогресує. Наразі Тимофія неможливо залишити без нагляду — ні вдень, ні вночі. У наймолодшого сина Назара також з'явилися схожі симптоми. Щоб не проґавити час, потрібно негайно провести коштовне обстеження малюку. Триває багато аналізів, моніторинги, щоб скоригувати та покращити стан дітей. Для їх оплати потрібно 80 000 грн. Час працює проти родини, яка фінансово просто виснажена.

ПриватБанк 5168 7573 5478 1207
Одержувач: Воронкова Людмила (бабуся)
 



Данило Небибко
м. Київ
Діагноз: лейкемія
Мама Юлія 097-647-43-37
 
Напередодні канікул, довгоочікуваного відпочинку у вже п’ятикласника Данила Небибка діагностувати лейкемію. Негайно розпочали курс лікування. Наступного тижня розпочнеться хімієтерапія. Хлопчик мужньо бореться за життя. Каже, що здолає цю недугу! Але Дані та його батькам дуже потрібна наша допомога! Тато хлопчика, учасник АТО, зараз сам перебуває на госпіталізації. В лікарні з Данею мама. Зараз навіть невелика сума стане в пригоді у боротьбі з хворобою. Допоможемо родині вилікувати сина!
 
Приватбанк 
Поповнення карти 5168 7554 2254 6552
Одержувач: Подобіна Ю.А.



 
 
Липкань Дар'я, 6 років
Хмельницька обл., смт. Летичів
Діагноз: ембріональна рабдоміосаркома сечового міхура
Мама Тетяна: (066) 709-47-17
 
На початку березня 2016 року у дівчинки з'явилися часті позиви на сечовипускання, що супроводжувалися болем. Дитину госпіталізували в районну лікарню з підозрою на цистит, призначили антибіотики і продовжили обстеження. На УЗД виявили новоутворення і направили в урологічне відділення міської лікарні. Після цітоскопіі лікар направив дівчинку в онкогематологічне відділення обласної лікарні, а звідти в Київ. З березня 2016 по лютий 2017 рік Даша пройшла курс спец лікування у відділенні дитячої онкології. Пройдено дев’ять курсів хіміотерапій та операцію внаслідок якої дитині постійно потрібні пластини для тримання спеціального мішечка та самі мішки. 3 000 грн потрібно родині для придбання таких витратних матеріалів на півтори місяці. Допоможіть родині!
 
Ощадбанк
Поповнення карти 5167 8032 0549 9085
Одержувач: Липкань Тетяна Володимирівна
 

Раніше звучали

ще раніше
16:16
Fame On Fire
Shape of You
16:12
Doro, Michael Schenker, Tony Franklin, Frankie Banali
O' Christmas Tree
16:08
СКАЙ
Я все б віддав

📱 Слухайте зі смартфона

RadioPlayer

Рок-цитата наступна

Існує дві категорії панків: добрі та жахливі. Думаю, що підпадаємо під першу, добру, категорію. Mick Jones Foreigner
Бойовий привіт наступний
Випуск №144

Добро робити легко!

Допомагаємо дітям разом