This version of the page http://atr.ua/news (172.67.170.28) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-02. The original page over time could change.
Новости - Телеканал ATR
Вступить в семью ATR
#Севастополь#эпидемия#коронавирус_в_крыму#заболевшие

COVID-19 у Севастополі: 87 нових випадків, 6 хворих померли

30 декабря 2020, 10:54
#пандемия#коронавирус_в_крыму#больные#смерти

Кількість померлих від COVID-19 у Криму перевалила за 500

30 декабря 2020, 10:13
#эпидемия#коронавирус_в_крыму#COVID_19

COVID-19 у Криму: 331 випадок за добу

30 декабря 2020, 09:05

29 декабря

12:27
Пошук можливостей для «нормалізації» відносин надихає Путіна на експансію — Кулеба в інтерв'ю для «Internationale Politik»
У 2014 році, коли РФ окупувала Крим і напала на Донбас, Захід багато часу витратив на роздуми про те, чого насправді хоче Москва. Зараз кожному повинні стати зрозумілими цілі Росії: йдеться про те, щоб розширити свою територію та підірвати західні демократії.
#Кулеба#МИД_Украины#МЗС#оккупация_Крыма#агрессия_РФ
11:00
КПВВ будуть об'єктами оборонного призначення, що має позитивно вплинути на якість їхнього утримання — Резніков
КПВВ на адмінмежі з непідконтрольними територіями Донбасу та АР Крим стануть об'єктами оборонного призначення, що знімає питання відсутності єдиного власника. Новий статус повинен позитивно вплинути на якість їхнього утримання.
#КПВВ#оккупация_Крыма#агрессия_РФ#кпвв_Крым
10:07
COVID-19 у Севастополі: 82 нових випадки, 5 хворих померли
В окупованому Севастополі за минулу добу виявили 82 нових випадки зараження коронавірусною інфекцією, п’ять пацієнтів померли. Загальна кількість хворих на півострові, за офіційними даними окупантів, досягла 31 114 осіб (24 523 — у Криму, 6591 — у Севастополі).
#Севастополь#коронавирус_в_крыму#COVID_19#эмидемия
09:57
В окупованому Криму від COVID-19 померли ще дев’ять осіб
В окупованому Криму повідомляють про смерть дев’яти пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19. Загалом на півострові, за даними окупантів, померли 735 пацієнтів з COVID-19 (512 — у Криму, 223 — у Севастополі).
#пандемия#коронавирус_в_крыму#умершие
09:11
COVID-19 у Криму: 332 випадки за добу
В окупованому Криму за останню добу виявили 332 нових випадки захворювання на коронавірус. Загальна кількість хворих на півострові, за офіційними даними окупантів, досягла 31 032 осіб (24 523 — у Криму, 6 509 — у Севастополі).
#эпидемия#коронавирус_в_крыму#больные
28 декабря
19:47
Окупанти перенесли розгляд «справи» громадянського журналіста Темер’янова: його утримували до кінця робочого дня
Розгляд адміністративної «справи» щодо кореспондента «Кримської солідарності» Вілена Темер’янова у «суді» окупантів Центрального району Сімферополя так і не відбулося, засідання було перенесене.
#Курбединов#оккупация_Крыма#агрессия_РФ#Темерьянов#переследование_крымских_татар#гражданские_журналисты
18:45
Співробітники СБУ, що перейшли на службу ФСБ РФ, намагаються впливати на українців методами дискредитації керівництва країни — розвідка
Головне управління розвідки України оприлюднило перехоплену розмову між двома представниками російської Федеральної служби безпеки, які перебували у Сімферополі та Донецьку відповідно.
#ФСБ#СБУ#разведка#Буданов#зрадники_України
17:55
«Священні рапорти» окупантів: журналіст на завданні ризикує стати організатором заворушень — адвокат про справу Темер’янова
За відсутності речових доказів обвинувачення, співробітники «поліції» окупантів використовували «рапорти» як підставу для притягнення до відповідальності кримськотатарського активіста Темер’янова, якому закидають організацію незаконного масового заходу в Сімферополі.
16:30
Онлайн-ритейлер РФ Ozon блокує карти користувачів окупованого Криму через матеріали BBC про присутність Mastercard на півострові
Кримчани скаржаться на блокування банківських карток, оформлених ними раніше на сайті онлайн-ритейлера Ozon. Причиною блокування може бути матеріал про доставку банківської карти системи Mastercard на територію окупованого РФ півострова, який був опублікований на сайті BBC.
#MasterCard#BBC#оккупация_Крыма#агрессия_РФ#обход_санкций
15:54
Майже 10 годин «суд» окупантів розглядає матеріали адмінсправи викраденого «поліцією» Темер’янова — адвокат
«Суд» окупантів центрального району м. Сімферополь з 8 ранку «розглядає» матеріал адміністративної «справи» щодо кримськотатарського активіста Вілена Темер’янова, викраденого сьогодні окупаційною «поліцією».
#Курбединов#оккупированный_РФ_Крым#агрессия_РФ#права_человека_в_Крыму#преследование_крымских_татар#Темерьянов
15:13
Просто зараз окупанти «судять» громадянського журналіста: адвокат фіксує численні порушення
Адвокат Еміль Курбедінов повідомив про зафіксовані «порушення у процесі судилища» над громадянським журналістом Віленом Темер’яновим, викраденим сьогодні вранці співробітниками «поліції» окупантів.
#Курбединов#оккупация_Крыма#агрессия_РФ#преследование_крымских_татар#Темерьянов
14:55
Активіст вийшов на одиночний пікет на підтримку політв'язнів кримських татар з Білогірська
Громадський захисник Мустафа Сейдалієв у м. Старий Крим окупованого півострова, вийшов на одиночний пікет на підтримку незаконно обвинувачених РФ у тероризмі кримських татар, жителів м. Білогірськ.
#Крымская_Солидарность#оккупация_Крыма#агрессия_РФ#белогорская_группа#Сейдалиев
13:57
Головуючий захворів: суд несподівано переніс засідання у білогірській «справі» про тероризм
Південний окружний військовий суд Ростова-на-Дону переніс у день розгляду, 28 грудня, засідання у так званій «справі про тероризм» щодо кримських татар, жителів м. Білогірськ окупованого РФ Криму.
#оккупация_Крыма#шейхмамбетов#агрессия_РФ#преследование_крымских_татар#белогорское_дело#ЮОВС#Южный_окружной_военный_суд
12:42
«Кримський титан» знизив виробництво основної продукції через ремонтні заходи на сірчанокислотному виробництві
У 2020 році завод «Кримський титан» Дмитра Фірташа знизив виробництво свого основного продукту — діоксиду титану — на 15% у порівнянні з 2019 роком через вимушений простій підприємства протягом трьох місяців.
#Армянск#Фирташ#крымский_титан#оккупированный_РФ_Крым#агрессия_РФ
11:54
COVID-19 у Севастополі: 81 новий випадок
В окупованому Севастополі за минулу добу виявили 81 новий випадок зараження коронавірусною інфекцією. Загальна кількість хворих на півострові, за офіційними даними окупантів, досягла 30 700 осіб (24 191 — у Криму, 6 509 — у Севастополі).
#Севастополь#Крим#коронавірус#епідемія
11:39
Викраденого «поліцією» окупантів цивільного журналіста доставили до «суду» Сімферополя
Фактично викрадений співробітниками «поліції» окупантів, Вілен Темір’янов наразі доставлений до «суду» на вул. Турецькій у місті Сімферополь.
#Курбединов#оккупация_Крыма#агрессия_РФ#преследования_крымских_татар#гражданский_журналист
10:20
Співробітники «поліції» окупантів викрали громадянського журналіста: «закинути адміністративку» — адвокат
28 грудня у передмісті Джанкоя силовики окупантів фактично викрали з власного будинку на очах родини громадянського журналіста Вілена Темер’янова.
#похищение#полиция#Курбединов#оккупация_Крыма#агрессия_РФ#преследование_крымских_татар#полиция_оккупантов
09:41
COVID-19 у Криму: 343 випадки за добу
В окупованому Криму за останню добу виявили 343 нових випадки захворювання на коронавірус. Загальна кількість хворих на півострові, за офіційними даними окупантів, досягла 30 700 осіб (24 191 — у Криму, 6 509 — у Севастополі).
#Крим#коронавірус#епідемія#хворі
25 декабря
13:23
Кримська платформа новий елемент у протидії російській агресії на всіх фронтах — Голова МЗС про стратегію 2021
Запуск Кримської платформи, як елемента протидії російській агресії, підвищення ефективності взаємодії із закордонними українцями та дипломатична робота на нових географічних напрямках серед пріоритетів у роботі МЗС на 2021 рік.
#Кулеба#МИД_Украины#МЗС#Кримська_платформа#агрессия_РФ#крымская_платформа
12:33
Аксьонов сумнівається у якості води з «Путінських джерел» на дні Азовського моря
Аксьонов повідомив, що фахівці почали вивчати можливості видобутку прісної води.
#Крым#агресія_РФ#дефицит_воды#брак_води#окупація_Криму#путин_вода#аксёнов_вода
12:27
Пошук можливостей для «нормалізації» відносин надихає Путіна на експансію — Кулеба в інтерв'ю для «Internationale Politik»#Кулеба#МИД_Украины#МЗС#оккупация_Крыма#агрессия_РФ
11:00
КПВВ будуть об'єктами оборонного призначення, що має позитивно вплинути на якість їхнього утримання — Резніков#КПВВ#оккупация_Крыма#агрессия_РФ#кпвв_Крым
10:07
COVID-19 у Севастополі: 82 нових випадки, 5 хворих померли#Севастополь#коронавирус_в_крыму#COVID_19#эмидемия
09:57
В окупованому Криму від COVID-19 померли ще дев’ять осіб#пандемия#коронавирус_в_крыму#умершие
09:11
COVID-19 у Криму: 332 випадки за добу#эпидемия#коронавирус_в_крыму#больные
28 декабря
19:47
Окупанти перенесли розгляд «справи» громадянського журналіста Темер’янова: його утримували до кінця робочого дня#Курбединов#оккупация_Крыма#агрессия_РФ#Темерьянов#переследование_крымских_татар#гражданские_журналисты
18:45
Співробітники СБУ, що перейшли на службу ФСБ РФ, намагаються впливати на українців методами дискредитації керівництва країни — розвідка#ФСБ#СБУ#разведка#Буданов#зрадники_України
17:55
«Священні рапорти» окупантів: журналіст на завданні ризикує стати організатором заворушень — адвокат про справу Темер’янова
16:30
Онлайн-ритейлер РФ Ozon блокує карти користувачів окупованого Криму через матеріали BBC про присутність Mastercard на півострові#MasterCard#BBC#оккупация_Крыма#агрессия_РФ#обход_санкций
15:54
Майже 10 годин «суд» окупантів розглядає матеріали адмінсправи викраденого «поліцією» Темер’янова — адвокат#Курбединов#оккупированный_РФ_Крым#агрессия_РФ#права_человека_в_Крыму#преследование_крымских_татар#Темерьянов
15:13
Просто зараз окупанти «судять» громадянського журналіста: адвокат фіксує численні порушення#Курбединов#оккупация_Крыма#агрессия_РФ#преследование_крымских_татар#Темерьянов
14:55
Активіст вийшов на одиночний пікет на підтримку політв'язнів кримських татар з Білогірська#Крымская_Солидарность#оккупация_Крыма#агрессия_РФ#белогорская_группа#Сейдалиев
13:57
Головуючий захворів: суд несподівано переніс засідання у білогірській «справі» про тероризм#оккупация_Крыма#шейхмамбетов#агрессия_РФ#преследование_крымских_татар#белогорское_дело#ЮОВС#Южный_окружной_военный_суд
12:42
«Кримський титан» знизив виробництво основної продукції через ремонтні заходи на сірчанокислотному виробництві#Армянск#Фирташ#крымский_титан#оккупированный_РФ_Крым#агрессия_РФ
11:54
COVID-19 у Севастополі: 81 новий випадок #Севастополь#Крим#коронавірус#епідемія
11:39
Викраденого «поліцією» окупантів цивільного журналіста доставили до «суду» Сімферополя#Курбединов#оккупация_Крыма#агрессия_РФ#преследования_крымских_татар#гражданский_журналист
10:20
Співробітники «поліції» окупантів викрали громадянського журналіста: «закинути адміністративку» — адвокат#похищение#полиция#Курбединов#оккупация_Крыма#агрессия_РФ#преследование_крымских_татар#полиция_оккупантов
09:41
COVID-19 у Криму: 343 випадки за добу#Крим#коронавірус#епідемія#хворі
25 декабря
13:23
Кримська платформа новий елемент у протидії російській агресії на всіх фронтах — Голова МЗС про стратегію 2021#Кулеба#МИД_Украины#МЗС#Кримська_платформа#агрессия_РФ#крымская_платформа
12:33
Аксьонов сумнівається у якості води з «Путінських джерел» на дні Азовського моря#Крым#агресія_РФ#дефицит_воды#брак_води#окупація_Криму#путин_вода#аксёнов_вода
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Последние выпуски программ

TAQDİR YOLLARI. 27.12.20. Memet Kangiyev. 1 bölük

430

TAQDİR YOLLARI. 26.12.20. Ruslan Ramazanov

296

TAQDİR YOLLARI. 23.12.20. Resmiye Abdullayeva

282

PERSONA. 24.12.20. Гость Арсений Яценюк

289