This version of the page http://nuwm.edu.ua/oweek (77.222.149.182) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2021-01-01. The original page over time could change.
НУВГП - О! тиждень
| ПУБЛІЧНА ІНФОРМАЦІЯ | КАБІНЕТ |
О! тиждень
  • Запрошення
  • Розклад
  • Історія
  • Корисні посилання
  • Відгуки
  • місто Рівне

О! Тиждень — це ознайомчий тиждень для першокурсників. Започаткований у 2019 році. Цей тиждень насичений великою кількістю інформаційних, розважальних, ознайомчих та навчальних заходів, цікавими екскурсіями, які можна відвідувати за індивідуальним розкладом. Першокурсник має змогу ознайомитися з усім необхідним для навчання та студентського життя.

Тобі необхідно (обов'язкові для відвідування):

Пара за розкладом. Упродовж ознайомчого тижня щоденно першокурсник матиме пару за розкладом.

Знайомство з ректором. Захід, на якому можна познайомитися та поспілкуватися з ректором університету.

Знайомство з твоєю випусковою кафедрою. Знайомство з завідувачем кафедри, куратором, викладачами.

Знайомство з директором ННІ. Захід, на якому можна познайомитися та поспілкуватися з директором навчально-наукового інституту.

Лекція "Інформаційні технології в навчальному процесі", на якій можна дізнатися як та які інформаційні ресурси НУВГП застосовуються під час навчання. 

Лекція "Організація навчального процесу", на якій можна дізнатися про організацію навчального процесу та його особливості під час карантину, про центр незалежного оцінювання, як здавати заліки та екзамени.

Лекція "Я - студент", на якій можна дізнатися хто такий студент, хто такий викладач, форма та види навчальних занять, що таке доброчесність та студентоцентризм, як особисто можна впливати на якість своєї освіти. 

Лекція "COVID-19", на якій можна дізнатися правила, яких необхідно дотримуватися під час навчального процесу та перебування у гуртожитку, що робити, коли захворів.

Тестування з іноземної мови. 

Детальніше про необхідні заходи.

Тобі буде цікаво (вільне відвідування):

Зустрічі та знайомство з проректорами університету. Заходи, на яких можна познайомитися та поспілкуватися з кожним із проректорів університету.

Можливості міжнародної співпраці, вивчення іноземних мов, волонтерство закордоном. 

Лекція "Медіа в НУВГП", на якій можна ознайомитися із усіма інформаційними ресурсами НУВГП та яким чином можна долучитися до створення контенту університету.

Знайомство з бібліотекою. Екскурсія бібліотекою, ознайомлення з особливостями роботи з картотекою, електронним репозиторієм тощо.

Туристичний клуб "Азимут". Знайомство та можливість долучитися до спортивно-туристичного клубу.

Екскурсія з гідротехнічної лабораторії.

Екскурсія в музей НУВГП. 

Знайомство з військовою кафедрою. Особливості вступу на військову кафедру, знайомство з викладачами та екскурсія.

Знайомство зі студентськими організаціями. Можливість дізнатися про діяльність студентських організацій НУВГП, як створити власну або долучитись до існуючої.

Відбір у спортивні відділення. Знайомство з викладачами, можливість долучитися до наступних спортивних відділень: баскетбол, настільний теніс, волейбол, легка атлетика, бокс, кікбоксинг, гирьовий спорт, міні-футбол, фітнес.

Мистецькі кастинги. Знайомство та можливість долутись до мистецьких колективів НУВГП - ансамблю сучасного танцю "X-dance", студентського театру естрадних мініатюр "Шатун".