This version of the page http://zarina.ua/istoriya-brenda (138.201.235.119) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-12-30. The original page over time could change.
История бренда
Интернет-магазин Ювелирный дом ZARINA +380731190011 info@zarina.ua

ПРО ZARINA

 

Ювелірний Дім ZARINA – це перший діамантовий ювелірний бренд України, заснований у 1998 році Наталією Нетовкіною з безкінечною любов’ю та повагою до жінок.

Головна місія Ювелірного Дому ZARINA — розкриття цінностей кожної жінки. 

 

Ювелірний Дім ZARINA — це не просто бренд, що створює ювелірні вироби. Це —  потужна платформа для об'єднання активних жінок. Ми віримо, що прикраси від ZARINA — це джерело сили і інструмент для розкриття потенціалу кожної жінки. Ми хочемо допомогти розкрити ці цінності кожній українці.

 

Сьогодні ZARINA - це п'ять саббрендів: YOU, STORY, CREATIVE, JEWEL, FINE. Кожен з них представляє ювелірні вироби для певної аудиторії, кожен унікальний за своїм емоційним наповненням і цінностям. Наше завдання - запропонувати щось особливе для кожного українця, зробити так, щоб прикраси від Ювелірного Дому ZARINA радували кожну українську родину.

 

ПРО САББРЕНДИ

 

ZARINA YOU: "Моя цінність - мій настрій." Яскраві прикраси для молодої аудиторії. Прикраси, що відображають настрій своєї власниці і безмежне бажання до постійних змін і пошуку себе. 

 

ZARINA STORY: "Моя цінність - мої історії." Сентиментальні прикраси для романтичних і чуттєвих натур, за кожною з цих прикрас — особлива подія або історія. 

 

ZARINA CREATIVE: "Моя цінність - моє хочу!" Ювелірні вироби для творчої аудиторії. Для тих, кому важливо виділятися з натовпу, для кого прикраси — це прояв нестандартності і креативності. 

 

ZARINA JEWEL: "Моя цінність - любов до себе". Прикраси, що підкреслюють винятковий статус власниці і ніколи не вийдуть з моди. Колекції цього саббренда завоювали серця тисяч українок.

 

ZARINA FINE: "Я і є цінність". Справжні витвори ювелірного мистецтва, деякі з них абсолютно унікальні і існують в одиничному екземплярі. Ювелірні прикраси ZARINA Fine створені для жінок, які не зупиняються і продовжують самовдосконалюватись, навіть якщо вже сягнули надзвичайних висот. Гедонізм для них – це достойна винагорода за наполегливу працю. 

 

ОБЛИЧЧЯ ZARINA

ZARINA завжди цінувала і поважала видатних українок. Ми пишаємось тим, що свого часу обличчями бренду ZARINA були Соломія Вітвіцька, Марина Леончук, Ольга Фреймут.

 

Ми продовжуємо цю традицію. Відомі жінки, що живуть і працюють в Україні і розділяють цінності ZARINA — обличчя наших саббрендів:

 

Обличчя ZARINA Jewel — Яніна Соколова, журналістка, громадська діячка, найкраща блогерка України 2019 року за версією ICTV, засновниця Фонду #Вартожити.

 

Обличчя ZARINA Fine — Оксана Мадараш, відома хормейстерка-постановниця, Народна артистка України, диригентка-постановниця Київського національного академічного театру оперети.

 

Обличчя ZARINA Story — Анна-Софія Шеллер, американська балерина аргентинського походження, прима-балерина театрів опери і балету Нью-Йорка і Сан-Франциско. Починаючи з 2019 року - прима-балерина Національного театру опери і балету України.

 

Обличчя ZARINA Creative —  епатажна і яскрава Аліна Паш, популярна українська реп-виконавиця, фіналістка 6-го сезону X-фактор.

 

Обличчя ZARINA You — Маруся Іонова, акторка, музикантка, учасниця проєкту театру ЦеШо.

 

 

ЗАСНОВНИЦЯ БРЕНДУ

Засновниця бренду ZARINA Наталія Нетовкіна працює у ювелірному бізнесі близько 30 років. У 2009 році Наталія відкрила перший ювелірний магазин у Швейцарії, почавши підкорення міжнародного ринку. 

На сьогодні Наталія Нетовкіна є не тільки засновницею бренду ZARINA, але й має права офіційного та ексклюзивного представника Ювелірного Дому Fabergé в Україні та у Східній Європі.

 

МАГАЗИНИ ВЛАСНОЇ МЕРЕЖІ

Мережа магазинів ZARINA — це більше ніж 20 бутиків по всій Україні. Магазини власної мережі ZARINA на сьогоднішній день присутні в таких містах, як Київ, Одеса, Дніпро, Івано-Франківськ, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Рівне, Черкаси, Чернівці. 

 

ФРАНЧАЙЗИНГОВА МЕРЕЖА

З 2005 року Ювелірний Дім ZARINA почав розширення мережі за рахунок франчайзингу. Франчайзингова мережа ZARINA  — більше ніж 20 магазинів у Києві, Бердичеві, Житомирі, Одесі та інших містах України.

 

КОЛЕКЦІЇ ТА ДИЗАЙНЕРИ

Ювелірний Дім ZARINA вже давно і постійно співпрацює з відомими дизайнерами України та зарубіжжя.

 

2008 — провідним дизайнером бренду ZARINA став молодий і перспективний німецький дизайнер Мануель Вольф. Для бренду ZARINA він створив колекцію прикрас з діамантами та кольоровими коштовними каменями.

 

2012 — початок співпраці з дизайнером із Франції Романом Баяндом. Завдяки цій співпраці були створені колекції «ZARINA by Roman Bayand», «Патріотична», «Особлива», «Особлива Весняна», «Особлива Осіння».

 

2015 — нова концептуальна колекція від Романа Баянда «Зірка від ZARINA», в основі якої — стародавні традиції слов'ян та восьмикутна зірка Алатир, сакральний символ, що вважається потужним оберегом, здатним відвернути невдачу та хворобу від свого власника. 

 

2016 — співпрацю з українською дизайнеркою Оленою Підтоптою: колекція «Розквіт», що  присвячена жінці, пошуку натхнення та гармонії.

 

КОЛАБОРАЦІЇ

У мережі бутиків ZARINA ексклюзивно представлені колекції швейцарського бренду NATKINA та авторські колекції Іраклі Макацарія — бренд Makatsaria Jewelry.

Анна Софія Шеллер та Ираклі Макацарія

 

СОЦІАЛЬНА АКТИВНІСТЬ

ZARINA є соціально орієнтованою компанією. Наша головна мета — перетворення України на країну щасливих жінок. Спільно з громадською організацією “Ділові Українські Жінки”, яку очолює засновниця Ювелірного Дому ZARINA Наталія Нетовкіна, ми проводимо безліч фестивалей та інших активностей для допомоги соціально незахищеним дітям, жінкам та людям похилого віку. Вже багато років ZARINA допомагає будинку Ватутіно та проводить фестиваль «Ялинка бажань».

 

У 2019 році ZARINA та ГО “Ділові Українські Жінки” заснували соціальну платформу GIRL POWER, в рамках якої здійснюється обладнання притулку для жінок та дітей, що стали жертвами домашнього насильства.

 

ZARINA співпрацює з Яніною Соколовою та Фондом #Вартожити, що допомагає людям з онкологічними захворюваннями. Ми підтримуємо проекти Фонду і плануємо робити це надалі.

Залиште Ваш номер телефону і наш менеджер з Вами зв'яжеться

Увійдіть в особистий кабінет, щоб додати товар до списку побажань.