This version of the page http://www.mazda.ua/cars/mazda-cx-3/ (116.202.218.66) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-12-27. The original page over time could change.
Mazda CX-3 | Mazda UA
Прайс-лист
  • Mazda CX-3
  • Комплектації
  • Аксесуари
  • Порівняти комплектації
  • Пропозиції
  • Кредит
  • Прайс-лист
КОЖНА ПОДОРОЖ — УНІКАЛЬНА
MAZDA CX-3

НОВИЙ ПОГЛЯД НА СВІТ

Залиште традиційне мислення, упередження та стереотипи позаду. Перед вами — новий початок. Представляємо вам оновлену Mazda CX-3.
Сідайте за кермо цього компактного кросовера та на власному досвіді відчуйте Jinba Ittai — єднання водія зі своїм автомобілем, що робить кожну подорож унікальною. Насолоджуйтесь динамікою та впевненістю під час руху, які забезпечують технології SKYACTIV, унікальним дизайном за філософією КODO — душа руху та комфортом, який надає мультимедійна система MZD Connect.
Замовити тест-драйв Замовити тест-драйв
ПРАЙС-ЛИСТ

ТЕХНОЛОГІЇ SKYACTIV

В автомобілі, покликаному дарувати драйв, чудова ефективність витрати пального не має забезпечуватися за рахунок технологічності. Тож, зосереджені на драйві інженери Mazda знайшли спосіб покращити обидва ці аспекти — новітні технології SKYACTIV.

Кожен елемент Mazda CX-3, від конструкції кузова та двигуна до шасі й трансмісії, спроектовано з метою максимізувати його динаміку й мінімізувати шкоду навколишньому середовищу.
Елегантність
ІННОВАЦІЙНА СВОБОДА ПЕРЕСУВАННЯ
Демонструючи численні риси дизайну KODO, притаманні також всім моделям, екстер’єр Mazda CX-3 являє собою втілення швидкості, високої якості та нестримної енергії.
В епоху необмеженого вибору це дійсно непересічне явище.
ВПЕВНЕНІСТЬ
ДОРОГА БЕЗ ПЕРЕШКОД
На Mazda CX-3 можна покластися в будь-якій ситуації. Його система підвіски мінімізує надлишкове розкачування корпусу й максимізує управління для приємнішого руху незалежно від місцевості, а темпераментний 2-літровий двигун SKYACTIV-G потужністю 121 к. с. для переднього приводу та 150 к. с. для повного, забезпечує сильне, рівне прискорення та достатній крутний момент на будь-якій дорозі: від міських шосе до віддалених шляхів.
Продовжити
ТЕХНОЛОГІЯ
ПРИРОДНА ЧІТКІСТЬ РЕАКЦІЇ
Щоб скористатися системою i-ACTIV AWD, не обов’язково сідати за кермо Mazda CX-3 в сувору погоду. Навіть під час з’їзду вниз серпантином чи просто входження в різкий поворот ця система може допомогти стабілізувати автомобіль і покращити загальне зчеплення коліс із дорогою. Технологія G-Vectoring Control працює непомітно та допомагає водієві утримувати автомобіль на вибраній траєкторії, автоматично відчуваючи зміни в зусиллі та розподіляючи крутний момент рівномірніше.

ВИКОРИСТОВУЙТЕ ВЕСЬ ПОТЕНЦІАЛ

Mazda постійно прагне до досконалості в забезпеченні водіям чистого задоволення від керування. Безперервне вдосконалення автомобілів Mazda у всіх аспектах: від дизайну, завдяки інноваційним технологіям та системам активної безпеки, до продуктивності. Чудові динамічні показники в поєднанні з унікальною паливною ефективністю двигунів останнього покоління роблять Mazda CX-3 ідеальним супутником. Як у місті, так і за його межами.
КОМФОРТ
ЕВОЛЮЦІЯ ЕРГОНОМІКИ ТА КОМФОРТУ
Абсолютна свобода віддзеркалюється і в інтер’єрі Mazda CX-3. Поєднуючи краще із найкращого, від широкого поля огляду до виваженої до найменших дрібниць конфігурації, компактний кросовер пропонує неймовірний рівень комфорту – вишуканого та продуманого.
ШУМ
Шум, що відволікає
Ми живемо у світі, сповненого шуму. Інтер'єр Mazda CX-3 – це місце, де можна повноцінно відпочити.
ТИША
СПОКІЙ І ТИША
Після поїздки в Mazda CX-3 ви зможете відчути тишу. Завдяки використанню додаткових звукоізоляційних матеріалів, які ефективно поглинають дорожній шум від шин та шум вітру, показники внутрішніх високочастотних шумів Mazda CX-3 відповідають характеристикам моделей більш високого класу.
ШУМ
ТИША

БЕЗПЕКА МАЄ ЗНАЧЕННЯ

Ми вважаємо, що Mazda CX-3 має бути затишним, безпечним куточком, куди приємно втекти від метушливого світу за вікном. Інноваційна система i-ACTIVSENSE застосовує такі передові технології, як лазери та радар, щоб буквально забезпечити вас шостим чуттям, допомагаючи уникнути небезпек на дорозі.

Іншими словами, Mazda допомагає зосередитися на найважливішому — драйві!
ДИНАМІКА
ЧИСТЕ ЗАДОВОЛЕННЯ ВІД КЕРУВАННЯ БЕЗ КОМПРОМІСІВ
Завдяки останнім вдосконаленням двигунів SKYACTIV, Mazda CX-3 вражає безкомпромісною динамікою і разом з тим належить до найекономічніших автомобілів у своєму класі.
ЗВ’ЯЗОК
ЗАЛИШАЙТЕСЯ НА ЗВ’ЯЗКУ
Система MZD CONNECT робить доступ до інформації та розваг максимально легким і зручним. Використовуйте голосові команди, 7-дюймовий сенсорний дисплей або мультифункціональний перемикач HMI для легкого доступу до всіх налаштувань мультимедійної системи.
ДИЗАЙН
ІНТЕР’ЄР, ЩО НАДИХАЄ
Оцініть найвищу якість матеріалів оздоблення, зручні сидіння, ергономіку розміщення органів керування та нове кермо з функцією підігріву, що особливо стане в нагоді взимку.
Щойно сівши за кермо Mazda CX-3, ви опиняєтеся в кабіні, спроектованій навколо водія, сидячи вище, ніж у звичайному автомобілі й маючи кращий огляд навколо себе. На панелі приладів ви бачите футуристичні на вигляд аналогові індикатори та 7-дюймовий дисплей із сенсорним екраном та системою MZD CONNECT.
ТЕХНОЛОГІЇ
КРАЩА ВИДИМІСТЬ ВНОЧІ
Сяючі, подібні до очей хижака, повністю світлодіодні фари, всередині яких фірмова лінія оздоблення решітки радіатора продовжується світлодіодними елементами.
БЕЗПЕКА
СИСТЕМИ АКТИВНОЇ БЕЗПЕКИ i-ACTIVSENSE
Під час руху в місті трапляються неочікувані небезпечні ситуації та перешкоди. Щоб допомогти уникнути зіткнення чи зменшити тяжкість його наслідків, Mazda СХ-3 оснащена системою SCBS*. Коли автомобіль рухається зі швидкістю 4-80 км/год, ця інтуїтивна система виявляє перешкоди попереду і готує гальма до гальмування. Якщо ви не гальмуєте вчасно, автомобіль при необхідності гальмує автономно.

*Обладнання залежить від комплектації
ЗВ’ЯЗОК
ДИЗАЙН
ТЕХНОЛОГІЇ
БЕЗПЕКА
Mazda в кредит
З вигідними умовами кредитування за спеціальними програмами кредитування від АТ «ОЩАДБАНК» та ПАТ «КРЕДІ АГРИКОЛЬ БАНК» не потрібно відкладати здійснення своїх мрій про Mazda!
Ознайомитись з умовами кредитування Ознайомитись з умовами кредитування
Оберіть колір
  • Soul Red Crystal (46V)
  • Snowflake White Pearl (25D)
  • Titanium Flash (42S)
  • Machine Gray (46G)
  • Deep Crystal Blue (42M)
  • Jet Black (41W)
  • Eternal Blue (45B)
Натисніть та прокрутіть
ІНТЕР'ЄР
  • Чорна тканина
  • Чорна комбінована шкіра
  • Світла комбінована шкіра
Натисніть та прокрутіть
ОБЕРІТЬ ВАШУ MAZDA CX-3
Тут ваша мрія про Mazda CX-3 стає реальністю. Оберіть комплектацію, що підходить саме вам.
КОМПЛЕКТАЦІЇ КОМПЛЕКТАЦІЇ
ЗАПРОШУЄМО НА ТЕСТ-ДРАЙВ
Сядьте за кермо Mazda CX-3 та відкрийте всі переваги на власному досвіді
СПЕЦІАЛЬНІ ПРОПОЗИЦІЇ
Ознайомтесь з нашими спеціальними пропозиціями
Представлені на сайті моделі можуть відрізнятись від комплектації моделей для українського ринку. Кольори та деякі зовнішні та/або внутрішні елементи обладнання автомобілей на зображеннях можуть відрізнятися від реальних.