ФРІ та КиївПрайд2016

ВМГО «Фундація Регіональних Ініціатив» («ФРІ») – центр підтримки молодіжного руху та підготовки молодіжних лідерів в Україні, що діє з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об’єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив.

ВМГО «ФРІ» визнає та захищає рівні права усіх людей, незалежно від віку, статі, політичних, релігійних чи інших переконань, кольору шкіри, раси, генетичних характеристик, сексуальної орієнтації, ґендерної ідентичності, роду і характеру занять, інвалідності, обмеженої працездатності, етнічного та соціального походження, громадянства, сімейного та майнового стану, місця проживання, мовних або інших ознак. Відзначає важливість забезпечення прав і свобод всіх людей без дискримінації та захищає свободу мирних зібрань, свободу самовираження, свободу слова та переконань, що належать до основоположних свобод людини.

ВМГО «ФРІ» висловлює підтримку ЛГБТ-спільноті у відстоюванні їхніх фундаментальних прав і свобод, та підтримує проведення 6 червня — 12 червня 2016 року Міжнародного форуму ЛГБТ «КиївПрайд2016» під гаслом «Безпека людини – розвиток країни!».

Для цього ми, ВМГО «ФРІ»:

  •  Вважаємо правомірним повідомляти про те, що цьогорічний КиївПрайд відбувається за нашої підтримки.
  •  Надаємо право використовувати наші найменування (назву) та символіку на інтернет- ресурсах та у презентаційних матеріалах КиївПрайд2016, зокрема на сайті http://kyivpride.org/, на флаєрах, у прес-релізах тощо.
  •  Можемо надати пряму мову нашого керівництва про підтримку КиївПрайд.
  •  Готові розмістити на наших інтернет-ресурсах (сайті, сторінках у соціальних мережах) наданий оргкомітетом КиївПрайд2016 знак солідарності з ЛГБТ-спільнотою.
  •  Готові надавати іншу допомогу, про яку буде досягнута взаємна згода із Організаційним комітетом КиївПрайд2016.

 

Posted in Без категорії, ФРІ приєднуєтьсяTagged акція, Київ, правозахист