Статьи

Talent ON cвяткує свій перший рік

Рівно рік тому, 22 травня 2019 року, відбувся перший вебінар у рамках TalentON – розвиваючого проєкта для пошукачів, який сприяє підвищенню кар’єрної грамотності та допомагає пошукачам та роботодавцям краще розуміти один одного. Розповідаємо, що ми встигли зробити за цей час.

Український ринок праці багатий на висококваліфікованих спеціалістів, які мають за плечима і багаторічний досвід, і високий рівень мотивації. Так само чимало компаній, які пропонують цікаві задачі, гідні умови та перспективні посади. Але, от халепа, часто роботодавці та пошукачі не знаходять один одного та бажаного «It`s a match» між ними не відбувається. grc.ua – перший job-портал, який запустив проєкт, що сприяє безпосередньому діалогу між різними гравцями ринку праці. TalentON став тим джерелом, де пошукачі можуть дізнаватись актуальні вимоги бізнесу до співробітників, а роботодавці – зрозуміти «болі» та потреби спеціалістів.

Вікторія Пилипенко, координаторка TalentON, каже, що в такому двосторонньому діалогу і полягає головна унікальність проєкту: «TalentON – це не просто серія вебінарів, де вам розповідають, як швидше знайти роботу, дають якійсь набір вказівок. Це майданчик для отримання відповідей на гострі питання, висловлення своїх проблем у контексті пошуку роботи. У той же час представники бізнесу беруть учать у проєкті не просто щоб «прорекламувати» себе (багато хто з них, власне, представляє такі компанії, які добре знані на ринку і не потребують додаткової промоції). Спікери вебінарів TalentON прагнуть почути спеціалістів: яку роботу вони шукають, які очікування щодо співпраці з рекрутером, що мотивує їх розвиватись та які фактори впливають на вибір роботодавців».

За рік існування TalentON ми встигли багато чого зробити. Чим ми можемо пишатись за цей час?

Ми віримо, що другій рік буде не менш насичений і запрошуємо вас стати частиною проєкту. Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби отримувати анонси вебінарів і корисних подій, найактуальніші поради та пропозиції від кращих роботодавців.

Найближчий вебінар у рамках проєкту відбудеться 3 червня. Експерти міжнародного кадрового порталу grc.ua разом з київським міським центром зайнятості та компанією «Датагруп» розкажуть, як діяти, якщо ви опинились без роботи.

РЕЄСТРАЦІЯ
Вакансии дня

Комментарии