This version of the page http://www.aton-leasing.com/lizing (91.223.223.217) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-30. The original page over time could change.
Авто в лізинг — автомобілі в лізинг ❝АТОН❞
On-line розрахунок
  • +38 (044) 364-34-53
  • +38 (067) 500-82-76
  • Лізингова компанія

    «АТОН-XXI»

    15 років досвіду

    Протягом п'ятнадцяти років команда досвідчених менеджерів забезпечує ефективну роботу підприємства у сфері надання послуг лізингу. Компанія профінансувала сотні проектів для підприємств малого і середнього бізнесу різних галузей економіки по всій території України.

    On-line розрахунок

    Залиште заявку на розрахунок вартості прямо зараз і наші спеціалісти зв’яжуться з Вами найближчим часом.

    Лізинг

    ЛІзинг є визнаним фінансовим інструментом, який виступає своєрідним каталізатором рівня інвестиційної активності економіки. Лізинг, як одна з форм інвестування, дає можливість відновити і якісно поліпшити основні фонди підприємств, розширити виробничі потужності, що, зрештою, дозволяє значно підвищити рівень конкурентоздатності продукції.

    «Відповідно до вимог законодавства України, в лізинг може бути передано майно, яке відноситься до основних фондів підприємства»

    Підприємству простіше і, як правило, вигідніше отримати устаткування та автомобільний транспорт на умовах лізингу, ніж залучати кредитні кошти на його придбання, оскільки лізингове майно знаходиться у власності лізингодавця і може виступати як предмет застави, що забезпечує зобов'язання лізингодавця перед банком-кредитором. Клієнт звільняється від внесення додаткової застави і пов'язаних з цим процедур, що є обов'язковим при кредитуванні. Зобов'язання по лізингу не впливають на загальну кредиторську заборгованість підприємства, що дозволяє безперешкодно залучати додаткові кредитні кошти для потреб основного виробництва.

    Переваги лізингу

    1
    Через свою простоту та ефективність лізинг дозволяє клієнтам постійно оновлювати основні фонди підприємства відповідно до сучасних вимог ринку, що дає значні конкурентні переваги.
    2
    Лізинговий договір гнучкіший, ніж кредитний договір або договір позики. Він надає можливість обрати найбільш прийнятну для сторін схему виплат, що дозволяє скоординувати і оптимізувати довгострокову фінансову стратегію клієнта.
    3
    Після закінчення терміну дії лізингового договору право власності на майно за бажанням клієнта може переходити до нього. При цьому за незначною залишковою вартістю, яка враховує залишкову суму лізингових платежів і побажання клієнта відносно визначення розміру ліквідаційної вартості.
    4
    При придбанні майна за допомогою лізингу, клієнт автоматично отримує цілий комплекс додаткових послуг з транспортування, розмитнення, страхового оформлення, юридичного супроводження, державної реєстрації і так далі. Всі дії, які покупцеві доводиться самостійно здійснювати в разі придбання майна за власні або кредитні кошти, при лізингу виконуються співробітниками лізингової компанії.

    Пріоритетні об'єкти фінансування

    Легкові автомобілі

    В лізинг надаються нові автомобілі, які будуть придбані згідно Вашого замовлення; термін лізингу – від 6 до 48 місяців; перший внесок (авансовий платіж) за рахунок власних коштів клієнта – від 30% вартості об'єкта лізингу...

    Детальніше

    Вантажні автомобілі

    В лізинг надається нова техніка, яка буде придбана згідно Вашої заявки у визначених Вами продавців або виробників; термін лізингу – від 6 до 48 місяців; авансовий платіж – від 30% вартості об'єкта лізингу; оплата лізингових платежів – щомісячно або за...

    Детальніше

    Обладнання

    В лізинг надається нове обладнання, яке буде придбано згідно Вашої заявки у визначених Вами продавців або виробників; термін лізингу – від 6 до 48 місяців; авансовий платіж – від 30% вартості об'єкта лізингу; оплата лізингових платежів – щомісячно рівними частинами...

    Детальніше

    Житлова та комерційна нерухомість

    В лізинг надається нова та бувша у вжитку нерухомість (квартири, офіси, інші приміщення), яка буде придбана згідно Вашого замовлення; термін лізингу – до 7 років; перший внесок (авансовий платіж) – від 25% вартості об'єкта лізингу...

    Детальніше

    «Лізингова компанія АТОН - ХХI»

    ТОВ «АТОН-XXI» – лізингова компанія, що має 15-річний досвід на ринку лізингових послуг. Протягом цього часу команда досвідчених менеджерів забезпечує ефективну роботу підприємства у сфері надання послуг лізингу.

    Компанія профінансувала сотні проектів для підприємств малого і середнього бізнесу різних галузей економіки по всій території України. Ефективність роботи нашої компанії було оцінено щорічною премією "ВИБІР РОКУ -2017".

    Дивитись
    презентацію

    За результатами 2017 року ТОВ «АТОН ХХІ» отримало винагороду «Вибір України 2017 року».

    За результатами 2010 року ТОВ «АТОН-ХХI» здобуло нагороду «ПІДПРИЄМТВО РОКУ» та визнано одним з кращих підприємств в своїй галузі Міжнародним економічним рейтингом «ЛІГА КРАЩИХ».

    Міжнародна премія «ЗОЛОТА ФОРТУНА» в номінації «Динамічний розвиток і висока якість лізингових послуг на ринку України» за 2007-2008 роки.

    В 2010 році ТОВ «АТОН-ХХI» отримало відзнаку «ЗНАК ЯКОСТІ» в номінації «Послуга оперативного лізингу».

    Лізинг авто

    Автомобіль, як новий та і бувший у вжитку, можна отримати на умовах оперативного чи фінансового лізингу. Наша компанія надає послуги лізингу на підставі аналізу пакету фінансових та юридичних документів, враховує усі побажання клієнта щодо графіку платежів. АТОН-ХХІ забезпечує оперативне прийняття рішення щодо фінансування та отримання обраного автомобіля, який повністю готовий до експлуатації.

    Лізинг авто має юридичні та податкові відмінності порівняно з банківським кредитом. Ми купуємо обраний Вами автомобіль та укладаємо договір із погодженим графіком виплат, який не змінюється. Компанія АТОН-ХХІ максимально враховує потребу клієнта, та поєднує при наданні послуги лізингу оптимальну ціну об’єкта, оперативність при розгляді замовлення, якість усіх супроводжувальних послуг.

    АТОН-ХХІ надає автомобілі в лізинг на строк до 48 місяців. Графік платежів враховує індивідуальні особливості бізнесу та не залежить від курсу валюти по відношенню до гривні.

    Отримавши авто в лізинг, Вам буде забезпечено усі супроводжувальні послуги на строк лізингу – придбання авто з максимальною знижкою від продавця, реєстрація авто, страхування КАСКО та ОСАГО, оплата обов’язкових податків, повне юридичне супроводження, технічний огляд за корпоративними знижками. Після закінчення договору автолізингу, автомобіль переходить у Вашу власність.

    Автомобіль в лізинг

    Лізинг автомобілів передбачає придбання авто як нового, так і бувшого у вжитку. Ми можемо запропонувати як своїх партнерів - продавців, так і придбати авто у обраного Вами продавця. АТОН-ХХІ максимально враховує побажання щодо специфікації авто, року випуску, усіх питань, пов’язаних з гарантійним та сервісним обслуговуванням.

    Проводимо постійні акції в частині знижок для нових та постійних замовників (понижений авансовий платіж, лізингова маржа, тарифи КАСКО, технічне обслуговування авто, інше). Автомобіль в лізинг – це поєднання користування об’єктом і оптимізація затрат протягом строку договору лізингу, сервіс та обслуговування, страховий захист.

    Страхування об’єкту лізингу – забезпечуємо страхування КАСКО та ОСАГО на весь строк дії угоди, попередньо обравши оптимальні тарифи та надійну страхову компанію. Договір лізингу автомобіля не потребує додаткової застави чи гарантій на виплату.

     

    Чому саме ми

    15 років у сфері надання послуг лізингу

    Профінансовано сотні проектів для підприємств малого і середнього бізнесу

    Ми пропонуємо гнучкі схеми лізингових розрахунків

    Орієнтуємося на підприємства малого і середнього бізнесу

    Компанія застосовує сучасні стандарти роботи з клієнтами

    Встановлення довгострокової співпраці по розвитку бізнесу наших партнерів