Положення в області охорони здоров'я (COVID-19) Дізнатися більше

Інноваційні технології PEUGEOT стають ще доступнішими!

Світ змінюється - і Бренд PEUGEOT також. Сьогодні все більшу роль в житті людини відіграють цифрові технології, комп'ютерні системи і програми, смартфон-помічник. Бренд PEUGEOT задає цифрові тренди сучасного автомобільного світу в Україні, пропонуючи відразу кілька інноваційних рішень, які працюють в комплексі і покликані зробити покупку і експлуатацію автомобіля більш комфортними та зручними.

По-перше, ви можете купити автомобіль, не виходячи з дому. Так, тепер це стало реальністю - представлений онлайн-склад автомобілів Бренда, які сьогодні присутні на складах імпортера або дилерів в Україні. Всі ці автомобілі вже пройшли митне очищення, мають сформовану комплектацію і фінальну вартість - тому покупець може вибрати потрібний автомобіль PEUGEOT, забронювати та оплатити його буквально за один день і навіть не виходячи з дому. А фахівці обраного дилерського центру допоможуть вам отримати автомобіль з «онлайну» на руки. Купівля автомобіля стала ще простішою та комфортнішою!

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

По-друге, в конфігураторі моделі ви можете буквально «створити автомобіль своєї мрії»! Досить вибрати на сайті PEUGEOT модель, яка вас зацікавила і в режимі «онлайн» вибрати комплектацію, двигун, колір, додаткові опції для автомобіля, і у фіналі побачити «вживу» свій майбутній автомобіль. Збережіть конфігурацію відправте її у вигляді заявки найближчому дилеру PEUGEOT. Наступний крок - фінальне погодження, замовлення на розміщення автомобіля у виробництво, доставка готового автомобіля в Україну і передача клієнту. Таким чином, якщо ви не знайшли потрібний варіант на онлайн-складі імпортера або дилера, то можна «створити автомобіль своєї мрії» - і зробити це «онлайн» .

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ МОДЕЛІ

По-третє, PEUGEOT дає можливість стежити за автомобілем за допомогою фірмового додатка MyPeugeot (для смартфонів з операційною системою iOS і Android) власник автомобіля може контролювати параметри авто і відстежувати важливу інформацію. Додаток включає в себе чотири основні розділи:

  • Статистика,
  • Мої поїздки,
  • Обслуговування,
  • Автомобіль.

З його допомогою можна аналізувати свої останні поїздки, переглянути дистанцію і витрата палива. Власнику автомобіля пропонується інформація-нагадування про необхідність проведення чергового ТО. До того ж,  в додатку можна знайти найближчого дилера та записатися на сервіс - також «онлайн», без необхідності зайвих дзвінків або відвідувань сервісу.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

По-четверте, сучасні технології PEUGEOT допоможуть не тільки в покупці, але і в експлуатації автомобіля. Вже існуючим власника автомобілів PEUGEOT записатися на сервіс стало в рази простіше, адже тепер це можна зробити в режимі «онлайн». Більше не потрібно попередніх дзвінків, узгодження часу, опису мети візиту на СТО: всього пара кліків на сайті PEUGEOT - і клієнт зареєстрований для відвідування сервісу у обраного дилера Бренда.

ЗАПИСАТИСЬ НА СЕРВІС