• Мапа
  • Рус
  • Eng
  • Укр
Госпіталізація цілодобово!
Розумна медична допомога
контакт-центр +38 (044) 521-30-03 невідкладна допомога 3003
+38 (044) 521-30-03 3003 невідкладна допомога
Розумна медична допомога
Госпіталізація цілодобово!
  • Головна
  • Відділення
  • Центр інноваційних технологій в дитячій хірургії та урології

Центр інноваційних технологій в дитячій хірургії та урології

Центр інноваційних технологій в дитячій хірургії та урології

Більше п’яти років в клініці функціонує унікальний для України Центр інноваційних технологій в дитячій хірургії та урології. Центр було створено в Універсальній клініці «Оберіг» наприкінці 2011 року з однією основною метою – впроваджувати найсучасніші технології в хірургічне лікування дітей.

Основні зміни торкнулися методів виконання оперативних втручань – на зміну «відкритим» операціям з великими розрізами (традиційний підхід у більшості українських лікарень) широкого застосування набули малоінвазивні втручання, такі як лапароскопія і торакоскопія. Філософія нового підходу полягає в мінімізації всіх неприємних наслідків ОПЕРАТИВНОГО ВТРУЧАННЯ, тим паче якщо це стосується дитини.

На сьогоднішній день Центр працює за 3 основними напрямками:

Дитяча лапароскопічна хірургія

Цей напрямок роботи Центру дає змогу виконувати весь спектр хірургічних втручань в дитячому віці, як в плановому порядку (пахові грижі, варикоцеле, кістозні утворення печінки та селезінки, крипторхізм, захворювання тонкого кишківника, хвороба Гіршпрунга, корекція гастроезофагеального рефлюксу, холецистектомії та ін.), так і в ургентному (невідкладному) порядку (апендицит, перекрути яєчників у дівчинки, перекрути кісти яєчника, перитоніти, перфорації шлунку та кишківника та ін.)

Дитяча торакоскопічна хірургія

Розділ малоінвазивної хірургії, котрий дозволяє виконувати оперативні втручанні на стравоході, легенях, діафрагмі та магістральних судинах в грудній порожнині.

Методи торакоскопічного підходу дозволяють з найменшою травматизацію виконувати операції при діафрагмальній грижі, ахалазії стравоходу, секвестрації легені, кістозних ураженнях паренхіми легені, новоутвореннях межистіння та ін.

Центр інноваційних технологій в дитячій хірургії та урології

Дитяча малоінвазивна та реконструктивна урологія

Також використовує усі доступні на сьогоднішній день ендоскопічні та лапароскопічні методики. Наші фахівці проводять широкий спектр найпоширеніших оперативних втручань у дітей: корекція міхурово-сечовивідного рефлюксу різного ступеню, розсічення стриктур та клапанів уретри у хлопчиків, стентування сечоводу, вилучення конкрементів з сечового міхура. За допомогою лапароскопії проводять корекцію варикоцелє, фрагментарну або повну нефректомію, корекцію гідронефрозу. Окрім цього, фахівці Центру володіють усіма консервативними (медикаментозними) та хірургічними методами лікування гіпоспадій та епіспадій у хлопчиків різного ступеню (реконструктивна дитяча урологія).

Центр Інноваційних технологій в дитячій хірургії та урології – це принципово новий щабель розвитку медицини дитинства для України. Ми знаємо, як мінімізувати страждання дитини та обсяг втручання хірурга. Якщо Ви шукаєте експертний центр в сфері дитячої хірургії та урології – зверніться до Універсальної клініки «Оберіг», і ми знайдемо найбільш оптимальне рішення проблеми Вашої дитини! Госпіталізація цілодобово!

Телефонуйте:

(044) 521 30 03

(099) 521 30 03

(073) 521 30 03

Фахівці

Бінецький Євген Анатолійович

Лікар-анестезіолог дитячий
Старший ординатор
23 роки медичного стажу
Категорія вища

Дорошева Оксана Михайлівна

Лікар-анестезіолог дитячий
Неонатолог
11 років медичного стажу

Дєгтярьова Дар’я Сергіївна

Лікар-хірург дитячий
15 років медичного стажу

Левицький Анатолій Феодосійович

Дитячий ортопед-травматолог
Доктор медичних наук, професор
41 рік медичного стажу

Годік Олег Святославович

Лікар дитячий хірург
24 роки медичного стажу
Кандидат медичних наук

Переглянути усіх спеціалістів

Інновації

Новини направлення

  • Конференція «Малоінвазивна хірургія та урологія дитячого віку 2019»: найсучасніші знання від провідних експертів25 вересня 2019 р.
  • Майстер-клас «Хірургічна корекція деформацій грудної клітки у дітей»: нові знання для професійного розвитку 20 березня 2018 р.
Усі новини направлення

Відео-бібліотека

Конференція «Малоінвазивна хірургія та урологія дитячого віку 2019»
Усі відеозаписи