Вакансії

 

Відповідно до наказу ДВНЗ «ДонНТУ»  від 05.02.2020 року № 107к «Про оголошення конкурсу» в ДВНЗ «Донецький національний технічний університет» оголошено конкурс на заміщення посад:

Завідувачів кафедр охорони праці; менеджменту; розробки родовищ корисних копалин.

Професорів кафедр геології, розвідки та збагачення корисних копалин; електричної інженерії.

Доцентів кафедр електромеханіки та машинобудування, історії та права; охорони праці; мовної підготовки; комп′ютерної інженерії.

Старших викладачів кафедр геології, розвідки та збагачення корисних копалин; охорони праці (2 посади); прикладної математики та інформатики; філософії; автоматики і телекомунікацій (2 посади); економіки, обліку і оподаткування.

Кваліфікаційні вимоги:

Завідувач кафедри—повна вища освіта (магістр, спеціаліст), науковий ступінь доктора (кандидата) наук, вчене звання професора (доцента) відповідно профілю кафедри, стаж науково-педагогічної роботи не менше  2 років.

Професор—повна вища освіта, науковий ступінь доктора (кандидата) наук та вчене звання професора (доцента) відповідно до профілю кафедри, стаж науково-педагогічної роботи не менше п’яти років.

Доцент—повна вища освіта (магістр, спеціаліст), науковий ступінь доктора (кандидата) наук відповідно до профілю кафедри та/або вчене звання  професора (доцента) відповідно до профілю кафедри, стаж науково-педагогічної роботи не менше трьох років.

Старший викладач—повна вища освіта (магістр, спеціаліст) відповідно до профілю кафедри, стаж науково-педагогічної роботи не менше двох років.

Заяви приймаються протягом 14 календарних днів від дня оприлюднення оголошення за адресою: Донецька область, місто Покровськ, площа Шибанкова, 2  (к. 3.204).

До заяви додаються документи про освіту, вчене звання, науковий ступінь, список наукових публікацій, копія трудової книжки, засвідчена належним чином, документ про підвищення кваліфікації за останні п’ять років.

 

                           

                           

 


Положення про порядок конкурсного відбору на посади науково-педагогічних працівників ДонНТУ від 29.08.2016 р.