This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/France.htm (185.149.6.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-22. The original page over time could change.
Budget Прокат авто Франція
Локація початку прокату
Локація повернення
Отримати тариф

Прокат авто у Франції



Франція - найбільш відвідувана країна в світі, а Париж - найвідоміше туристичне місто, візьміть автомобіль напрокат, і у вас буде можливість відвідати усі куточки цієї чудової країни. Авто на прокат допоможе вам насолодитися різноманітністю пейзажів, довгими лініями морського узбережжя та безліччю різних пам'яток культури. За якістю своїх доріг Франція може посперечатися і з Німеччиною та зі Швейцарією - дороги там чудові, тому автомобіль в оренду це відмінне рішення ознайомиться з країною. Оформляючи машину напрокат, пам'ятайте, що високошвидкісні магістралі у Франції в основному платні. З автомобілем в оренду подорожувати буде легко і зручно. У Франції є як бензоколонки самообслуговування, де можна розрахуватись карткою, так і станції з обслуговуючим персоналом. Якщо ви оформили авто напрокат і хочете скоротити час, скористайтеся кільцевою дорогою Парижа. Під час оренди автомобіля користуйтеся ременями безпеки, а дітей садіть на заднє сидіння.

Представництва Budget у Франції


Локації Budget зручно розташовані в багатьох містах Франції. Автомобіль напрокат це легкий спосіб відвідати кожне велике місто і невеличкі села, які являють собою справжні музеї історії і культури. Автомобіль в оренду це можливість відвідати культурний центр країни - галасливий і хаотичний Париж. Визначні пам'ятки в Парижі зустрічаються буквально на кожному кроці, а машина напрокат зробить подорож простою і зручною.
Умови оренди авто від Budget у Франції ідеально підходять як для тих, хто приїздить у бізнес справах, так і з метою відпочинку. В обох випадках, Budget запропонує найкращі маршрути для досягнення пункту призначення, або ж тури по вивченню пам’яток. Для туристів, котрі подорожують по різноманітним селах, містах та малознайомим місцям Франції, буде надзвичайно корисно взяти також в прокат GPS навігатор, котрий не дасть заблукати та Ви не втратите Ваш дорогоцінний час!
Мандруючи Францією пам’ятайте, що на території держави існує велика кількість платних доріг, котрі є відносно не дешевим, але найшвидшим способом дістатись необхідного місця. Для тих, хто воліє мандрувати живописним маршрутом, використовуючи інші головні дороги (позначені як N або RN) цей вибір стане ідеальним спробувати істинний колорит країни.

Французька кухня


Мандрівка Францією була б неповною без казкової кухні та вин. Французьке вино багатьма вважається кращим в світі, а взявши в оренду автомобіль від Budget можливо відвідати більшу кількість виноградників та спробувати різний асортимент вин. Щоб знайти підходяще для себе.
Пам’ятайте, що керування в нетверезому вигляді є серйозним порушенням, та якщо Ви збираєтесь під час подорожі на орендному авто дегустувати вина, скоріше за все Вам знадобиться включити до свого договору додаткового водія. З прокатом авто від Budget Ваша мандрівка стане зручнішою та доступнішою.