This version of the page http://te.20minut.ua/Reviews (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-19. The original page over time could change.
Огляди подій в Тернополі, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Тернопіль

Огляди

"Чорна п'ятниця" у Тернополі: де будуть знижки та розпродажі (новини компаній)

Чорна п’ятниця - це період (від одного дня до тижня) знижок до 90% у всіх роздрібних та інтернет-магазинах. Що дає можливість придбати навіть найдорожчі речі за ціною суттєво дешевшою від їх звичайної вартості.

play_circle_filled Чому не працюють ліфти та чи безпечно тут? Як виглядає надземний перехід на 15 Квітня - ми перевірили

Надземний перехід на вулиці 15 Квітня відкрили 19 листопада. Роботи з його встановлення тривали декілька місяців. Та чи насправді перехід такий же гарний, як його "малюють", перевірили журналісти "20 хвилин".  

photo_camera play_circle_filled Знести не можна залишити: чому демонтували кіоски підприємців на ринку

Зранку 13 листопада кіоски на ринку «Південний» все ж почали демонтувати попри протести підприємців, що там працюють. Вони не згідні, адже право власності має бути непорушним. У міській раді пояснюють, що кіоски поставили на даній земельній ділянці неправомірно, до того ж, є відповідне рішення суду про їх демонтаж.

photo_camera Осінній Тернопіль: як виглядає місто увечері (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Якщо ви маєте бажання прогулятися Тернополем, але не маєте часу вдень, тоді зробіть це ввечері. Краса та барви Файного міста з заходом сонця розкриваються по-новому.  Дивіться фоторепортаж.

Яку ціну за тарифи сплатили тернополяни в жовтні у порівнянні з іншими обласними центрами

Настання перших холодів та опалювального сезону тернополяни очікують з пересторогою, адже не можна точно сказати, яку цифру вони побачать у своїх платіжках. Та чи сплачують вони найбільше? Ми порівняли тариф на опалення та гаряче водопостачання в Тернополі та сусідніх обласних центрах.

photo_camera Звалище на Промисловій стало прихистком для безпритульних: кому його прибирати

Незаконне сміттєзвалище на вулиці Промислова прибирають щорічно, але немов гриби після дощ, воно з'являється знову. Його утворюють тернополяни та підприємства, що знаходяться поруч. Кому прибирати та чи надовго затримається чистота, цікавилися «20 хвилин».

photo_camera play_circle_filled "Дайте телефон": чи дозволять випадковому перехожому подзвонити. Експеримент "20 хвилин"

Чи траплялася з вами ситуація, коли на вулиці у вас розрядився телефон, або ж на ньому закінчилися гроші, але зателефонувати терміново треба? Що робити в такому випадку? Звичайно, просити телефон у перехожих. Журналісти «20 хвилин» провели експеримент та перевірили, чи дадуть тернополяни свій смартфон незнайомцю, що потрапив у неприємну ситуацію.

Пішохідний міст у парку Шевченка: що вже зробили та як він може вберегти Став від нечистот

Пішохідний міст над річкою Рудка облаштовують в рамках реконструкції  дощового колектора. Станом на третє листопада, тут уже зробити балюстраду (невисока наскрізна огорожа балконів, терас, галерей, сходів або дахів - прим. авт.), а вздовж колектора забетонували стінки. Що далі?

Кандидати від яких партій очолили ОТГ Тернопільщини: дані по області (ІНФОГРАФІКА)

Місцеві вибори завершилися, а в деяких ОТГ вже відомі імена тих, хто керуватиме громадою найближчі п’ять років. Представників яких саме партій найбільше серед нових керманичів, дізнавалися «20 хвилин».

«Громадський бюджет 2021»: тернополяни пропонують проєкти від 200 тис. і до 1,5 млн. Що хочуть зробити?

У Тернополі стартувало голосування за проєкти «Громадського бюджету 2021». Проголосувати можна за 84 задуми жителів міста, з них: 46 малих та 38 великих. Бюджет у проєктів також різний:  від 210 тисяч до 1,49 мільйона гривень.

Свіжий випуск

№ 46 від 18 листопада 2020

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up