This version of the page http://te.20minut.ua/Polityka (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-19. The original page over time could change.
Політичні новини , новини політики - 20 хвилин Тернопіль

Політика

Керівник кількох фірм та фондів: хто такий новий секретар міської ради Ігор Гірчак

Під час засідання першої сесії ТМР VIII скликання депутати обрали нового секретаря способом таємного голосування.

play_circle_filled Присяга та перші "сутички" у міськраді: як проходить сесія депутатів VIII скликання

У середу, 18 листопада, о 10 годині розпочалася перша сесія новообраних депутатів Тернопільської міськради. Вони склали офіційну присягу. Уже в перший день роботи не обійшлося і без словесних сутичок між міським головою та депутатами "Сили людей". 

Мій депутат на окрузі: що варто знати про новий склад міської ради (ГРАФІКА)

18 листопада оновлений склад міської ради, а також міський голова складуть присягу. Ми розповідаємо, кого з депутатів обрали в кожному з округів та що про них відомо.

Новообрані депутати Тернопільської міськради зберуться на першу сесію

У середу, 18 листопада 2020 року о 10.00 год. в Українському домі "Перемога" відбудеться перша сесія Тернопільської міської ради VIII скликання. 

Нові голови ОТГ Тернопільщини: хто вони та яку партію представляють? Інформація районах (ГРАФІКА)

Імена голів, які керуватимуть громадами Тернопільщини, уже відомо. У цьому матеріалі ми опублікуємо дані про всіх переможців виборів на пост керівників ОТГ, а також графічно продемонструємо, від якої партії виборців обирали кандидата від тієї чи іншої партії.

photo_camera play_circle_filled Про перемогу на виборах, тарифи та гучні забудови. Ексклюзивне інтерв'ю із Сергієм Надалом (частина 1)

Втретє на посаді міського голови. Сергій Надал дав відверте інтерв’ю виданню "RIA плюс". Про зміни, які нас чекають, про карантин і можливий локдаун, про земельні скандали та особисте – читайте у тексті.

Нові голови ОТГ Тернопільщини. Хто та від якої партії пройшов в Чортківському районі (ГРАФІКА)

Тернопільщина вже знає імена місцевих депутатів у районних та обласній радах. А також відомо й імена голів ОТГ. Дехто залишиться на другий термін, хтось на цій посаді вперше. В цьому матеріалі ми опублікуємо імена голів громад у Чортківському районі, а також інформацію про те, які партії вони представляють.

Нові голови ОТГ Тернопільщини. Хто та від якої партії пройшов в Тернопільському районі (ГРАФІКА)

На сайті ЦВК вже оприлюднили імена нових голів ОТГ на Тернопільщині. Хто вони? Від якої партії балотувалися? Яка партія представлена найбільшою кількістю  голів ОТГ? Читайте в матеріалі.

Нові голови ОТГ Тернопільщини: хто та від якої партії пройшов в Кременецькому районі (ГРАФІКА)

На сайці ЦВК вже оприлюднили імена нових голів ОТГ на Тернопільщині. Хто вони? Від якої партії балотувалися? Яка партія представлена найбільшою кількістю  голів ОТГ? Читайте в матеріалі. Ми поділили область на три райони, цього разу публікуємо всю інформацію по Кременецькому району.

Хто пройшов до Тернопільської районної ради: результати виборів (ІМЕНА)

Тернопільська районна ТВК на засіданні встановила результати виборів депутатів Тернопільської районної ради згідно протоколу про підсумки голосування.

Свіжий випуск

№ 46 від 18 листопада 2020

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up