This version of the page http://te.20minut.ua/Podii (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-19. The original page over time could change.
Події у Тернополі, огляд місцевих подій - 20 хвилин Тернопіль

Події

На Тернопільщині жінка отримала смертельні травми у власному помешканні

Коротке замикання стало причиною смерті пенсіонерки на Тернопільщині.

Шість людей померли, понад 300 нових випадків Covid-19: ситуація за добу в усіх районах Тернопільщини

Найбільше нових випадків хвороби зафіксовано в Тернополі - 64.

День синоптика відзначають 19 листопада

День працівників гідрометеорологічної служби — професійне державне свято України для тих, хто причетний до роботи гідрометцентру країни. Також сьогодні Всесвітній день туалету, Всесвітній день чоловіків і День скловиробника (День працівника скляної промисловості).  

Школярка з Тернопільщини відзначилася у Всеукраїнському конкурсі

Дівчина знає, як використати сонячне випромінювання для обігріву приміщень.

Сімейні лікарі та мобільні бригади швидкої отримають експрес-тести на коронавірус: уряд

Україна закупить 6 мільйонів експрес-тестів, — заявив Денис Шмигаль.

photo_camera play_circle_filled Хроніки карантину - від барикад біля "Медоборів" до сьогодні. Як змінювалися настрої тернополян?

Пандемія коронавірусу в Україні почалась ще вісім місяців тому. Однак паніка на Тернопільщині почалась ще раніше. Ми згадали, як змінювалось ставлення тернополян та жителів області до хвороби. Як від страху та порожніх вулиць ми дійшли до тотального ігнорування правил та сотень інфікованих за добу. Про це читайте у матеріалі.

Знайомтесь, нові голови комісій міської ради та склад виконкому. Що входить у їх обов'язки?

Перше засідання сесії Тернопільської міської ради відбулось 18 листопада. Спочатку нові депутати склали присягу і вже одразу перейшли до прийняття рішень. Обранці голосували за нового секретаря ради і за голів постійних комісій, що діють при раді і мають неабиякі повноваження. Більше про це - у матеріалі.  

Тернополянка про пандемію в Іспанії: навіщо на пляжах малюють квадрати та як там діє карантин

Те, що було в березні – це справді страшно: не можна було навіть «погуляти» на спеціально пристосованому для цього балконі-даху, поділилась тернополянка. Та розповіла, чи зараз відчуває карантин курортне містечко в Іспанії.

У райцентрі на Тернопільщині мало не згорів житловий будинок

У Монастириському районі бійці ДСНС врятували житловий будинок та приміщення столярного цеху.

photo_camera play_circle_filled Перша сесія новообраної міської ради. Як налаштовані депутати на роботу? (ОПИТУВАННЯ)

Перше засідання сесії оновленого складу Тернопільської міськради розпочалося о 10. 00 18 листопада. Наші журналісти поговорили з новообраними депутатами та запитали їх про плани на роботу. Деталі у відео.

Свіжий випуск

№ 46 від 18 листопада 2020

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up