This version of the page http://te.20minut.ua/Pres-sluzhby (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-19. The original page over time could change.
Прес-служби , новини преси - 20 хвилин Тернопіль

Прес-служби

«З вами майбутнє держави буде у гідних руках»: Володимир Труш зустрівся з кращими студентами вишів Тернополя (пресслужби)

З нагоди Міжнародного дня студентів голова обласної державної адміністрації Володимир Труш зустрівся з кращими студентами вищих навчальних закладів Тернополя. Всі вони отримують стипендії Президента та Верховної Ради Україні.

Урядовці ризикують здоров’ям українцям заради помсти новообраним мерам (політична позиція)

На фоні нової хвилі пандемії коронавірусу уряд затримує перерахування коштів з “ковідного фонду” медикам, бо хоче підірвати довіру до незалежних міських голів.

Що оберуть тернополяни: зашкарублу систему влади чи розвиток міста? (політична позиція)

Наближається до завершення підрахунок голосів на виборах у Тернополі. Що б не показали результати голосування, нам потрібно буде вирішувати, куди і якими шляхами місту рухатися далі. Про це говорить кандидат на посаду міського голови Тернополя Леонід Бицюра.

Людям потрібні крила (політична позиція)

Ми всі приходимо окрилені у цей світ. Крила потрібні, щоб творити й любити, допомагати і співчувати. Часто життєві труднощі нарощують нам панцир нерозуміння та зв’язують крила путами буденності.

Віктор Гевко: «25 жовтня проголосуй за патріотичний Тернопіль і довгоочікуваний розвиток міста!» (відео) (політична позиція)

Обов’язково взяти участь у виборах, прийти на дільниці і проголосувати закликає тернополян кандидат на посаду міського голови Тернополя від партії «Слуга Народу» Віктор Гевко.

Уляна Супрун: «Вдома захворіти більш реально, ніж на виборчій дільниці» (політична позиція)

Екс-очільниця МОЗ закликала українців не слухати лякалки та виконати свій громадянський обов’язок.

Реалізуємо своє право: Леонід Бицюра закликав тернополян відповідально поставитись до голосування 25 жовтня (ВІДЕО) (політична позиція)

Кандидат на посаду міського голови Тернополя Леонід Бицюра закликав жителів Тернополя та області з відповідальністю поставитися до реалізації свого права обирати владу: прийти 25 жовтня на виборчі дільниці та обрати голів та депутатів органів місцевого самоврядування.

Сергій Надал: У міській раді потрібна більшість, яка на всі 100 % працюватиме на Тернопіль (політична позиція)

Сергій Надал: «Зверніть увагу на патріотів і професіоналів»  Нещодавно міський голова Тернополя Сергій Надал закликав своїх прихильників голосувати за ВО “Свобода”, від якої він йде в мери”. Заклик голосувати за “Свободу” логічний і зрозумілий. Це ідеологічна партія.

Місцеві вибори: закладаємо фундамент нової держави. Перша десятка кандидатів в депутати Тернопільської облради від «Слуги Народу» (політична агітація)

Місцеві вибори — це вибори, які найбільше впливають на наше повсякденне життя. Саме від тих, кого ми обираємо до органів місцевого самоврядування, залежить якість доріг, скверів, освітлення вулиць, оновлення шкіл, лікарень і стан багатьох інших комунальних об'єктів, якими ми користуємось щодня. 

Притула балотується до Тернопільської облради у списках «Батьківщини» (політична позиція)

ОКСАНА ПРИТУЛА: НЕ МОЖЕШ ЗМІНИТИ ВЕСЬ СВІТ – ЗМІНЮЙ СВІТ НАВКОЛО СЕБЕ.

Свіжий випуск

№ 46 від 18 листопада 2020

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Тернополі та області. Сайт новин №1 у Тернополі за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Тернополя. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

keyboard_arrow_up