This version of the page http://suzuki.ua/car/4/jimny (89.184.67.44) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-15. The original page over time could change.
Новий Сузукі Джимні - Suzuki
  • УКР
  • РУС

Новий

ціна від

559 000 грн.

SUZUKI Jimny - легендарний представник чималої родини позашляховиків. Створений для подорожей у найскладніших напрямках та за найгіршої погоди, Jimny прямує у такі місця, про які всі інші навіть не наважуються думати. Прийміть виклики природи.

Огляд 360°

Огляд 360°

Звільніть свій дух мандрівника та освоюйте нові простори.

Колір кузова

ZJ3 Чорний перламутровий металік (Bluish Black Pearl 3)

360°

Колір кузова

Колір кузова

Технології

Технології

SUZUKI Safety Support*

Під час руху Jimny використовує два датчики — монокулярну камеру та лазерний датчик, щоб визначити, чи існує ризик зіткнення з транспортним засобом, що рухається попереду, або пішоходом. У разі виявлення потенційного зіткнення автомобіль реагує в один із трьох способів залежно від ситуації Попереджує водія за допомогою звукового та візуального сповіщення. Активує систему допомоги при екстреному гальмуванні для збільшення гальмівного зусилля у разі високого ризику зіткнення, якщо водій панічно натискає на педаль гальм. Застосовує різке автоматичне гальмування, якщо ризик зіткнення дедалі збільшується.
*Система безпеки SUZUKI

Двигун

Новий 1.5-літровий двигун, який прийшов на зміну попередньому, 1.3-літровому двигуну, видає вищі показники крутного моменту у всьому діапазоні обертів двигуна в порівнянні з попередником. Збільшений крутний момент на низьких оборотах покращує прохідність автомобіля при їзді по пересіченій місцевості. Незважаючи на збільшений об'єм, новий двигун менше за розмірами і на 15% легше, ніж його попередник, що вносить свій внесок в паливну економічність.

5-ступенева механічна коробка передач

5-ступенева механічна коробка передач має оптимізовані для нового двигуна передавальні числа і також підвищує паливну економічність. Розроблений заново важіль перемикання передач дозволяє зменшити вібрацію і забезпечує більш чітке перемикання передач.

ПОВНИЙ ПРИВІД ALLGRIP PRO

Повний привід 4WD з пониженою передачею за вашою командою допоможе Jimny пристосуватися до будь-якої ситуації. Переведіть важіль керування розподільною коробкою у режим 4L, коли ситуація вимагатиме від Jimny підвищення максимального крутного моменту та тяги. На бездоріжжі і засніжених дорогах вмикайте режим 4H, щоб насолоджуватися приводом на всі колеса на більш високих швидкостях. При поверненні на асфальтоване покриття переведіть важіль у положення 2H (2WD) для плавного руху, зменшення рівня шуму та витрат палива. Дозвольте системі повного приводу «ALLGRIP PRO» задовольнити вашу жагу до пригод.

Панель приладів

Під світлом сонця і місяця, під час руху дорогою та бездоріжжям прилади завжди підсвічуються, щоб їх було добре видно. Їхній функціональний дизайн органічно доповнює спокійну красу прямих ліній інтер’єру.

Практичний водостік

Дозвольте Jimny забрати вас у подорож за будь-якої погоди. Водостік на даху збереже вашу голову сухою, а настрій яскравим під час посадки та виходу з автомобіля, коли надворі йде дощ.

Системи контролю на схилі

Система утримання на схилі
Починайте рух вгору і вперед навіть з середини крутого схилу. Навіть на вибоїстих схилах із різнопрофільними поверхнями по різні боки Jimny, ця функція допомагає запобігти відкату автомобіля назад, дозволяючи вам зосередитися на контролі прискорення і руху.

Система контролю спуску зі схилу
На складних спусках одне натискання кнопки активує систему, яка без вашої участі автоматично застосує гальма і буде підтримувати мінімальну фіксовану швидкість, дозволяючи вам зосередитися на керуванні без використання педалі гальма та зчеплення.

4-ступенева автоматична коробка передач

4-ступінчаста автоматична коробка передач також була допрацьована - зменшені втрати на тертя в планетарних механізмах АКПП, що позитивно позначилося на витраті палива. Оновлення також торкнулися способу перемикання важеля АКПП - тепер важіль рухається по прямій траєкторії на відміну від «сходового» перемикання на попередній модифікації

Рама

Жорстка несуча рама ступінчастого типу є характерною родзинкою Jimny з самого першого покоління. Це жорстка основа для міцної системи приводу 4х4. Поперечини підсилюють бокові елементи, завдяки чому рама поглинає удари та витримує значні навантаження навіть на нерівній дорозі. До того ж форма та матеріал кріплень, які з’єднують кузов з рамою, забезпечують ефективне поглинання вібрацій та ізоляцію салону від ударів, щоб Ви могли розраховувати на рівномірний, плавний рух.

Функціональність

Всі елементи, що оточують водія і пасажира створені для професійного використання. Розроблена, щоб стати надійним помічником, панель приладів і навколишні елементи мають гранульоване покриття, що захищає від подряпин і бруду. Важелями КПП і роздавальної коробки, так само як і кнопками на приладовій панелі, легко і зручно користуватися навіть в умовах тряски під час руху по пересіченій місцевості та у рукавичках.

Форма капоту

Завжди залишайтесь вище всього оточуючого вас довкілля завдяки ретельно сконструйованому плоскому капоту квадратної форми, дальні кути якого постійно будуть знаходитися у полі вашого зору для найкращого орієнтування у поточних умовах під час руху будь-якою місцевістю.

Великі кути геометричної прохідності

Використовуйте на повну позашляхові можливості Jimny: значний кут переднього в'їзду (37 градусів), кут рампи (28 градусів) і кут з'їзду (49 градусів) дозволяють Jimny переїжджати перешкоди і круті схили, не пошкоджуючи бампери або нижню частину кузова.

Рульове керування

Завжди відчувайте зчеплення із поверхнею завдяки рульовому механізму з демпфуючим пристроєм, що пропонує чудовий зворотній зв’язок та одночасно мінімізує віддачу на рульове колесо. Рульове колесо для вищого комфорту може бути оздоблене шкірою* та може регулюватися за висотою. * Комплектація GLX

Пристосовані до подорожей бампери

Все готово до подорожей, у тому числі кутові краї бамперів, які збільшують дорожній просвіт біля колес для гарантованого подолання будь-яких перешкод. Бампери виконані з литого чорного матеріалу, який здатен захистити кузов від дрібного каміння та подряпин.

Brake LSD Traction Control

Впевнено долайте слизькі ділянки. Якщо два колеса, розташовані по діагоналі, втрачають зчеплення, ця функція автоматично загальмує колеса, що буксують, і перенаправить обертальний момент на інші колеса, які мають більш ефективне зчеплення, що дозволить Jimny вирватися з пастки.
*Система автоматичного блокування диференціалів.

3-важільна залежна пружинна підвіска

Jimny має нерозрізні мости спереду і ззаду, які гарантують йому ідеальне зчеплення з різними поверхнями. Коли перешкода виштовхує одне колесо догори, нерозрізний міст за рахунок жорсткої конструкції притискає інше колесо вниз, що покращує контакт шини з поверхнею у складних дорожніх умовах.

Сенсорний дисплей

Навіть у рукавичках можливо легко керувати аудіо- та навігаційною системою, обладнаною 7-дюймовим інфрачервоним сенсорним дисплеєм*. Система Smartphone Linkage Display Audio з допомогою USB-кабелю може працювати з Apple CarPlay, Android AutoTM та MirrorLinkTM, дозволяючи використовувати різні програми, встановлені на смартфоні. *Комплектація GLX

Світлодіодні фари з омивачами

Пишайтеся спадщиною Jimny — автентичними круглими фарами, які створюють неповторний імідж автомобіля і дозволяють впевнено почуватися при русі у піску, багнюці або снігу. Світлодіодні LED фари оснащені омивачами для більшого комфорту (доступні для (GLX).

Багажне відділення

Продумана конструкція багажного відділення дозволяє збільшити його, склавши заднє сидіння, а полімерне покриття підлоги та спинки крісел дозволяє легко видалити бруд. За умови складених задніх сидінь у багажному відділенні утворюється суцільна пласка підлога, яка дозволяє перевозити габаритні речі. Отвори для гвинтів забезпечують можливість установлення додаткових аксесуарів, таких як рейки для втримання вантажу та функціональні гачки, які підвищують універсальність автомобіля. Розетка у задній частині** дозволяє підключати прилади та інструменти, що знаходяться у багажнику автомобіля. * Комплектації GL і GLX (багажні бокси доступні лише в комплектації GLX). ** Комплектація GLX.

Перемикання фар

Ця функція дозволить вам насолодитися більш безпечною, спокійною та комфортною їздою в темну пору доби, здійснюючи автоматичне перемикання між дальнім та ближнім світлом залежно від зовнішнього освітлення та наявності інших автомобілів*.
* Під час руху зі швидкістю від 40 км/год, якщо перемикач світла фар знаходиться в положенні «Авто».

Місця для зберігання

Усе необхідне на відстані витягнутої руки. Завдяки зручним кишеням та лоткам ваш смартфон, напої та інші особисті речі завжди легко дістати. Для заряджання мобільних пристроїв передбачені розташовані в межах досяжності USB-роз’єм й розетка для додаткового обладнання. Велика зручна ручка полегшує посадку та висадку пасажира на переднє сидіння.

Контроль виляння

Після тривалого дня стороння підтримка не завадить. Якщо автомобіль починає виляти через те, що водій задрімав або втомився, ця система видає звукові та візуальні попередження, щоб привернути його увагу.

Зміна смуги руху

Jimny допоможе вам залишатися в межах смуги. Якщо ви ненавмисно з’їжджаєте зі своєї смуги під час руху на високій швидкості*, ця функція активує вібрацію рульового колеса та видає візуальне попередження, закликаючи до більш безпечного водіння.
* Під час руху зі швидкістю від 60 км/год.

  • Двигун
  • Трансмісія
  • Повний привід ALLGRIP PRO
  • Безпека
  • Інтер'єр
  • Екстер'єр
  • Двигун
  • 5-ступенева механічна коробка передач
  • 4-ступенева автоматична коробка передач
  • ПОВНИЙ ПРИВІД ALLGRIP PRO
  • Рама
  • Великі кути геометричної прохідності
  • 3-важільна залежна пружинна підвіска
  • SUZUKI Safety Support*
  • Системи контролю на схилі
  • Brake LSD Traction Control
  • Перемикання фар
  • Контроль виляння
  • Зміна смуги руху
  • Панель приладів
  • Функціональність
  • Рульове керування
  • Сенсорний дисплей
  • Багажне відділення
  • Місця для зберігання
  • Практичний водостік
  • Форма капоту
  • Пристосовані до подорожей бампери
  • Світлодіодні фари з омивачами

Технічні параметри

Технічні параметри Jimny Технічні параметри

  • Габаритні розміри
  • Місткість та маса
  • Двигун
  • Трансмісія
  • Шасі
  • Динамічні показники
  • Екологічні показники
  • Габаритна довжина, мм

    3645

  • Габаритна ширина, мм

    1645

  • Габаритна висота, мм

    1720

  • Колісна база, мм

    2250

  • Колія передніх коліс, мм

    1395

  • Колія задніх коліс, мм

    1405

  • Мінімальний
    радіус розвороту, м

    4,9

  • Мінімальний
    дорожній просвіт, мм

    210

 
 
 
 
 
 

Двигун

Система привода

Трансмісія

Споряджена маса, кг (мін./з повною комплектацією)

Повна маса, кг

Місткість

 
 
 
 
 
 

Бензиновий 1.5L VVT

ALLGRIP PRO

 

5MT

4AT

 

 

1090/1135

1110/1135

 

 

1435

 

Місткість багажного відділення

Кількість місць (осіб)

4

макс. об'єм, л
(за даними виробника)

830

зі складеними спинками
заднього сидіння, л

377*1

із піднятою
задньою спинкою, л

85*1

Об’єм паливного бака, л

40

  • Тип

    K15B

  • Кількість циліндрів

    4

  • Кількість клапанів

    16

  • Робочий об'єм, см3

    1462

  • Паливна система

    багатоточкове вприскування

  • Діаметр циліндра
    × хід поршня, мм

    74,0 × 85,0

  • Ступінь стискання

    10

  • Максимальна
    потужність, к.с./кВт/хв-1

    102/75/6000

  • Крутний момент, Н-м/хв-1

    130/4000

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Система привода

Тип

Передавальні числа

1-а

2-а

3-а

4-а

5-а

Передача заднього ходу

Передавальне число головної передачі

Передавальне число

Звичайна передача

Понижена передача

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ALLGRIP PRO

 

5MT 4AT    
 
4,425 2,875    
2,304 1,568    
1,674 1,000    
1,190 0,696    
1,000    
5,151 2,300    
4,090 4,300    
       
1,000 1,320    
2,002 2,644    
  • Рульове керування

    Поворотні кулаки

  • Гальма передніх коліс

    Дискові

  • Гальма задніх коліс

    Барабанні

  • Підвіска передніх коліс

    Нерозрізний міст з гвинтовими пружинами

  • Підвіска задніх коліс

    Нерозрізний міст з гвинтовими пружинами

  • Шини

    195/80R15

 
 
 
 

Двигун

Система привода

Трансмісія

Максимальна швидкість, км/год

 
 
 
 

Бензиновий 1,5 л VVT

ALLGRIP PRO

5MT

4AT

145 140
 
 
 
 
 
 
 
 

Двигун

Система привода

Трансмісія

Орієнтовна витрата палива

Міський цикл, л/100 км

Заміський цикл, л/100 км

Комбінований цикл, л/100 км

Викиди CO2 (NEDC)*2

 
 
 
 
 
 
 
 

Бензиновий 1,5 л VVT

ALLGRIP PRO

5MT

4AT

 
7,7 8,4
6,2 6,9
6,8 7,5

154

170

Комплектація і ціни

Комплектація і ціни Комплектація і ціни

Комплектація Привід Трансмісія

Роздрібна ціна на а/м 2020 р.в.

Спеціальна роздрібна ціна на а/м 2020 р.в

Jimny 1,5 л GA. ALLGRIP PRO (4WD) 5MT 594 000 559 000
Jimny 1,5 л GL. ALLGRIP PRO (4WD) 5MT 650 000 609 000
Jimny 1,5 л GL. ALLGRIP PRO (4WD) 4AT 693 000 650 000
Jimny 1,5 л GLX. ALLGRIP PRO (4WD) 4AT 816 000 769 000

Галерея

ТЕСТ-ДРАЙВ Замовити

Loading...