This version of the page http://www.rexona.ua/?page_id=2386 (2.18.204.2) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-11-15. The original page over time could change.
О Rexona | Rexona
  • Продукція Rexona вже протягом більше ста років надає своїм покупцям ефективний захист від поту і запаху. Ми демонструє безперервний розвиток і вдосконалення своїх продуктів.  



О Rexona

Все, що ви хотіли знати про Rexona
  • 1900

    МАЗЬ Місіс Шеффер

    Rexona була створена в Австралії в 1908 році пані Еліс Шеффер, дружиною С.Ф. Шеффера, засновника Sheldon Drug Company. Як талановитий лікар, вона хотіла дати людям новий вид продукту особистої гігієни з ефективними інгредієнтами, які б також добре пахли. Коли мило Rexona з'явилося на прилавках в 1908 році, воно дуже швидко стало найбільш продаваним продуктом компанії.

  • 1920-е роки

    Ласкаво просимо ДО МІСТА REXONA

    Перша рекламна кампанія Rexona була запущена в 1920-х. Рекламні плакати почали з'являтися по всій Австралії, рекламуючи назва компанії, поряд з конкурсами, які проводилися ля кожного міста під назвою Rexona Baby і Miss Rexonа, які проводилися для & nbsp; кожного міста. Плакати гордо говорили: "Ласкаво просимо до нашого міста, хороший місто Rexona."

  • 1930-е роки

    ПРИЄДНАННЯ К UNILEVER

    Rexona була куплена британською компанією з виробництва мила Lever Bros, яка незабаром приєдналася до Dutch Margaret Unie, сформувавши компанію Unilever .

  • 1960-е роки

    СТВОРЕННЯ НОВОЇ КАТЕГОРІЇ

    У 1960-х був вперше запущений антиперспірант під назвою Sure, який пізніше став відомий по всьому світі під брендом & nbsp; Rexona.

  • 1980-е

    ГЛОБАЛЬНА ЕКСПАНСІЯ

    Rexona продовжує розширюватися, забезпечуючи чудовий захист від поту людям по всьому світу. На сьогоднішній день наша продукція відома у багатьох країнах як Rexona, Rexena, Shield, Degree або Sure в залежності від того, де ви знаходитесь. Назви може змінюватися, але ефективності антиперспірантів завжди залишилася колишньою.

  • 1990-е роки

    REXONA ЗА СПОРТ

    Rexona увійшла в світ професійного спорту, підтримуючи кращих в світі спортсменів серед чоловіків та жінок: чемпіонку з тенісу Штеффі Граф, збірну Нової Зеландії з регбі All Blacks (Олл Блекс), збірну ПАР з регбі Springboks (Спрінгбокс), гірського байкера Даррена Берреклота, бейсджампера Майлза Дайшера, сервайвеліста Беар Гріллс, чемпіона з тенісу Давида Налбандяна, крікетіста Ендрю Флінтофф і команду Формули-1 Lotus F1 Team (Лотус).

З 2000 Р. ПО СЬОГОДНІШНІЙ ДЕНЬ

play

ЛОПЕС Ломонг - ВТРАЧЕНИЙ ХЛОПЧИК СУДАНУ

На сьогоднішній день Rexona віддає перевагу заповзятливим людям - людям, які віддають все, що у них є, і виходять переможцями. Таким людям, як Лопес Ломонг. Викрадений в Судані в шестирічному віці, Лопес втік протягом трьох днів, щоб піти від своїх викрадачів. В кінцевому підсумку, він отримав притулок в США. Після отримання громадянства в 2007 році, він відправився на кваліфікаційний забіг на 1500 м, щоб претендувати на участь в Олімпійських іграх 2008 року. Він навіть ніс прапор команди США на церемонії відкриття. Rexona продовжує підтримувати таких, як Лопес, - людей, які не вірять в слово "ні" і прагнуть зробити більше.