This version of the page http://iec-expo.com.ua/dtua-2017.html (185.68.16.177) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-10-28. The original page over time could change.
Виставка «ДОРТЕХЕКСПО - 2017» Київ

Україна, 02002, Київ, Броварський проспект, 15
тел./факс: +38 (044) 201-11-61

  • Звіт
    • Тематика виставки
    • Перелік учасників
    • Програма
    • Відеопрезентація
    • Відео з виставки
    • Фотозвіт

Звіт за результатами проведення
VІIІ Спеціалізованої виставки ДорТехЕкспо - 2017
XV Міжнародної спеціалізованої виставки КомунТех - 2017

7-9 листопада в Києві на території Міжнародного виставкового центру (МВЦ, Броварський проспект, 15) відбулася VІІІ Спеціалізована виставка «ДорТехЕкспо - 2017», яка традиційно проходить в єдиному форматі з Міжнародною спеціалізованою виставкою «КомунТех» та є суттєвою складовою цієї комплексної виставкової події, присвяченої найактуальнішим потребам муніципального господарства нашої країни.

Експозиція «ДорТехЕкспо» продемонструвала кращі зразки технологій, матеріалів, обладнання та техніки від українських та зарубіжних виробників, використання яких зробить українські громади комфортними та прогресивними.

Позитивною особливістю цьогорічної виставки є зацікавленість підприємств дальнього та ближнього зарубіжжя в українському ринку будівництва, реконструкції та ремонту автодоріг. На стендах можна було ознайомитися з послугами та продукцією від підприємств: Amomatic OY (Фінляндія) - лідер на ринку країн Північної Європи в сфері виробництва асфальтових заводів; Foradex Plus SRL (Республіка Молдова) - розробка та виготовлення машин для ремонту дорожнього покриття; JUMARPOL SPÓŁKA та KSK DEVELOPMENT Sp. z o.o. (Польща) - виробництво та розробка продукції для безтраншейних технологій та багатьма іншими.

Найрізноманітнішу техніку для будівництва, утримання автодоріг та їх комунального обслуговування, запчастини та комплектуючі до неї демонстрували: ТОВ «Амкодор‑Укроспецмаш», ТОВ «Будшляхмаш», ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод», ТОВ «Констракшн Машинері», ТОВ «М.А.К. Машинері», ТОВ «Логістик Машинері», ТОВ «Техно‑Комплект Київ», ТОВ «Укр‑Турбо» та багато інших підприємств.

Для створення на вулично‑дорожній мережі умов для швидкого, зручного і безпечного руху автотранспорту та пішоходів постійно вдосконалюються інженерно‑технічні засоби, які представили підприємства: ТОВ «СЕА Електротехніка», ТОВ «Росток‑Елеком», ТОВ «Атілос», ТОВ «Сварко Україна», ТОВ «Комкон Трафік».

Світлодіодні світильники вуличного освітлення, які забезпечують чудову видимість навіть при складних природних умовах (дощ, сніг, туман) були представлені на стенді постійного учасника виставки - компанії «Светілед».

Ознайомитись з переліком учасників

Про професійну спрямованість виставок «ДорТехЕкспо» та «КомунТех» свідчить цільова аудиторія відвідувачів, у складі якої - відповідальні працівники урядових установ, голови обласних та районних державних адміністрацій, мери міст та населених пунктів України, керівний склад дорожніх служб, шляхово‑експлуатаційних управлінь, комунальних підприємств, зокрема фахівці, які мають повноваження щодо закупівель продукції, зацікавлені спеціалісти суміжних галузей, представники державних і комерційних підприємств.

Одночасно з вищезазначеними заходами на загальній площі майже 16 000 кв.м пройшли Міжнародні спеціалізовані виставки «ЄвроБудЕкспо», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «AQUA UKRAINE», «Екологія підприємства», що сприяло не лише збільшенню кількості відвідувачів (понад 8 500), а також розширенню їх галузевого складу. Другий рік поспіль одночасно з вищевказаними виставковими заходами проходить Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика в промисловості». Така масштабна експозиція надала змогу більш ніж 13 000 спеціалістам максимально ознайомитись з ринком новітніх технологій та обладнанням, що сприятиме комплексному підходу до вирішення нагальних потреб економіки країни.

Галузева приналежність компаній відвідувачів, %

Дорожня галузь

27,4

Будівництво та проектування

18,3

Машинобудування

16,3

Забезпечення об’єктів дорожньої інфраструктури

13,2

Центральні та місцеві органи влади, інші органи влади

10,2

Наукові та учбові заклади

7,8

Громадські організації

4,7

Інше

2,1

 

Тематика, що цікавить відвідувачів, %

Дорожньо-будівельна техніка та технології

23,8

Комунально-прибиральна техніка

17,3

Освітлювальне обладнання для доріг, вулиць, автомагістралей

12,1

Засоби безпеки дорожнього руху

12,4

Асфальтозмішувальні установки

11,3

Підйомно-транспортне обладнання

10,8

Матеріали для будівництва автодоріг

8,6

Інше

3,7