This version of the page http://zt.20minut.ua/Polityka (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-10-25. The original page over time could change.
Політичні новини , новини політики - 20 хвилин Житомир

Політика

«День тиші»: передвиборна агітація закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем голосування

Законодавством чітко визначено період, в який заборонено проводити передвиборну агітацію.

play_circle_filled Житомирська міськрада напередодні виборів призупинила дію паспорта громадянина України?

У Житомирі черговий скандал, пов'язаний з виборчим процесом. 

Протидіємо підкупу виборців спільними зусиллями!

Останніми роками збільшується кількість інформації про підкуп виборців та аномалій за результатами голосування: коли деякі кандидати чи партії отримують значно більше голосів, ніж рейтинг за соціологічними дослідженнями.

Як правильно голосувати на місцевих виборах. Інструкція

Уже в цю неділю, 25 жовтня, на Житомирщині, як і по всій Україні, пройдуть місцеві вибори, де ми будемо обирати владу різних рівнів.

25 жовтня — ти обираєш, ти впливаєш, ти контролюєш. Перша десятка кандидатів в депутати Житомирської облради від «Слуги Народу» (Політична реклама)

За майже 30 років незалежності ми так і не розпочали будувати Україну. Тепер у нас з`явився реальний шанс обрати людей, яких ми знаємо, які живуть поруч з нами і які працюватимусь для нас. 

Одіозний спонсор партії "За майбутнє"

Житомирський обласний осередок партії «За майбутнє» очолює колишній нардеп Віктор Развадовський. Хто спонсорує партію? Деталі - у розслідуванні Центру протидії корупції.

Поліція Житомирщини закликає громадян: дотримуйтеся таємниці голосування під час волевиявлення

Законодавством визначено, що  голосування на  виборах є таємним: контроль за волевиявленням виборців забороняється.

Сервіс моніторингу публічних реєстрів Opendatabot за кілька годин зібрав відповіді 121 тис. користувачів на п’ять питань президента Зеленського

За підсумками опитування, громадяни України не підтримали тільки ініціативу створення вільної економічної зони в Донецькій і Луганській областях.

5 питань від Президента (Політична реклама)

Президент Володимир Зеленський ініціював проведення загальнонаціонального опитування - в день місцевих виборів, 25 жовтня. Що це означає?

До міскради на Житомирщині від партії «За майбутнє» йде відчайдушний злочинець-рецидивіст

Яке минуле у канидата в Коростенську міськраду?

Свіжий випуск

№ 5 від 8 жовтня 2020

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up