This version of the page http://zt.20minut.ua/novini-kompanij (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-10-25. The original page over time could change.
Новини компаній - 20 хвилин Житомир

Новини компаній

«Ранок з Інтером»: чим небезпечна вирубка лісів в Україні?

Лисі гори, а замість вікових дерев - пеньки! Українські ліси стрімко рідіють і зникають в результаті безконтрольного вирубування. Як правильно доглядати за «зеленими легенями» України і до яких наслідків призводить діяльність «чорних лісорубів», розповіли в програмі «Ранок з Інтером».

Сергій Марценюк: «Необхідно залучити до управління громадами найкращих управлінців та професіоналів» (Політична реклама)

Марценюк Сергій Михайлович – кандидат на посаду Андрушівського міського голови від політичної партії «Наш край».

Буде так, як вирішиш ти! (Політична реклама)

У неділю, 25 жовтня, мешканці Житомирщини обиратимуть владу в своїх містах, селах, районах та громадах.

Георгію Зантарая - 33: ексклюзивне інтерв'ю дзюдоїста програмі «Ранок з Інтером»

Сьогодні, 21 жовтня, свій день народження відзначає Георгій Зантарая - один з кращих дзюдоїстів планети, чемпіон світу і Європи, переможець Других Європейських ігор.

Олег Казюк : «Працюємо над тим, щоб зберегти колектив, створити нормальні умови для праці медперсоналу та для лікування пацієнтів» (Політична реклама)

 Олег Казюк - головний лікар КНП "Олевська центральна лікарня", заслужений лікар України,  кандидат у депутати до Житомирської обласної ради від політичної партії «Наш край».

Оксана Волкова: «Потрібно використовувати досвід кращих управлінців» (Політична реклама)

Оксана Волкова - завідувачка  інфекційного відділення ЦМЛ №1, лікар вищої категорії, кандидат у депутати до Житомирської  міської ради по виборчому округу №4 від політичної партії «Наш край».

Віктор Раєць: «Стара модель функціонування медзакладів, особливо в селах та районах, є вкрай неефективною» (Політична реклама)

Як відомо, медична реформа є важливою складовою децентралізації влади. Стара модель функціонування медзакладів, особливо в селах та районах, є вкрай неефективною.

А ти зареєстрував свою компанію у конкурсі «Народний Бренд» 2020?

Для додаткової інформації звертайтесь за телефоном 067 412 89 81, або по пошті lyudmyla.pavlyuk2@gmail.com  

Володимир Ключанський: "Коли медицина перетворюється на бізнес, тоді пріоритететом не є пацієнт, а гроші" (Політична реклама)

Володимир Ключанський - кандидат у депутати до обласної ради  від політичної партії «Наш край». 

Оксана Олійник: "Довіра людей громади – результат професіоналізму та відповідальності" (Політична реклама)

Доктор економічних наук, професор, перший проректор Державного університету «Житомирська політехніка» Оксана Олійник у своєму інтерв`ю розповіла, чому балотується в депутати обласної ради, чому обрала партію «Наш край», та поділилась планами щодо розвитку області.

Свіжий випуск

№ 5 від 8 жовтня 2020

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up