This version of the page http://zt.20minut.ua/Romaniv (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-10-25. The original page over time could change.
Романів - 20 хвилин Житомир

Романів

Юні натуралісти

Проблема відсутності води сьогодні торкнулася людей у різних куточках Романівського краю.

Романівщина на «ZT-EXPO 2020»

11 вересня 2020 р. у м. Житомирі відбувся щорічний Всеукраїнський культурно-мистецький фестиваль «ZT-EXPO 2020». 

Туристичний потенціал Романівського краю

На Всеукраїнському культурно-мистецькому фестивалі «ZT-EXPO 2020» від Романівщини було представлено 5 туристичних об`єктів. 

На в’їздах в село Врублівка встановили два хрести-обереги

Гарне мальовниче село Врублівка, яке розташоване неподалік районного центру Романів, виховало багато талановитих, успішних, люблячих своє рідне село людей.

Добро – всесильне

Першого вересня діти, батьки та колектив Романівської гімназії були приємно вражені, споглядаючи на своїх красивих дітей на фоні нової облаштованої вхідної частини.

Що потрібно знати та які положення законів та правил виконувати мисливцям, які виходять на полювання?

Нагадуємо основні правила полювання, яких має дотримуватися кожен мисливець

photo_camera play_circle_filled Жахливі умови праці і забруднене повітря: як у Романові приватний підприємець випалює вугілля. ВІДЕО

Голова Романівської РДА Василь Флуд розмістив на своїй фейсбук-сторінці відео, на якому показав, як працює підприємство з випалювання деревного вугілля у Романові. 

Попри карантинні обмеження, будівництво амбулаторії у Биківці завершується

Голова Биківської селищної ради Світлана Лубковська має надію, що нову амбулаторію введуть в експлуатацію ще до місцевих виборів.

Чужої біди не буває

Життя таке непередбачуване... Не знаєш, коли спіткає горе, а коли – безмежна радість. 

День селища Романова

Творчий колектив Романівського Будинку культури організував та змонтував чудовий відеоролик привітань керівників установ та простих жителів зі святом містечка, який презентував у соціальних мережах 5 липня.

Свіжий випуск

№ 5 від 8 жовтня 2020

Читати номер
Всі номери >
Стокові зображення від
Правила користування сайтом
Умови і правила надання платного доступу

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Житомирі та області. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Житомира. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника. З 1 вересня 2017 року по 31 серпня 2018 р. редакція бере участь в проекті «Просування реформ в регіони», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейською правдою» за фінансування ЄС.

keyboard_arrow_up