This version of the page http://gazeta.dt.ua/all-news (104.28.27.70) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-10-24. The original page over time could change.
Всі новини

Останні новини24 Жовтня 2020

24 Жовтня 2020
AstraZeneca і Johnson & Johnson відновили випробування вакцин від коронавірусу Не виявлено доказів, що вакцина AstraZeneca могла бути причиною появи побічних ефектів.
Велика «шахівниця» для гри в ґо Сергій Корсунський Хто писатиме нові правила?
У Києві вже зафіксували майже 33,7 тис. випадків COVID-19, померло – 674 осіб Кличко повідомив, скільки випадків коронавірусу виявили в столиці за останню добу.
СБУ затримала злочинну організацію з правоохоронців, яка займалася незаконним стеженням "Фігуранти спеціалізувалися на наданні „послуг“ з незаконного стеження за громадянами". Фото
Вчені за допомогою штучних міні-органів показали, як коронавірус вражає легені Крихітні легені виростили в лабораторії зі стовбурових клітин.
Окупант двічі порушив режим тиші в Донбасі Обстріли найманців РФ були біля Шуми і Катеринівки.
"Король футболу" Пеле сфотографувався з футболкою "Шахтаря" Легендарний бразилець був зображений з ігровою формою донецького клубу.
Прем'єр-ліга: результати всіх матчів 7-го туру, відео голів (оновлюється) В Україні триває сезон УПЛ.
Букмекери зробили прогноз на матч "Реал" - "Барселона" Аналітики вірять в каталонський клуб.
У президента Польщі Анджея Дуди виявили коронавірус Дуда відчуває себе добре.
Хабіб - Гейджі: де і коли дивитися головний бій турніру UFC 254 Турнір пройде в ОАЕ.
"Динамо" - "Олександрія": відео онлайн-трансляція матчу Кияни проведуть домашній поєдинок. ► Відео
Алієв назвав умову закінчення бойових дій в Карабаху — все залежить від Вірменії "Ми готові припинити дії хоч сьогодні".
Щоб скаржитися на депутатів та поліцію: в день виборів ДБР відкриє "гарячу лінію" Сьогодні в Україні "день тиші" - заборонена будь-яка агітація.
Другий день поспіль в Україні фіксують понад 7 тис. нових хворих За добу від ускладнень померло панад сотню людей.
У світі понад 42 млн випадків COVID-19: карта Україна знаходиться на 24 позиції, між Саудівською Аравією і Пакистаном. Доповнено
Торт на тарілці через Zoom Оксана Онищенко Чи повинна початкова школа працювати під час карантину.
США зміцнюють берегову охорону в Тихому океані через погрози Китаю Сполучені Штати посилюють берегову охорону в Тихому океані.
Міністра охорони здоров'я Чехії закликають покинути пост через порушення ним масочного режиму Міністр відмовився піти у відставку.
Судан та Ізраїль готуються до нормалізації відносин За словами Трампа, не менше п'яти держав планують встановити відносини з Ізраїлем.
Троє людей загинули в ДТП на трасі «Київ - Чоп» Водій і два пасажири померли на місці від отриманих травм. Фото
США ввели санкції проти російського НДІ за поширення шкідливого ПЗ Центральний науково-дослідний інститут хімії і механіки поширював Triton Malware.
Меджліс не запросили до обговорення «Кримської платформи» - Чийгоз У Меджлісі нагадали, що є єдиним представницьким органом Криму.
Трамп заявив про прогрес у переговорах щодо Нагірного Карабаху США запропонували своє посередництво після того, як обидва перемир'я, укладені за підтримки Росії, були порушені.
США обіцяють $10 мільйонів за інформацію про фінансування "Хезболли" США шукають мережі і партнерів, які фінансують організацію.
НБУ озвучив прогноз по зміні облікової ставки Експерти НБУ передбачили кілька сценаріїв на 2021 і 2022 рр.
Глави МЗС Вірменії і Азербайджану по черзі зустрілися з Помпео Від тристоронньої зустрічі міністри відмовилися.
новини за 23 жовтня
  • ДЗЕРКАЛО ТИЖНЯ, УКРАЇНА Архів номерів | Останні статті < >
    • «Акцизний» трикутник Розглядаємо причини «акцизного» загострення.
      Автор Артем Куюн Стаття
    • COVID-19: парад ілюзій Що каже та що робить насправді влада для завершення пандемії.
      Автор Віктор Рибчук Стаття
    • Ґніт запалено За відсутності реальних змін економічної системи України крах курсу національної валюти, гонитва цін, катастрофа на ринку праці й колапс пенсійної системи стають лише питанням часу.
      Автори Вадим Башта, Сергій Следзь Стаття
    • Країна по поличках. ЧЕРНІГІВ Хто, як і для чого бере владу в обласних центрах України 25 жовтня? Всі відповіді та реальні розклади - в передвиборчому проекті ZN.UA.
      Автори Антон Булгаков, Інна Ведернікова, Юлiя Самаєва, Алла Котляр, Юлія Гриценко Стаття
    • Наукова мафія працює елегантно, але огидно Стало відомо, як цинічно «коригувалися» результати конкурсу наукових проєктів Нацфонду досліджень.
      Автор Ростислав Панчук Стаття
    • Рецепт перемоги на двох Як досвід Німеччини та Франції може допомогти Азербайджану та Вірменії у вирішенні нагірнокарабаської проблеми.
      Автор Павло Жовніренко Стаття