Положення в області охорони здоров'я (COVID-19) Дізнатися більше

PEUGEOT RIFTER - семимісний мінівен

PEUGEOT Rifter

від 548 000 грн

СКОНФІГУРУВАТИ

Відгуків:18

Новий PEUGEOT Rifter наділений елегантним і самобутнім стилем. Його сучасний інтер’єр може похвалитися видатними рівнями комфорту й адаптивності, які подарують насолоду від перебування в салоні.

ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ RIFTER
ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ НА RIFTER
СКОНФІГУРУВАТИ

Святкуємо 210 років PEUGEOT

Сьогодні PEUGEOT - це Бренд з найтривалішим історичним спадком в автомобільному світі: 210 років пристрасті, інновацій, сміливості. У багатій історії PEUGEOT було чимало поворотних моментів. Від революції в моді - до революції в мобільності: Бренд PEUGEOT виробляє велосипеди, скутери, автомобілі - при цьому завжди змінюючи правила гри, щоб запропонувати Клієнтам нові ідеї мобільності.

За минулі два століття світ сильно змінився. Навіть останні 10 років принесли масу змін: життя в цифровому світі, надшвидкий зв'язок, нові способи споживання товарів - і, звичайно, нові варіанти мобільності. Протягом усього цього часу, Бренд PEUGEOT завжди був на вершині, пропонуючи Клієнтам нові моделі автомобілів, зручні і зрозумілі послуги, інноваційні електромобілі.

У жовтні, на честь власного ювілею,  ми підготували святкову пропозицію для українських Клієнтів: спеціальні ціни на топові моделі та гарантовані подарунки при купівлі авто.

 Святкуємо 210 років PEUGEOT разом!

ОТРИМАТИ СПЕЦІАЛЬНУ СВ'ЯТКОВУ ЦІНУ

НОВИЙ СТИЛЬНИЙ СИЛУЕТ

СТИЛЬ, ЩО ПАСУЄ МІСТУ ТА ПРИРОДІ

Жодних компромісів у дизайні. Елегантний, міцний, жвавий і потужний мінівен PEUGEOT Rifter є синонімом різносторонності. Короткий високий багажник і збільшений кліренс нагадують стиль позашляховиківi. Збалансований, компактний і динамічний силует автомобіля підкреслюється інтегрованими ходовими вогнями та вертикальною решіткою радіатора.

ДИЗАЙН

ФІРМОВИЙ СТИЛЬ PEUGEOT

З гордісттю представляємо видатний спадок. Нова передня частина, виконана в дусі останніх моделей PEUGEOT, та знамениті задні фари роблять новий PEUGEOT Rifter  новою іконою бренду. Ще більш сучасний, цей мінівен поєднує в собі стиль та елегантність.

ГОТОВИЙ ДІЯТИ

PEUGEOT i-COCKPIT®, СПОКУСА КЕРУВАТИ

Новий PEUGEOT i-Cockpit® робить кермування більш приємним та інстинктивним завдяки компактному керму та великому  8-дюймовому сенсорному екрануi. Контролюйте дорогу завдяки високій посадці та  технології  Advanced Grip Controli що забезпечує краще зчеплення з дорогою.

ДВИГУНИ, ЩО ДАЮТЬ БІЛЬШЕ СВОБОДИ

Завдяки інноваційному дизельному двигуну у поєднанні з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач EAT8 новий мінівен PEUGEOT Rifter забезпечує непересічну потужність у поєднанні з ощадливістю пального в реальних умовах.

ТЕХНОЛОГІЇ

РАЦІОНАЛЬНІСТЬ ЗАРАДИ ЗРУЧНОСТІ

РОЗУМНА АДАПТИВНІСТЬ, ЩО ДАЄ БІЛЬШЕ ПРОСТОРУ 

Цей мінівен адаптується до всіх ваших потреб. Заднє вікно, що відчиняється, 5 або 7 місць, 3 індивідуальні складані задні сидінняi , багажник об’ємом від 775 до 3 500i літрівi, дах Zénith® з розмаїттям місць для зберігання речей: завдяки розумній адаптивності новий PEUGEOT Rifter має вдосталь місця та дозволяє розмістити багаж швидко й ефективно.  

ДИЗАЙН

СВОБОДА ТА ПРОСТОТА КЕРМУВАННЯ

Інновації в пасажирській частині салону. Тут PEUGEOT Rifter може похвалитися неабиякими можливостями бути на зв’язку  - до ваших послуг  навігація, функція Mirror Screeni, бездротова зарядна станція для смартфона і, звісно ж, засоби допомоги водію для безпечного кермування.

НОВИЙ PEUGEOT RIFTER ДЛЯ КОРПОРАТИВНИХ КЛІЄНТІВ

Якщо ви приватний підприємець, директор підприємства чи менеджер автопарку, зверніть увагу на PEUGEOT RIFTER зі спеціальними послугами та пропозиціями для бізнес-клієнтів. 

#BEFORE9AM

ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ RIFTER
ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ НА RIFTER
СКОНФІГУРУВАТИ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ НА RIFTER
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ НА RIFTER