ВІТАЄМО У РОЗДІЛІ КОРПОРАТИВНИХ ПРОДАЖІВ

КОРПОРАТИВНІ ПРОДАЖІ

Land Rover є втіленням кращого британського дизайну та розробок. Виразні, універсальні, наші автомобілі із неперевершеними можливостями забезпечують чудовою ефективністю та продуктивністю. Якщо ви у пошуку корпоративного автомобіля, який може надихати, мотивувати та надавати незабутній досвід володіння, Land Rover – ідеальний вибір.
ОБСЛУГОВУВАННЯ КЛІЄНТІВ

Обравши Land Rover, ви та ваші колеги отримають низку переваг зважаючи на комфорт, зручність та високий рівень обслуговування.

ЦЕНТР КОРПОРАТИВНИХ ПРОДАЖІВ

Ми чудово розуміємо необхідність мати виділений центр корпоративних продажів, де працює висококваліфікований персонал для задоволення ваших потреб.

ПЕРЕЛІК СТАНДАРТНИХ АВТОМОБІЛІВ

Discovery Sport один із автомобілів, доступний для вас у якості корпоративного автомобіля. Завдяки легшим матеріалам та удосконаленим технологіям двигуна, він забезпечує кращими показниками витрати пального, універсальності та неперевершеними можливостями у класі.

/
ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІННОВАЦІЇ
ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІННОВАЦІЇ

АЛЮМІНІЄВА РАМА

Кузов типу «монокок» тепер встановлюється і на Range Rover, Range Rover Sport та Discovery Sport. Алюмінієва рама пропонує більше міці, меншу вагу кузов, що покращує показники витрати пального та знижує викиди CO2. Ця революційна технологія вперше була застосована у аерокосмічній галузі.

ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІННОВАЦІЇ
ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІННОВАЦІЇ

ГІБРИДИ

Range Rover та Range Rover Sport пропонуються у комплектації гібрид. Дана інновація забезпечує кращими показниками витрати пального та викидів шкідливих газів без компромісу із продуктивністю та можливостями.

ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІННОВАЦІЇ
ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІННОВАЦІЇ

ВПЕВНЕНА КЕРОВАНІСТЬ

Система адаптивної динаміки моніторить рухи автомобіля більше ніж 500 разів на секунду реагуючи на дії водія чи дорожнє покриття мінімізуючи коливання кущова. Це забезпечує впевнене керування. Система доступна на Range Rover Sport.

ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІННОВАЦІЇ
ТЕХНОЛОГІЇ ТА ІННОВАЦІЇ

ECO-РЕЖИМ

ECO-режим на Discovery Sport забезпечує постійним надходженням інформації через сенсорний екран, миттєво визначаючи рівень витрати пального та поради щодо покращення керування, що допоможе мінімізувати витрати та ефективність.

/
БАГАТОРАЗОВО НАГОРОДЖЕНІ АВТОМОБІЛІ

Протягом багатьох років ми отримали велику кількість престижних нагород від Шотландії до Азії. На сьогодні Range Rover володіє більше ніж 65 нагородами, а Range Rover Sport отримав звання кращого SUV року у Шотландії у 2013. Проте лідер - Range Rover Evoque. Починаючи з часу його презентації у 2011, він отримав 161 міжнародну відзнаку, рівень продажів у 310 000 авто у світі, що робить його Land Rover всіх часів.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ЛІНІЙКУ НАШИХ АВТО

Jaguar Land Rover Limited: Registered office: Abbey Road, Whitley, Coventry CV3 4LF. Registered in England No: 1672070