Прес-реліз Міжнародного конгресу з Лабораторної медицини 23–25 вересня 2020 року

23–25 вересня 2020 року у сучасному виставковому центрі ACCO International вперше відбудеться Міжнародний конгрес з Лабораторної медицини, присвячений пам’яті Президента Всеукраїнської Асоціації Клінічної Хімії та Лабораторної Медицини, зав. каф. клінічної лабораторної діагностики  НМАПО ім. П. Л. Шупика, професора Ганни Геннадіївни Луньової. 

Офіційний дистриб’ютор в Україні багатьох іноземних компаній, які займаються виробництвом медичного обладнання для банків крові та інших медичних установ – ТОВ «РедМед», запрошує на свій стенд!

За останні чотири роки ТОВ «РедМед» значно розширило свій асортимент. Крім контейнерів для крові та вакуумних пробірок компанія пропонує міксери для взяття крові, стенди для лейкофільтрації, донорські крісла, запаювачі, центрифуги, екстрактори, термосумки та термоконтейнери, реєстратори температури, системи моніторинга, шейкери та багато іншого. 

Запрошуємо фахівців на стенд компанії Альбамед, в рамах Міжнародного конгресу з Лабораторної медицини!

Альбамед – офіційний представник на території України виробника контрольних матеріалів RD та CLINIQA, гематологічних аналізаторів Zybio, універсальних гематологічних реагентів Diagon та Norma для аналізаторів 3-diff та 5-diff, вакуумних та капілярних систем для забору крові Improve, ІФА аналізаторів та реагентів Adaltis та Іммунотех. 

Міжнародна виставка LABComplEX 2020 – традиційне місце зустрічі лідерів лабораторної індустрії!

27-29 жовтня 2020 року у виставковому центрі ACCO International відбудеться головна подія лабораторної індустрії України – XIII Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH! На Виставці буде представлений весь спектр обладнання та технологій для лабораторій, багатий вибір спеціалізованих меблів, витратних матеріалів, а

Нові дати Міжнародного конгресу з Лабораторної медицини — 23–25 вересня 2020 року

Шановні партнери, компанії-учасники, організатори конференцій та відвідувачі!

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19,

Вітаємо зі Світлим Христовим Воскресінням!

Медична платформа ITMED – допомога медичним закладам та лікарям в інтернет просуванні

З 1 квітня в Україні стартує другий етап медичної реформи, в який включені медичні заклади, які надають спеціалізовану (районні, міські) та високоспеціалізовану (обласні лікарні і центри) медичну допомогу. Між ними буде розвиватися конкуренція, боротьба за пацієнта, адже пацієнт зможе вільно

Вітаємо зі святом Весни!

Запрошуємо фахівців лабораторної медицини на стенд партнера Конгресу – Міжнародної школи технічного законодавства та управління якістю!

Основним завданням Міжнародної школи технічного законодавства і управління якістю є консалтинг в області Європейського технічного законодавства, Директив ЄС, технічних регламентів, стандартів і правил; розробка систем менеджменту відповідно до вимог ISO 9001, ISO 15189, ISO/IEC 17025 і підготовки їх до акредитації та сертифікації,

ТОВ «Вектор-Бест-Україна» – єдиний офіційний представник АТ «Вектор-Бест» в Україні та партнер Конгресу запрошує фахівців на свій стенд!

ТОВ «Вектор-Бест-Україна» спеціалізується на комплексному забезпеченні клініко-діагностичних лабораторій обладнанням всіляких напрямів, наборами реагентів і витратними матеріалами до нього. Вектор-Бест-Україна – єдиний офіційний представник АТ «Вектор-Бест» – лідера з виробництва реагентів для діагностики захворювань людини методом ІФА та ПЛР.