This version of the page http://www.novolipki.com/novopecherskaya-shkola/ (89.184.92.207) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-09-19. The original page over time could change.
Новопечерская школа для обучения детей с 1-го по 11-й класс, расположена в ЖК Новопечерские Липки инфо на novolipki.com

(044) 22 000 22
Заказать звонок
МЕНЮ
    • РУС
    • УКР
Главная Инфрастуктура Новопечерська ШКОЛА
Новопечерська ШКОЛА

Це новітній заклад для дошкільнят і школярів з 1-го по 11-ий клас. Тут викладають кращі вчителі, тренери та психологи, які формують у дитини європейський світогляд з національною свідомістю. З першого класу діти вчаться поважати один одного, ефективно працювати в колективі і розвивати свої індивідуальні навички та здібності.

Учні самі формують спеціалізацію школи для себе.

Власне будівля, автономність території школи і продумана інфраструктура гарантують безпеку і нагляд з дев’ятої ранку до шостої години вечора. У Новопечерський школі є все необхідне: високотехнологічні класи, цікава навчальна програма, кваліфіковані вчителі з України та з-за кордону, смачні обіди, спортивні майданчики, місця для прогулянок і відпочинку, а також власна медична служба з сучасним обладнанням. Цінні знання, розвиток талантів і цікава шкільне життя — ось що чекає дітей в Новопечерський школі, в якій ростуть успішні особистості нового українського суспільства.

Новопечерський школа навчає дітей за українською програмою освіти, суміщеної з провідними світовими методиками викладання. Над навчальним планом працювали фахівці з Канади, Нідерландів і Великобританії, які запропонували освітню модель, що дозволяє розвивати індивідуальні здібності кожної дитини і впровадити ранню профорієнтацію.

Ми щиро віримо — будь-яка дитина народжується обдарованою. Мета Новопечерської школи — розвинути талант дитини, дати кожному учневі всі можливості стати успішною і щасливою людиною. Ми впевнені, що ви будете пишатися правильним вибором школи для своїх дітей. Так само, як діти будуть пишатися приналежністю до своєї alma mater — місця радості і корисних знань!

вул. Драгомирова, 9 Б
Тел. 0445280900
Моб. 0501939393
https://www.facebook.com/novoshkola
https://www.instagram.com/novopecherska_school/
www.novoshkola.com.ua

Назад