This version of the page http://www.novolipki.com/green-way/ (89.184.92.207) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-09-19. The original page over time could change.
Компания Green Way очистит любую одежду без вреда окружающей среде, находится в жилом квартале Новопечерские Липки инфо на novolipki.com

(044) 22 000 22
Заказать звонок
МЕНЮ
    • РУС
    • УКР
Главная Инфрастуктура GREEN WAY
GREEN WAY

Відчуй різницю — новий аромат, новий вигляд, нові відчуття!

Не втрачайте часу, скористайтеся інноваційної вологим чищенням Lagoon® від Green Way. Ви завжди впевнені в чудовому результаті, якщо ви довірили ваші речі вологому чищенню Green Way. Ключ до досконалості — застосування новітніх технологій.

Вологе чищення від Green Way дбайливо очистить всі види текстильних волокон, включаючи делікатний шовк, кашемір і чіcтую шерсть (під знаком Woolmark), а також особливі синтетичні волокна типу Lycra®, GoreTex® і шкіру.

Вологе чищення Lagoon® піклується про навколишнє середовище: ми використовуємо не розчинники, а тільки біорозкладні миючі засоби, придатні для слива в стандартну дренажну систему. Lagoon® чистить вашу одяг без шкоди для природи.

Одяг після Lagoon® знаходить приємний запах і яскраві фарби. І кожен раз ваші речі будуть м’якими і свіжими. Вологе чищення Lagoon® від Green Way — революція в професійному чищенню. Улюблені речі будуть довго радувати вас, залишаючись чистими і свіжими з Green Way.

вул. Драгомирова 12,
(044) 383-73-33
gw-lagoon.com.ua

 

Назад