This version of the page http://onu.edu.ua/uk/administratyvni-novyny (91.208.138.242) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-09-18. The original page over time could change.
Адміністративні новини

Наказ про індексацію вартості навчання студентів ОНУ імені І.І. Мечникова в 2020 році

На підставі частини 7 статті 73 Закону України "Про вищу освіту" та з врахуванням офіційного визначеного коефіцієнту інфляції за 2019 рік

Детальніше...

З Днем незалежності України! - привітання ректора

Щиро вітаю із визначною подією — Днем незалежності України!
Нехай це свято додасть наснаги, успіхів і творчих здобутків! Щастя і благополуччя нашій країні і всім нам, її громадянам!

Ректор Ігор Коваль

Детальніше...

До уваги працівників ОНУ імені І.І.Мечникова, які відповідають за табелювання співробітників

До уваги працівників ОНУ імені І.І.Мечникова, які відповідають за табелювання співробітників: Травень 2020 р.

Детальніше...

Позачергове засідання Науково-методичної ради ОНУ імені І.І. Мечникова

9 квітня відбулося позачергове засідання Науково-методичної ради університету, що проводилось дистанційно у режимі он-лайн за допомогою платформи Zoom. У вступному слові голова НМР професор В.М. Хмарський зазначив, що дистанційна форма продовження освітнього процесу поставила багато запитань організаційного і методичного характеру, що і слугувало чинником скликання позачергового засідання.

Детальніше...

Карантин: виклики і рішення — ректор ОНУ Ігор Коваль

Карантинний відлік змінив звичний хід подій. Університет ім. Мечникова, вперше за свою майже 155-річну історію, переведений в режим онлайн. Про роботу в перші тижні карантину розповідає ректор ОНУ ім. Мечникова, доктор політичних наук Ігор Коваль.

Детальніше...

До уваги працівників ОНУ імені І.І.Мечникова, які відповідають за табелювання співробітників

До уваги працівників ОНУ імені І.І.Мечникова , які відповідають за табелювання співробітників: 

Детальніше...

Про особливості оплати за навчання, оренду, проживання та пеню під час оголошеного карантину

На виконання Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17.03.2020 р. № 533- IX, виданий наказ по університету, яким передбачено:

Детальніше...

Термін карантину продовжений до 24 квітня 2020 року!

На виконання рішення Кабінету Міністрів України від 25 березня 2020 року виданий наказ по університету від 26.03.2020 р. № 42-02, яким передбачено:

Детальніше...

Зарплата у квітні 2020 року

До уваги працівників ОНУ імені І. І. Мечникова, які відповідають за табелювання співробітників. Табелі обліку робочого часу та рапорти на викладачів за квітень 2020 року надсилати до бухгалтерії на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Просимо обов’язково вказувати:

  • П.І.Б., мобільний телефон і електронну адресу відправника;
  • Найменування підрозділу (кафедри, факультету, лабораторії, інституту тощо), П.І.Б. керівника;
  • Місяць і рік табеля (рапорта).

З повагою, працівники бухгалтерії!

ЗДОРОВ’Я ВАМ!

 

Детальніше...

Круглий стіл з питань акредитації освітніх програм

15 січня 2020 року відбувся Круглий стіл з питань акредитації освітніх програм з метою обміну досвідом і обговорення проблемних питань реалізації освітніх програм в університеті. Організаторами його проведення виступили Центр забезпечення якості освіти, відділ аспірантури і докторантури, Науково-методична рада ОНУ імені І.І. Мечникова (програма Круглого столу додається).

Детальніше...

Засідання науково-методичної ради ОНУ імені І.І. Мечникова за участю представників центру забезпечення якості освіти

1 жовтня 2019 року відбулося розширене засідання науково-методичної ради ОНУ імені І.І. Мечникова за участю представників центру забезпечення якості освіти.

Детальніше...

Україна: держава у моря або морська держава?

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков вперше відвідав Одесу. В ОНУ ім.Мечникова спікер ВР ознайомився з університетськими дослідженнями в галузі раціонального морекористування. Д. Разумков зустрівся з ректором Ігорем Ковалем, вченими та студентським активом ОНУ.

Детальніше...

26 листопада видбулася конференцiя трудового колективу

26 листопада видбулася конференцiя трудового колективу Одеського нацiонального унiверситету iм.I.I.Мечникова

Детальніше...

Конференція трудового колективу 26 листопада 2019 року

26 листопада 2019 року о 14.00  в Актовій залі (Французький бульвар 24/26) відбудеться Конференція трудового колективу  Одеського національного університету імені І.І.Мечникова

Детальніше...

Деканам факультетів, директору коледжу: Індексація вартості навчання

Деканам факультетів, директору коледжу! На доповнення наказу від 30.08.2019 р. № 77-02 "Про індексацію вартості навчання студентів ОНУ імені І.І. Мечникова" надаємо таблицю для перерахунку вартості навчання наших студентів.

Завантажити

Детальніше...

З Днем незалежності! - привiтання ректора

З Днем незалежності України! Бажаю, щоб у святах и  буднях  з нами були гордість за нашу державу, прагнення до єдності та порозуміння. Нехай плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!З Днем незалежності України! Бажаю, щоб у святах и  буднях  з нами були гордість за нашу державу, прагнення до єдності та порозуміння. Нехай плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

Детальніше...

Вступна кампанія в ОНУ ім Мечникова: старт з 1 липня

Розповідаємо абітурієнтам про етапи вступної кампанії - 2019 в ОНУ імені І. І. Мечникова. Наш співрозмовник - відповідальний секретар Приймальної комісії к.політ.н., доцент Ніколаєва Майя Іванівна.

Детальніше...

Освітній центр «Крим-Україна» і нюанси реєстрації електронних кабінетів

Григор'єв Олександр Віталійович - заступник відповідального секретаря приймальної комісії ОНУ ім. Мечникова. Ми розмовляємо з А.В. Григор'євим, як саме зареєструвати потенційному абітурієнту свій електронний кабінет. Також Олександр Віталійович розповідає про роботу університетського центру «Крим-Україна», який приймає документи від кримських абітурієнтів.

Детальніше...

Інформуємо про спробу захоплення ділянки на території, що належить ОНУ ім. Мечникова

На території Шампанський провулок 2/1 відбувається спроба рейдерського захоплення земельної ділянки університету. У 2007 році рішенням Господарського суду Одеської області в приватну власність було передано будівлю лабораторії ФОЕТ (згідно з актом від 2005 року про знесення нежитлової будівлі, будівля знесена). Своєчасно рішення суду до університету доведено не було. ОНУ дізнався про існування подібного рішення восени 2018 року, при перших спробах незаконного власника почати «освоєння території». Оформленням дозвільної документації на реконструкцію неіснуючого приміщення займалося ТОВ «Мега-СІТІ ХХ1» (Іскров Олег Вікторович).

Детальніше...

Конкурс на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників з 04.04-06.05.2019

Одеський національний університет імені І.І.Мечникова оголошує конкурс з 04 квітня по 06 травня 2019 року на заміщення вакантних посад науково-педагогічних працівників:

Детальніше...

До уваги студентів, викладачів та інших працівників Одеського національного університету імені І.І. Мечникова

Інформація про графік роботи колективу університету:

1. Закінчення зимової сесії 2018-2019 навчального року – 28 грудня 2018 року.
2. Зимові канікули – 29 грудня 2018 року по 24 лютого 2019 року.
3. Початок другого семестру – 25 лютого 2019 року.

Детальніше...

Зимові канікули ОНУ ім. Мечникова: як чотири роки поспiль

Щорічна процедура переходу Одеського національного університету імені І.І. Мечникова на пролонговані зимові канікули викликає традиційний сплеск інтересу медіа Одеси і України.

 З метою оптимізації витрат на оплату комунальних послуг, канікули з січня по лютий практикуються в університеті на протязі 4 років. При цьому график освiтнього  процесу на початку навчального року корелюється таким чином, щоб увесь обсяг учбового навантаження був  освоєн вчасно, без порушення програм.

Детальніше...

Звіт ректора: листопад 2017 - листопад 2018 року

Ректор ОНУ імені І.І. Мечникова, професор Ігор Коваль представив на щорічній конференції трудового колективу університету звіт про свою роботу. Звітний рік, листопад 2017 - листопад 2018 року, ознаменований рядом значущих для університету подій, виражених в звіті ректора в цифрах і фактах.

Детальніше...

Змінено телефонний номер Центру інформаційних технологій

Увага! Шановні колеги, телефонний номер Центру інформаційних технологій (Дворянська, 2 кабінет 42) змінено, новий номер: 723-68-35

Детальніше...

Одеський національний університет імені І.І.Мечникова оголошує конкурс на заміщення вакантних посад

Одеський національний університет імені І.І.Мечникова оголошує конкурс на заміщення вакантних посад з 14 травня по 14 червня 2018 року:

Детальніше...
Сторінка 1 із 3

Адреса

вул. Дворянська, 2,Одеса, 65082
Телефон приймальні ректора:
(38-048)723-52-54
Тел./факс (38-048)723-35-15
Email: rector@onu.edu.ua

Наші партнери

Top