This version of the page http://itua.com.ua/repair_ua (91.222.137.162) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-09-18. The original page over time could change.
Ремонт комп'ютерів, ноутбуків, принтерів, GPS - ITUA

Ремонт комп'ютерів та ноутбуків         

Сервісний центр ITUA займається встановленням та оновленням програмного забезпечення, діагностикою, ремонтом і налаштуванням комп’ютерної та периферійної техніки. Ви завжди зможете отримати професійну консультацію по використанню і налаштуванню комп’ютерної техніки, вам просто слід звернутися в наш сервісний центр. Також в нашому сервісному цетрі можна замовити виїзд нашого майстра в будь-яку частину міста. Ще, ми проведемо діагностику програмних і апаратних несправностей.

Трапилася біда, і ваш комп’ютер, ноутбук, GPS навігатор або монітор вимагає ремонту, а що робити Ви не знаєте? Все дуже просто, вам потрібно привезти вашу несправну техніку до нас. Адже звернувшись до нас якомога раніше для замовлення однієї з послуг, – ремонт комп’ютерів, ремонт моніторів, ремонт ноутбуків, ремонт принтерів, ремонт GPS навігаторів, відновлення інформації, – ви швидше зможете користуватися вашою улюбленою річчю.

Сервісний центр ITUA також пропонує послуги списання з бухгалтерського обліку несправної комп’ютерної та периферійної техніки. Ми зробимо попередню технічну експертизу, за допомогою якої визначимо ступінь несправності техніки, дамо висновок експертів і утилізуємо несправну техніку.