This version of the page http://www.asviobank.ua/privat.html (212.82.218.140) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-09-13. The original page over time could change.
"АСВІО БАНК" для фізичних осіб | Офіційний сайт Asvio Bank - АТ "АСВІО БАНК"
  0 800 30 30 50
УКР РУС ENG
 
 
Пропустити навігацію  
Інтернет-Банк
 
сео текст УКР
Пропустити навігацію  
 
 
  • Курси валют
  • Конвертер
    • АСВІО БАНК
      11.09.2020
    • НБУ



  • заплачу: грн


    отримаю: грн
 

 

 
 

НОВІТНІ ПЛАТІЖНІ КАРТКИ

З чого
почати?

3D-тур
Перший вiзит

Зберігати
вигідніше:

Відкрити депозит
Замовити сейф

Банк
для вас:

Платіжні картки
Поточний рахунок

Перекази з картки на картку
 
 
Оплата рахунку за реквізитами
 
 
Поповнення мобільного
 
 
Платежі у валюті приймаються до
 
 
Зарахування вхідних платежів до
 
 
 
Київський час
 

 

Новини

08.09.2020 13:06

Нові тарифи РКО

З 10.09.2020 р. набувають чинності нові тарифи на розрахунково-касове обслуговування.

 

01.09.2020 16:15

ЗНИЖКА НА ОРЕНДУ БАНКІВСЬКИХ СЕЙФІВ У КИЄВІ

Зберігайте найдорожче та спокій у банківських скриньках!

 

>>
Зачинити

Банк для юридичних осіб в Києві, Україні

«АСВІО БАНК» відрізняється своїм індивідуальним підходом до кожного клієнта, стабільністю і зваженістю в ухваленні рішень. Завдяки цим ключовим особливостям він є одним з найкращих банків для юридичних осіб в Києві.

Незважаючи на успішну діяльність протягом більше 25 років, він продовжує залишатися невеликою банківською установою. Відбувається це тому, що керівництво банку дотримується стратегії збереження і подальшого розвитку корпоративних цінностей, свідомо відмовляючись від будь-яких ризиків, здатних завдати шкоди клієнтським інтересам, як фізичним особам, так і великим підприємствам.

Що пропонує банк для юросіб в Києві - відгуки клієнтів, вкладників про банк:

1. Індивідуальне обслуговування будь-якого клієнта. «АСВІО БАНК» надає юридичній або фізичній особі, що співпрацює з ним, приватного банкіра, в обов'язки якого входить всебічна допомога клієнту: пошук оптимального фінансового інструменту для вирішення сьогочасного або довгострокового завдання, прискорене оформлення транзакції, практичні поради щодо вибору цінних паперів для прибуткового вкладання інвестицій, максимально надійне збереження і збільшення грошових коштів.

2. Надання персональних сейфів і банківських сейфів на вигідних умовах. Заслуженим визнанням клієнтів користується депозитарій «АСВІО БАНКУ», який працює без вихідних і відрізняється розумними демократичними цінами. Гарантія стовідсоткової схоронності цінного майна, комфортна робота з вмістом сейфів і осередків, забезпечення таємниці вкладів - все це є невід'ємною частиною роботи банку і викликає гордість за отримані результати. 3. Відкритість і прозорість політики, максимум банківських послуг. В роботі банку юросіб (Київ) відсутня бюрократія, рішення приймаються на двох рівнях, в екстрених випадках забезпечується зустріч з керівництвом банку для врегулювання спірних питань.

Крім цього діє максимально зручний і легкий у використанні інтернет банкінг, а для переговорів з партнерами в банку для юридичних осіб завжди відкритий конференц-зал.

Розвиток «АСВІО БАНКУ» відбувається поступово і поступально, оскільки в його роботі відсутня кредитна експансія, за рахунок якої швидко збільшується присутність фінансової установи на ринку. Кредитування здійснюється після ретельної перевірки підприємства або фізичної особи на стійку фінансову спроможність.

Як вибрати банк для юридичних осіб в Києві - відкрити рахунок для компанії, підприємства ТОВ, АТ, ФОП?

При просуванні послуг банку для юридичних осіб в Києві не використовується агресивна реклама, в якій клієнтам даються порожні і нереальні обіцянки.

В «АСВІО БАНКУ» прекрасно розуміють, що успіх установи і затребуваність банківських послуг залежать, перш за все, від відповідальної політики кредитування і зведення до мінімуму будь-яких ризиків.

Кожному клієнтові пропонується цілий пакет послуг і продуктів, адже банківський сервіс - це взаємовигідне співробітництво, засноване на декількох головних принципах: якісне обслуговування, великий досвід і професійні навички співробітників, адекватне сприйняття проблем клієнта і персональний підхід до нього.

Відгуки - на сайті «АСВІО БАНКУ» можна ознайомитися з внутрішнім облаштуванням приміщень, операційного та касового залу, кімнати для переговорів і депозитарію, переглянувши інтерактивний 3D тур. Приєднуйтесь до численної аудиторії банку, і його співробітники допоможуть вам досягти великих успіхів у бізнесі.