This version of the page http://www.arthousetraffic.com/ua/films/storm-boy/ (89.184.82.74) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-09-07. The original page over time could change.
Мій друг містер Персіваль - Arthouse Traffic

ФЕСТИВАЛІ І ПРЕМІЇ:

Мій друг містер Персіваль

Storm Boy
З 23 Липня 2020
Країна: Австралія, 2019
Хронометраж: 99 хв.
Жанр: сімейний пригодницький фільм
Режисер: Шон Сіт
У ролях: Фінн Літтл, Джай Кортні, Джеффрі Раш

Успішний бізнесмен і щасливий батько сімейства згадує своє дитинство, яке він провів на схованому від усього світу узбережжі океану. Він повинен розповісти своїй онуці незвичайну історію хлопчика на прізвисько Шторм та пелікана-сироти – Містера Персіваля. Історію небезпечних пригод і дивовижної дружби, яка вплинула на все його життя.


ТРЕЙЛЕР

Твитнуть

МАТЕРІАЛИ ФІЛЬМУ

АФІША (JPG)→ завантажити

ТРЕЙЛЕР (HD) – 36 сек→ завантажити

ТРЕЙЛЕР (DCP)→ завантажити

ПРОКАТНЕ ПОСВІДЧЕННЯ→ завантажити

КАДРИ В ПОЛІГРАФІЧНІЙ ЯКОСТІ (ZIP)→ завантажити

НЕЗАБАРОМ НА ЕКРАНАХ

ТИЖДЕНЬ АВСТРІЙСЬКОГО КІНО – 2020

Дата релізу: 10 Вересня 2020

Фестиваль «Тиждень австрійського кіно» збирає найяскравіші і резонансні картини останніх років з Австрії. У 2020 кіноогляд відбудеться вже в 9-й раз.

МАНХЕТТЕНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ КОРОТКОМЕТРАЖНИХ ФІЛЬМІВ – 2020

Дата релізу: 24 Вересня 2020

Найбільший у світі інтерактивний Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів щорічно збирає заявки від режисерів всього світу і у вересні представляє чергову добірку фіналістів. Переможців визначає численна міжнародна аудиторія протягом одного тижня.

Лос Бандо

Дата релізу: 01 Жовтня 2020

Вирушаємо у подорож разом із гуртом початківців з Норвегії, – друзі прямують через всю країну, аби взяти участь у рок-фестивалі. Наввипередки з часом, поліцією та батьками – назустріч мрії!

НОВЕ НІМЕЦЬКЕ КІНО – 2020

Дата релізу: 15 Жовтня 2020

Фестиваль Нове німецьке кіно – це поглиблений експрес-курс останніх подій у кіно Німеччини, добірка найкращих німецьких прем'єр і кінофестивальних хітів за минулий рік. Проводиться Гете-інститутом спільно з компанією Артхаус Трафік.

КИЇВСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ КРИТИКИ-2020

Дата релізу: 22 Жовтня 2020

Фестиваль «Київський тиждень критики» збирає у програмі фільми з лайн-апів головних європейських кінофестивалів цього року.

Атлантида

Дата релізу: 05 Листопада 2020

Події фільму розгортаються у 2025 році, після майбутньої перемоги України у війні з Росією.