This version of the page http://www.nibulon.com/news/ogoloshennya.html (91.200.60.23) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-22. The original page over time could change.
НІБУЛОН - 28 РОКІВ В УКРАЇНІ

Основні події

«Куди ми приходимо – там цивілізація»: «НІБУЛОН», незважаючи на коронакризу, запустив новий термінал на Дніпропетровщині (ВІДЕО)

Лідер аграрного ринку України компанія «НІБУЛОН» інвестувала 23 млн дол. США у будівництво нового перевантажувального термінала в с. Мар'янське Апостолівського району Дніпропетровської області. Це вже 10-й такий об'єкт на каскаді Дніпра і перший у цьому регіоні. Термінал побудували протягом трьох місяців із дотриманням усіх заходів безпеки, коли Україна перебувала в умовах карантину через пандемію коронавірусної інфекції.

Читати далі
  • 3017

Всі новини

Всі новини

Уже наступного тижня до Києва прибуде судно зі свіжими херсонськими кавунами

15 серпня на вантажному причалі філії «Голопристанська» ТОВ СП «НІБУЛОН» розпочнеться завантаження несамохідного судна компанії близько 300 тоннами стиглих і смачних херсонських кавунів, зібраних з полів місцевих господарств. На цей рейс цілий рік очікували любителі кавунів у Києві.

Читати далі
  • 1351

«НІБУЛОН» розпочинає новий 2020/21 маркетинговий рік з рекордів

Липень 2020 року відзначився відразу двома рекордами для судноплавної компанії «НІБУЛОН». Річками транспортовано майже 453 тис. т вантажів та відвантажено на експорт на зовнішньому рейді Миколаївського морського порту без суднозаходів в м. Миколаїв 387 тис. т збіжжя. Ці показники є найбільшими за весь час діяльності компанії у розрізі місяців.

Читати далі
  • 1181

© 2020 ТОВ СП НІБУЛОН