This version of the page http://m1.tv/stars/248 (91.244.124.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-21. The original page over time could change.
GROSU : М1
GROSU

GROSU

GROSU – українська естрадна співачка.

Біографія Аліни Михайлівни Гросу розпочалася 8 червня 1995 року в місті Чернівці. Її мама працювала медичною сестрою, а батько — інженером, котрий згодом відкрив власний бізнес та став депутатом місцевої міської ради. Аліна має зведеного брата по матері — Романа.

Дівчинка була творчою особистістю з самого дитинства. У три роки вона взяла участь в конкурсі «Міні-міс Україна», який став першою перемогою Аліни: тоді вона заспівала та лідирувала в номінації «Маленька панянка-талант».

Велика сцена

На конкурсі майбутню зірочку помітила відома українська співачка Ірина Білик. Вона побачила в Аліні великий потенціал та презентувала їй кілька пісень. Саме ці композиції стали для Гросу квитком у шоу-бізнес.

Коли дівчинці виповнилося шість років, вона переїхала до Києва: в дитячому віці Аліна вже почала професійну музичну діяльність. Трохи згодом співачка стає лауреатом першої премії «Пісенного вернісажу» та дипломанткою «Утренней звезды». 2001 року її було визнано «Людиною року»: вона одержала перемогу в номінації «Дитина року».

Попри свій вік, Аліна була дуже працьовитою та цілеспрямованою дівчинкою, вона брала участь у всіх національних конкурсах «Шлягер року» нарівні з дорослими артистами. Маленька виконавиця регулярно ставала гостем новорічних вистав і концертів в палаці «Україна», на фестивалях «Слов'янський базар» і «Пісня року». В період з 2000 до 2010 року Гросу записала п'ять альбомів своїх пісень: «Разом зі мною» (2000), «Бджілка» (2002), «Море волнуется» (2004), «Хочу шалить» (2008), «Мелом на асфальте» (2010). Диск «Море волнуется» став золотим. Він з'явився в продажу, коли дівчинка ще була школяркою.

Навчаючись у старших класах, Гросу з відзнакою закінчила Київську Академію естрадного та циркового мистецтва імені Утьосова, де здобувала знання на факультеті музичного мистецтва. У 2009 році з'явилася нова пісня співачки «Мокрые ресницы», яка дуже швидко стала справжнім хітом. Режисером кліпу на цю композицію став Алан Бадоєв.

У 2010 році Гросу екстерном закінчила престижну Київську гімназію на Печерську, а влітку того ж року поїхала підкорювати Москву. Там дівчина вступила до Всеросійського державного університету кінематографії. Аліна обрала факультет акторської майстерності та навчалася в майстерні Ясуловича. Згодом вона мала можливість застосувати свій акторський талант. Одним з фільмів за участі Аліни став «Офицерские жены».

Як режисер Аліна Гросу проявила себе в роботі над власними кліпами: «Три слова» (2014), «Тормоза» (2014), «Твоей навеки» (2013), «Let Go» (2013), «Бросай» (2013), «Взрослая» (2013).

З початку 2015 року Аліна Гросу розпочала співпрацю з продюсерським центром Григорія Лепса. Першою піснею стала «Не забывай». Наступні роботи Аліни «Ревную», «Рождественская», «Собак@» (2016) супроводжувалися кардинальною зміною іміджу артистки. Пекуча брюнетка Аліна Гросу перефарбувалася в блондинку.

2017 рік також виявився плідним у роботі співачки. Аліна гросу випустила такі кліпи: «Хочу Я баса», «Вспоминать» і «Последняя ночь».

Джерело:

https://ru.wikipedia.org/wiki/Гросу,_Алина_Михайловна

https://24smi.org/celebrity/1161-alina-grosu.html

Новини GROSU
22 квітня 2015 Відео з Музичного марафону від каналу української музики М2
Читати далi
У Києві відбувся Музичний марафон від каналу української музики M2
Макс Барських розпочав продаж нового альбому
Аліна Гросу відсвяткувала своє повноліття
Аліна Гросу запалила Київ
© Телеодин, 2017
Ефір
Broken Heart
HAVANA feat. Yaar
А если это любовь?
HammAli & Navai
X
Jonas Brothers ft. Karol G
Silence (Mood Video)
Max Barskih
Rain On Me
Lady Gaga, Ariana Grande
The Greatest
Sia feat. Kendrick Lamar
Nu (IKSIY remix)
Mila Nitich
Punto G
Karol G
Пісня Сміливих Дівчат
Kazka
Cake By The Ocean
DNCE
Giant
Calvin Harris & Rag'n'Bone Man
Грязные танцы
LAUD
The Other Side
SZA, Justin Timberlake
По кайфу
Олег Кензов
Boyfriend
Mabel
ЛЮБОВЬ СК РЕДКАЯ
Сергей Мироненко
Calling On Me
Sean Paul, Tove Lo
How Deep Is Your Love
Calvin Harris and Disciples
Эй, секундочку
Оля Полякова
So Am I
Ava Max
Already
Beyonce, Shatta Wale, Major Lazer
Перетанцуй меня
Артур Пирожков
RITMO (Bad Boys For Life)
The Black Eyed Peas X J. Balvin
Море
АСАФАТОV
Break My Heart
Dua Lipa
Not My Baby
INNA
Aicha
Khaled
Loco Contigo
DJ Snake, J. Balvin, Tyga
Дым твоих сигарет
EL Кравчук
Havana
Camila Cabello feat. Young Thug
Поле не повинно бути порожнім і містити кирилицю
Дякуємо!

Ваше повідомлення прийнято.

Вибачте

Під час обробки щось пішло не так.

Bи можете відправити повідомлення на електронну адресу bugreport@m1.tv