This version of the page http://m1.tv/stars/209 (91.244.124.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-21. The original page over time could change.
The Hardkiss : М1
The Hardkiss

The Hardkiss

Український музичний гурт, який з’явився 2011 року і миттєво здобув славу.
надане прес-службою гурту

Український музичний гурт The Hardkiss було створено в 2011 році. Солісткою колективу є Юлія Саніна, а креативним продюсером — Валерій Бебко (Вал). Вони також відповідають за написання пісень.

Історія створення гурту

Коли 18-річна вокалістка гурту Юлія Саніна займалася журналістикою і шукала матеріал для своєї статті, вона випадково познайомилася з продюсером ефіру на MTV Україна Валерієм Бебком. Молоді люди потоваришували, а згодом почали творити разом музику. Таким чином було створено дует Val & Sanina, який випустив пробний кліп та кілька композицій російською мовою. Далі за проект взялися продюсери Firework Sound — Володимир Сивоконь та Стас Тітунов: вони стверджували, що співати гурту потрібно англійською і орієнтуватися на Захід.

Саніна і Бебко почали шукати більш вдалу назву для колективу. Маючи у запасі кілька варіантів, вони розіслали своїм друзям у Facebook три назви (The Hardkiss, «Планета поні» та ще одну назву). Друзі ознайомились з демо-версією пісні та відмітили, що в цій музиці є дещо солодке від поцілунку і «хардове» в аранжуваннях. Після цього музиканти визначилися із назвою.

2011

11 вересня 2011 року відбулася світова прем'єра дебютної роботи гурту — «Babylon». Через кілька днів свіжий відеокліп потрапив до ротації українського телеканалу M1. Перший справжній концерт команди відбувся у вересні в клубі Serebro. 12 жовтня The Hardkiss презентував іншу відеороботу на пісню «October». Згодом гурт-початківець заспівав на розігріванні у британського колективу Hurts та в DJ Соланж Ноулз в столиці України.

У грудні того ж року відбувається прем'єра кліпу «Dance With Me». Режисером відеороботи стає бас-гітарист гурту Валерій Бебко, а оператором — Юрій Король. Кліп мав схвальні відгуки від музичних критиків. За підсумками 2011 року видання «ДосугUA» визначило відеокліп як один з найстильніших. У рейтингу він посів друге місце, поступившись лише кліпу «Танець у темряві» російського співака Нікіти.

2012

29 січня 2012 року The Hardkiss стає учасником французького фестивалю Midem. Згодом було презентовано альманах з восьми короткометражних фільмів «Закохані в Київ», над одним з яких («Втрачений у місті») працювали Юлія (співавтор сценарію) та Валерій (режисер). Знімали фільм протягом трьох днів. Кіноробота «Втрачений у місті» розповідає про любов і самотність у великому місті, а також показує, що іноді в гігантських просторах мегаполіса з його суєтою та галасом людина може відчувати себе неймовірно самотньою.

У лютому 2012 року колектив підписує контракт із всесвітньо відомим лейблом Sony BMG і французьким агентством Eye-Models.

Наприкінці весни того ж року на офіційній сторінці гурту в Facebook було опубліковано інформацію про завершення співпраці з Firework sound.

2013

У січні 2013 року в студії телеканалу М1 The Hardkiss представили свою нову композицію із назвою «Part of Me». Невдовзі Валерій Бебко став претендентом не премію YUNA в номінації «Найкращий режисер» за відеороботу «Make Up». У свою чергу, Юлія Саніна записала разом з гуртом «Друга Ріка» треки «Дотик» і «Так мало тут тебе».

У березні відбулося знімання кліпу на композицію «In Love». Тим часом пісня «Part of Me» стала доступна на iTunes, а також відбулася прем'єра однойменного відеокліпу. 16 березня премія YUNA віддала перемогу гурту The Hardkiss в номінаціях «Відкриття року» та «Найкращий кліп року».

Перший сольний концерт колективу відбувся 18 травня в українській столиці, в Зеленому театрі. Глядачі мали змогу побачити справжній музичний перформанс. Вал зазначив, що концерт у повному форматі відбудеться лише один раз і більше ніколи не повториться. Стилістами цього яскравого шоу стали Слава Чайка і Віталік Дацюк, які розробляли образи учасників гурту із самого початку його існування.

7 квітня The Hardkiss заспівав у московському ТРК Vegas на вечірці «Партійна ZONA»: це був прямий ефір на телеканалі Муз-ТВ. Через місяць в Інтернеті можна було почути тизер на пісню «In Love», а прем'єра кліпу до нього пройшла 18 травня на першому сольному концерті колективу.

7 червня учасники гурту відкрили своїм виступом музичну премію Муз-ТВ в Росії, а 7 липня представили сингл «Under the Sun». Скоро вони дали 16 концертів містами

Восени Юлія та Валерій записали свій наступний трек «Shadows Of Time», котрий було створено спеціально до українського кінофільму «Тіні незабутих предків». Наприкінці року виконавці презентували композицію «Tell Me Brother», що стала соціальним треком проти насильства.

2014

Новий рік було розпочато виходом відеокліпу «Hurricane». За цим стартував знімальний процес над кліпом «Stones», що відбувався в Криму та вийшов на екрани 22 квітня. У вересні The Hardkiss разом з проектом Kazaky випускають відео «Strange Moves», режисерську роботу над роликом виконав Валерій Бебко.

Перша збірка пісень колективу The Hardkiss із назвою «Stones and Honey» вийшла 9 жовтня, в день великого шоу гурту. Після цього колектив відмовився проводити тур в Росії — це було пов'язано з тяжкою ситуацією в Україні. Крім того, вони випустили композицію «Прірва», що була написана під впливом трагічних подій на Майдані Незалежності. Пісня вийшла українською мовою та потрапила до першого альбому «Stones and Honey»: це єдина україномовна композиція в збірці. Завершився рік виходом відео Юлії Саніної на каналі YouTube, в якому вона повідомила, що має намір знімати відеоблоги для своїх шанувальників.

2015

Цей рік став роком перерви для гурту. Лише 9 грудня в офіційній групі у соціальній мережі Вконтакті колектив представив свій EP «Cold Altair», заголовною піснею якого стала «Doctor Thomases». Трек розкриває філософську тему буття в роздумах доктора Томасеса. Юлія так розтлумачила зміст пісні: «Щастя людини складається з двох речей: віра в прекрасне і один шанс в житті, яким потрібно завжди скористатися».

Через два тижні Саніна разом із гітаристом Романом Скоробагатьком та клавішником Віталієм Оніскевичем дали у київському штабі Вконтакті акуcтичний онлайн-концерт. Це був перший виступ і перше інтерв'ю після доволі тривалої перерви.

2016

26 січня наступного року в офіційній спільноті учасники The Hardkiss повідомили, що планують взяти участь в національному відборі пісенного конкурсу «Євробачення».

На початку лютого в прямому ефірі ранкової передачі «Let's Go! Шоу» Europa Plus Україна Юлія Саніна представила новий трек із назвою «Helpless». Саме цю пісню колектив заспівав на національному відборі «Євробачення 2016». Із самого початку гурт мав намір виступити на сцені конкурсу з композицією «Doctor Thomases», проте згодом вони змінили думку. Цього року гурту не випала можливість представити країну на європейській сцені пісенного конкурсу.

21 і 22 жовтня відбулися масштабні шоу в столичному клубі Stereo Plaza, присвячені п'ятиріччю колективу. Престижна музична премія M1 Music Awards 2016 відзначила гурт та назвала його «Альтернативою року».

2017

21 лютого The Hardkiss офіційно представили нову пісню «Антарктида». До цього моменту композицію було презентовано на сольних київських концертах та у Perfection tour. 25 березня гурт вирушив у другу частину Perfection Tour, а 9 липня виступив на першому фестивалі MRPL City 2017 у Маріуполі.

Цього року The Hardkiss презентували платівку «Perfection is a lie». А також кліпи на пісні «Журавлі», «Lovers», «Кораблі».

Джерело:

https://uk.wikipedia.org/wiki/The_Hardkiss

http://www.thehardkiss.com/

Новини The Hardkiss
25 вересня 2019 Гурт The Hardkiss представляє перший сингл майбутнього альбому, який побачить світ у 2021-му році. "Жива" — «темна" історія про кохання, ненависть та жіноче перевтілення.
Читати далi
Хто, як не вони? The Hardkiss представили нову стильну відеороботу
The Hardkiss вперше дадуть серію акустичних концертів
The Hardkiss представляють кліп “Серце”
Прем’єра: «Місто гріхів» у кліпі The Hardkiss «Коханці»
«M1 Music Awards. 4 сезони»: названо найкращих у 2018 році українських виконавців
Масштабну «Битву фан-клубів» від «M1 Music Awards» розпочато: виборюй для свого кумира заповітну статуетку!
Чорна п’ятниця протягом тижня: квитки на «M1 Music Awards. 4 Seasons» можна придбати за спеціальною ціною
«M1 Music Awards. 4 Seasons»: оголошено номінантів на премію й імена переможців у професійних категоріях
Перша космічна місія від М1 відбулася! Статуетка «M1 Music Awards» сенсаційно повернулася на Землю
Гаряча новина: «Першу космічну місію» М1 перенесено через погодні умови
PRO-PARTY «M1 Music Awards. 4 Seasons»: хто претендує на професійні відзнаки?
Уперше в історії телебачення: статуетка «M1 Music Awards» полетить у космос!
© Телеодин, 2017
Ефір
boyfriend
Ariana Grande, Social House
Chica Bamboni
MOZGI
In Your Eyes
Robin Schulz feat. Alida
Долею поцілована
Наталка Карпа
Let Me Think About It
Ida Corr vs. Fedde Le Grand
Достопримечательность (feat. MONATIK) 
Lida LEE
No Se Me Quita
Maluma ft. Ricky Martin
Одноклассница
DANTES
Mira me bebe
Ольга Бузова х Джаро & Ханза
Tick Tock (feat. 24kGoldn)
Clean Bandit and Mabel
Vida Loca
The Black Eyed Peas x Nicky Jam x Tyga
Героям
Беz обмежень feat. Kozak System & СКАЙ & Артур Данієлян
Навсегда твоя (Mood Video)
Ханна
Бомба-ракета
Сергій Бабкін
Freaking Me Out
Ava Max
My Life Is Going On (Burak Yeter Remix)
Burak Yeter & Cecilia Krull
Богиня
Злата Огнєвіч
Воспоминания
NK
Senorita
Shawn Mendes, Camila Cabello
Last Dance
Время и Стекло
Physical
Dua Lipa
Paco Rabanne
Леша Свик
Another Lover
Donny Montell feat. Jey Balmain
Uptown Funk
Mark Ronson feat. Bruno Mars
Love is Freedom
Мята
Say My Name
David Guetta, Bebe Rexha & J Balvin
Я тобі не мамка
SLAVIA
Girlfriend
Charlie Puth
Banana
Anitta with Becky G
ВЕЧЕРиНОЧКА
MONATIK & Вера Брежнева
Поле не повинно бути порожнім і містити кирилицю
Дякуємо!

Ваше повідомлення прийнято.

Вибачте

Під час обробки щось пішло не так.

Bи можете відправити повідомлення на електронну адресу bugreport@m1.tv