This version of the page http://railway.lviv.ua/railway/ (94.131.248.149) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-15. The original page over time could change.
Львівська залізниця

Слухати гімн ЛЗ 

 
Працевлаштування

Укладання Єдиного договору

Реформування залізничного транспорту

Антикорупційна програма

Державні закупівлі на залізничному транспорті
Дзеркало активних торгів Електронного торгового майданчика

Єдине вікно путівок

Інформація щодо ситуації пов'язаної з епідемією коронавірусу


Відео та Фоторепортаж

 

 

Інформація емітента цінних паперів
Реклама

До уваги користувачів залізничних послуг!

До уваги користувачів залізничних послуг!

На виконання вимог законодавства України 27.11.2018 проведено державну реєстрацію Статуту АТ «Укрзалізниця» у новій редакції, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 31.10.2018 № 938 «Деякі питання діяльності акціонерного товариства «Українська залізниця» та внесено відповідні зміни до відомостей про юридичну особу, що містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Відповідно до зазначеної редакції Статуту:

  • тип акціонерного товариства змінено з публічного акціонерного товариства на приватне акціонерне товариство;

  • найменування ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ» змінено на АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРАЇНСЬКА ЗАЛІЗНИЦЯ».

Решта реквізитів товариства (назва, місцезнаходження, ідентифікаційний код, номери рахунків, тощо) залишаються без змін.

Звертаємо увагу, що всі укладені правочини, в тому числі договори/угоди, стороною яких є ПАТ «УКРЗАЛІЗНИЦЯ», залишаються дійсними та чинними, і зміна типу та найменування товариства не припиняє і не змінює права та обов’язки сторін за укладеними правочинами і не потребує обов’язкового внесення змін до них.

Актуальні новини

Через погіршення епідемічної ситуації зазнає змін розклад руху приміських поїздів

15.08.2020 16:37

Відповідно до рішення Державної комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації в окремих містах та районах Львівської, Рівненської, Івано-Франківської областей,...

Львівська залізниця інформує про зміни у графіках руху приміських поїздів

12.08.2020 17:38

Починаючи з 13 серпня цього року, зазнає змін розклад руху поїзда № 6112 Мостиська-2 – Львів. Поїзд вирушатиме зі ст. Мостиська-2 о 16:52 (замість 16:42), Тщинець 16:57-16:58, Мистиська-1 17:06-17:07, Підгать 17:12-17:13,...


Про Львівську залізницю

Львівська залізниця пролягає в південно-західній частині України на території 7 мальовничих областей Карпат, Прикарпаття, Волині, де розташовані чисельні курортні зони та туристичні маршрути.

За півтора сторіччя своєї діяльності магістраль стала високооснащеним державним підприємством, яке забезпечує гарантоване перевезення пасажирів і вантажів. На залізниці діє 354 станції, із них 252 відкриті для вантажних операцій. Перевезення пасажирів і вантажів забезпечує парк потужного рухомого складу.

Завдяки географічному розташуванню, Львівська магістраль забезпечує перевезення пасажирів і експортно-імпортних вантажів між Сходом і Заходом, Північчю і Півднем, тому вона по праву називається головними воротами України в Європу.

Залізниця має сучасну матеріально-технічну базу і може виконувати великий перелік робіт, у тому числі: будівництво і ремонт колії, електрифікацію залізниць, капітальний ремонт тягового рухомого складу різного призначення. В структурі залізниці діє потужний будівельний підрозділ, який проводить промислове та цивільне будівництво.

Проводиться не лише поточний ремонт колій, але також будуються нові залізничні шляхи, і навіть впроваджуються масштабні проекти, на кшталт планів реконструкції існуючого Бескидського тунелю та побудови нового тунелю, що позитивно вплине на загальну пропускну здатність міжнародного транспортного коридору Італія-Словенія-Угорщина-Словакія-Україна.

Колектив Львівської магістралі робить усе можливе, щоб залізниця завжди залишалась зручним, доступним і надійним видом транспорту.

Дорожня ремонтно-експлуатаційна автобаза  |  МЧ Львів (Вантажні роботи)  |  МБП №61  |  База відпочинку "Красія"

© Регіональна філія "Львівська залізниця" ПАТ "Українська залізниця", 2002 - 2020. Всі права застережено.

Сайт працює на: Powered by Debian GNU/Linux Powered by Apache HTTP Server Powered by PHP Hypertext Preprocessor Powered by MySQL Database Powered by Typo3 CMF