ОСНОВНА ІНФОРМАЦІЯ ТА ДОСТУПНІ ПОСЛУГИ | COVID-19 ДЕТАЛЬНІШЕ

НОВИЙ SUV 3008

PEUGEOT 3008 SUV

від 772 300 грн

СКОНФІГУРУВАТИ

Відгуків:20

PEUGEOT 3008 готовий до будь-яких випробувань. Сила і характер, елегантна зовнішність і універсальність – основні риси PEUGEOT 3008. З ним ви будете впевнено долати будь-які виклики, прориватись вперед, залишаючи позаду заздрісні погляди.

ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ 3008
ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ НА 3008
СКОНФІГУРУВАТИ

Peugeot 3008 - технології переможців

З моменту свого дебюту кросовер Peugeot 3008 отримав 67 міжнародних нагород - у різних країнах і номінаціях, з різним складом журі. Але неодмінно з одним підсумковим результатом: захопленням автомобілем!

Peugeot 3008 визнали «Автомобілем року» в 19 країнах світу на 3 континентах планети: «Кращий кросовер», «Кращий автомобіль для сім'ї».  І особливо важлива номінація - «Кращий компактний кросовер 2018 року в Україні».

Цей титул дійсно заслужений: відмінні ходові якості, потужні і економічні дизельні мотори, яскравий зовнішній дизайн, інноваційних салон, комфортний для всієї родини, максимально широкий набір передових технологій і систем.

А для любителів драйву відмінно підійде найпотужніша версія – Peugeot 3008 GT-LINE, яка поєднує в собі яскравий дизайн з турбодвигуном і адаптивною підвіскою, та надзвичайну якість матеріалів в кожній деталі. Переконайтеся особисто в перевагах кросовера, впевнені, технології переможців та Peugeot 3008 приємно здивують навіть найвибагливіших водіїв

СПИСОК НАГОРОД

ЗАХОПЛЮЮЧИЙ ДИЗАЙН

Хромована решітка радіатораi, виразні Full LED фари - потужність відчувається у кожній деталі передньої частини SUV PEUGEOT 3008. Лінії капоту надають динаміки, а хромована вставка додає чіткості крилам автомобіля.

Ззаду погляд притягує контрастна чорна смуга, яка переливається трьома лініями світлодіодних ліхтарів, наче сліди від пазурів лева. Як вдень, так і вночі - їх важко не помітити.

За бажанням дизайн  PEUGEOT 3008 можна доповнити дахом Black Diamondi .

НАДЗВИЧАЙНІ ВРАЖЕННЯ

Готовий до всього  девіз PEUGEOT 3008. Хоч на робочу, хоч у подорож - вибір за вами. Друге покоління PEUGEOT i-Cockpit® - інноваційної системи організації простору водія, перенесе вас у високотехнологічний світ. 8-ми дюймовий сенсорний екран, цифрова панель приладів, компактне кермо із вбудованими кнопками управління, наче штурвал космічного корабля,  та електронний важіль автоматичної коробки передач,i перевершать ваші очікування та виведуть комфорт на абсолютно новий рівень.

Налаштуйте свої відчуття на максимум, увімкнувши систему i-Cockpit Amplifyi  Хочеться драйву? Оберіть Boost. Бажаєте спокою? Тоді Relax - це те, що вам потрібно. В довершення - сядьте зручніше у комфортне крісло та увімкніть режим масажуi Ви переконаєтесь, що ще ніколи перебування в автомобілі не було таким приємним.

Нарешті, насолодіться чудовими відчуттями та комфортом під час подорожі від теплого світла, що надходить з панорамного дахуi, в той час як ваша улюблена музика ллється через акустичну систему FOCAL Hi-Fii, яка оточить вас високоякісним звуком, наче ви знаходитесь не в автомобілі, а на живому виступі.

ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ

PEUGEOT 3008 прагне гармонії з природою. Тому він наділений технологіями, які знижують забруднення навколишнього середовища. Дизельні двигуни HDi та автоматична коробка передач EAT6, якими агрегується новий SUV PEUGEOT 3008 перетворюють його на один з найекологічніший SUV у своїй категорії*.

* Витрати пального, міський цикл (л/100км) : 5,5 -  рівень CO2  у відпрацьованих газах (г/км) : 142
Витрати пального, замський цикл (л/100км) : 4,4 - рівень CO2  у відпрацьованих газах (г/км): 114 
Витрати пального, змішаний цикл (л/100км) : 4,8  -  рівень CO2  у відпрацьованих газах (г/км) : 124

ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ 3008
ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ НА 3008
СКОНФІГУРУВАТИ

ВАС ТАКОЖ МОЖУТЬ ЗАЦІКАВИТИ

ЗНАЙТИ ДИЛЕРА

Помилка завантаження

ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ 3008
ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ 3008