ОСНОВНА ІНФОРМАЦІЯ ТА ДОСТУПНІ ПОСЛУГИ | COVID-19 ДЕТАЛЬНІШЕ

Boxer

PEUGEOT Boxer

від 750 300 грн

СКОНФІГУРУВАТИ

BOXER

Більше 4 мільйонів кілометрів випробувань в найсуворіших умовах довели якість, надійність і витривалість нового PEUGEOT Boxer, який тепер відрізняється сучасним дизайном, витриманому в новому стилю бренду.

ЗАВАНТАЖИТИ ПРАЙСИ ТА БРОШУРИ
ОТРИМАТИ КОМЕРЦІЙНУ ПРОПОЗИЦІЮ

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ PEUGEOT BOXER

ШИРОКИЙ ВИБІР КУЗОВУ

ЯКІСТЬ

НОВИЙ ДИЗАЙН

ЕФЕКТИВНІСТЬ ТА НАДІЙНІСТЬ

АДАПТАЦІЯ ДЛЯ УКРАЇНИ

НОВИЙ ДИЗАЙН

Створюючи новий Peugeot Boxer, ми зробили ставку на сучасний дизайн, в якому безпомилково впізнавали б елегантність Peugeot. Комерційний автомобіль повинен бути практичним та витривалим, при цьому відповідаючи потребам ділових клієнтів і створюючи позитивний імідж для їхнього бізнесу.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ДИЗАЙН PEUGEOT BOXER

ЯКІСТЬ

Всі параметри нового Peugeot Boxer будуються навколо якості, вираженого на всіх рівнях: дизайн і конструкція, якість збірки, надійність, шумоізоляція і довговічність. Щоб забезпечити високий рівень якості і надійності автомобіля, який потрібно при інтенсивній експлуатації, новий Peugeot Boxer успішно пройшов більш ніж 4 мільйони кілометрів випробувань в самих екстремальних умовах при повній і частковій завантаженні і з порожнім кузовом на різних типах доріг, включаючи неякісне покриття і нерівні дороги .

Випробування автомобіля на надійність і довговічність включали в себе:

  • 1500 годин при температурах від -20 ° C до + 40 ° C, щоб протестувати стійкість механічних, пластикових і електронних комплектуючих до старіння;
  • 1000 подолань водних перешкод та перешкод з сольових розчинів без подальшої мийки протягом всієї дистанції в 1000 км для перевірки герметичності кузова і його стійкості до корозії;
  • 500 000 циклів відкриття / закриття дверей при температурах від -30 ° C до + 80 ° C, що рівносильно 10 років інтенсивного використання.

Якість всіх нових елементів конструкції Peugeot Boxer також було перевірено найретельнішим чином - понад 1800 додаткових заводських перевірок на всіх стадіях виробництва.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО МОЖЛИВОСТІPEUGEOT BOXER

ЕФЕКТИВНІСТЬ

Сьогодні клієнти звертають особливу увагу на технічне оснащення комерційних автомобілів, оскільки це покращує умови роботи. Такі вимоги цілком розумні: покупці віддають перевагу комфорту, легкість в управлінні і безпеку, але для них особливо важлива ефективність у веденні бізнесу. Новий Peugeot Boxer виправдовує всі ці очікування.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ОБЛАДНАННЯ PEUGEOT BOXER

НАДІЙНІСТЬ

В ході розробки нового PEUGEOT Boxer була пророблена капітальна робота з удосконалення якості та надійності автомобіля.

Вдосконалений кузов:

  • Посилена конструкція кузова з більш міцними деталями, які піддаються навантаженні;
  • Новий капот - його видозмінена форма дозволила поліпшити герметичність моторного відсіку;
  • Посилена конструкція задніх дверей з посиленими шарнірними петлями для більшої довговічності;
  • Посилена конструкція зсувних дверей з поліпшеними роликами верхньої, середньої і нижньої петель, обмежувачами двері, замком і посиленими полозами;
  • Грунтування кузова методом катафорезу до фарбування для посиленого захисту від корозії;
  • Антигравійне обробка (товщиною 200 мікрон) днища кузова і колісних арок для поліпшення шумоізоляції і захисту від зовнішніх впливів.

Удосконалена гальмівна система:

  • Збільшені гальмівні диски з поліпшеною ефективністю і шумоізоляцією
  • Покращені амортизатори із захистом від попадання сторонніх предметів і поліпшеною шумоізоляцією

ШИРОКИЙ ВИБІР КУЗОВА

Широкий вибір модифікацій кузова і навантажувальних можливостей (один з кращих в сегменті), в поєднанні з сучасним обладнанням, продуманим спеціально під потрібні бізнесу, роблять повсякденне використання та управління Peugeot Boxer легким і практичним.

Новий Peugeot Boxer пропонує найширший вибір кузовів, що дозволяє адаптувати автомобіль під будь-які запити бізнесу і торгівлі.

Грунтуючись на трьох колісних базах (3000 мм, 3450 мм і 4035 мм), автомобіль в чотирьох варіантах по довжині (L1, L2, L3 і L4) і трьох - по висоті (H1, H2 і H3). Всього в лінійці шість кузовів об'ємом від 8 до 17 м3.

ДЕТАЛЬНІШЕ ПРО ТРАНСФОРМАЦІЇ PEUGEOT BOXER

АДАПТАЦІЯ ДЛЯ УКРАЇНИ

Для ефективного ведення бізнесу в Україні, комерційний автомобіль повинен бути пристосований до роботи в складних умовах. Саме тому ми включили одразу в базову комплектацію обладнання, яке робить новий PEUGEOT Boxer повністю адаптованим до українських умов:

  • Догрівач непрограмований Webasto Thermo Top C (5 кВт);
  • Акумулятор підвищеної ємності (110 Ач) (перевіряємо).

ЗНАЙТИ ДИЛЕРА

Помилка завантаження

ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ
ПРОЙТИ ТЕСТ-ДРАЙВ