This version of the page http://parkovemisto.com/ua/ (89.184.72.84) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-06. The original page over time could change.
Купити квартиру у новобудові в Киеві. Житловий комплекс Паркове Місто
044 503 65 33
Замовити дзвінок
    • Рус
    • Укр
  • Лови
    супер
    розстрочку

    Акція! Гарантована
    знижка при 100% оплаті

    Живи в гармонії
    з природою

    Продаж торгових
    та офісних приміщень

    Детальніше

    Оновлена
    досконалість

    Обрати квартиру

    Простір
    для комфортного життя

    Обрати квартиру
    Про комплекс

    Житловий комплекс «Паркове місто» це:
    – наймасштабніша площа житлового комплексу (понад 17 гектарів) в Подільському районі;
    – власний парк на території – більше 4500 квадратних метрів зеленої зони з озерами, галявинами, альтанками та усамітненими стежками для прогулянок;
    – унікальна інфраструктура із закритою територією під цілодобовою охороною, спортивними та дитячими майданчиками, супермаркетами, крамницями, спортзалами, салонами краси та ресторанами.

    Детальніше
    Екологія
    Парк
    Ми зберегли для Вас і Ваших дітей екзотичну флору та фауну історичного парку «Крістерова гірка». 4 га зеленої зони з озерами, галявинами, фонтанами, альтанками та усамітненими стежками… Ідеальна альтернатива бетонним джунглям столиці! Насолоджуйтесь гармонією!
    Вода
    Гордість нашого комплексу — каскад озер із зеленою прибережною зоною. Їх уже облюбували лебеді, дикі качки та прудкі рибки. Насолоджуйтесь і ви красою водного плеса! До того ж, саме озера допомагають зберегти на території природний рівень вологості, який є необхідною умовою здоров’я людини.
    Повітря
    Ми свідомо зменшили щільність забудови, щоб залишити недоторканим первісний вигляд парку. Додатково ми висадили десятки молодих дерев. Завдяки цьому повітря на території комплексу очищується у природний спосіб. Дихайте на повні груди! Чистотою, а не пилом та газами!
    Сім'я
    Спорт
    Щастя сучасної людини — у простих речах! Медитація на світанку, прогулянка вздовж озера з маленьким улюбленцем, ранкова пробіжка парком… Додайте і своїх щасливих моментів!
    Діти
    Романтика прогулянок удвох, веселі вікенди з дітьми, барбекю у колі друзів… Сотні сімей знайшли саме тут гармонію життя. А Ви готові оселитись по сусідству з цими щасливими родинами?
    Медицина
    Екостандарти у дії — це простір, наповнений життям. Милуйтесь лебедями і блискучими рибками в озерах, вдихайте свіжу прохолоду лісу! Ми зменшили щільність забудови, щоб залишити природну красу
    Комфорт
    Інфраструктура
    Все, що потрібно для життя, — поряд! На території комплексу вже працюють супермаркети, крамниці та бутики, спортзали, SPA-салони, ресторани, студії дитячої творчості та раннього розвитку. Витрачайте час на себе, а не на поїздки в місто!
    Сервіс
    Якісний сервіс — завжди не нав’язливий. Це парковки, де достатньо місця для всіх; спортивні та ігрові майданчики, де ідеально чисто; безпека, у котрої немає компромісів. За порядком та цілісністю майна цілодобово стежать сотні камер та десятки професіоналів. Живіть з задоволенням, все інше — наш обов’язок!
    Затишок
    Врахували індивідуальність та естетичний смак кожного у різних варіантах планування. Компактна студія для холостяцького життя, 7 типів функціональних однокімнатних квартир для ділової сучасної людини, дво- , три- та чотирикімнатні — для великих ро-дин, дворівневі пентхауси для тих, хто любить простір.
    Екологія
    Сім'я
    Комфорт
    Планування
    1 кімнатні
    2 кімнатні
    3-5 кімнатні
    Всі планування
    Відео комплексу
    Новини
    Шановні інвестори, Увага!

    Графік роботи відділу продажу на святкові дні змінено. Субота (27.06) 10:00-17:00 Неділя (28.06) Вихідний Понеділок (29.06)Вихідний З Вівторка відділ продажу функціонує у штатному режимі.

    25.06.2020
    Екосистема майбутнього «Паркове місто» для вашого повноцінного життя!

    Шановні інвестори, ми продовжуємо активне будівництво 7 черги ЖК «Паркове місто». Паралельно ведуться будівельні роботи підземного паркінгу. Станом на сьогодні відбувається цегляна кладка на рівні 21, 22 поверхів, а також на технічному поверсі нової черги. Завершуються монтажні роботи вентиляційних блоків будинку. Для встановлення підпірних паль навколо паркінгу, проводиться ввезення будівельної…

    11.06.2020
    Плануйте квартиру — розстрочка на 3 роки

    Шановні інвестори, забудовник ЖК “Паркове місто” продовжує акційну пропозицію — розстрочку на 3 роки! Купуйте квадратні метри за комфортними умовами — зробіть перший внесок, а решту сплачуйте частинами. Акція діє до кінця травня. Запрошуємо на консультацію у відділ продажів за адресою вул. Осиповського 1а або онлайн по Skype, Telegram, Viber,…

    13.05.2020
    Всі новини
    Залиште Ваші контакти, і ми Вам зателефонуємо

    Помилка в заповненні форми






    Залиште Ваші контакти, і ми Вам зателефонуємо

    Помилка в заповненні форми






    Дякую за звернення, скоро ми з Вами зв'яжемося