This version of the page http://lb.ua/donate (95.217.122.140) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-05. The original page over time could change.
Підтримай LB.ua

Шановні читачі LB.UA!

Колектив редакції звертається до вас у складний час. Час серйозних випробувань і разом з тим — час солідарності. Наші журналісти сьогодні продовжують виконувати свій професійний обов’язок – інформують суспільство про всі важливі події, які відбуваються в Україні та світі.

Ми створюємо для вас якісний контент вже 11 років і сподіваємося робити це й надалі. Всі матеріали залишатимуться у вільному доступі — для нас це принципово. Але зараз для того, аби працювати далі, нам дійсно потрібна ваша допомога.

Будь-яка допомога - незалежно від її розміру - буде дуже цінною і важливою. Ми працюємо і просимо проявити солідарність з LB.ua.

Якщо в силу тих чи інших причин ви не зможете підтримувати нас благодійною допомогою шляхом підписки, то напишіть нам на donate@lb.ua, а в темі листа вкажіть, що хочете відписатися від щомісячних пожертвувань. Ми скасуємо підписку і надішлемо вам підтвердження про скасування.

Дякуємо, що читаєте.
З повагою, редакція сайту LB.ua.

Дізнатися більше про благодійну допомогу LB.ua

Благодійна допомога - це добровільна, безоплатна передача грошових коштів на користь проекту LB.UA. Сайт LB.UA належить ТОВ «Горшенін консалтинг». Здійснення благодійної допомоги не дає особі, яка надала таку допомогу, прав на отримання і не накладає на ТОВ «Горшенін консалтинг» зобов'язань про передання будь-яких товарів, надання будь-яких прав, надання будь-яких послуг.

Фізична або юридична особа, яка здійснює благодійну допомогу на проект LB.UA, дає свою згоду на її перерозподіл або використання в інших проектах у випадку, якщо проект буде закритий або не актуальний в силу причин, що не залежать від редакції.