This version of the page http://volz.ua/customers-and-partners/ (213.160.133.178) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-01. The original page over time could change.
НВФ ВОЛЗ довіряє більшість передових компаній!

КЛІЄНТИ ТА ПАРТНЕРИ

ТОВ "НВФ "ВОЛЗ" СПІВПРАЦЮЄ З РІЗНОМАНІТНИМИ ПІДПРИЄМСТВАМИ.

Ми працюємо протягом багатьох років з українськими та інтернаціональними компаніями, які представляють різні сегменти ринку.

НАШІ КЛІЄНТИ

Ми пишаємося тим, що надаємо послуги високої якості і висококваліфікований сервіс для наших клієнтів.

SLOVAK TELEKOM
empty empty

Є найбільшою телекомунікаційною компанією, котра працює в Словаччині.

ЕПІЦЕНТР
empty

Одна з найбільших мереж будівельних магазинів України, заснована в 2003 році.

MIRATECH
empty empty

Провідний постачальник ІТ аутсорсингу зі штаб-квартирами в Стокгольмі, Швеції, Вашингтоні та США.

PANASONIC
empty empty empty

Велика японська машинобудівна корпорація, один з найбільших в світі виробників побутової техніки і електронних товарів.

NESTLE
empty empty empty

Швейцарська компанія, найбільший в світі виробник продуктів харчування.

CREDIT AGRICOLE
empty empty

Найбільший банк і одна з найбільших компаній Франції.

PRIVATBANK
empty empty

Найбільший комерційний банк України.

OTP BANK
empty empty

Угорська банківська група, яка працює в сферах фінансового, страхового, інвестиційного та банківського бізнесу

 МИ ЗАВЖДИ ГОТОВІ ДО СПІВПРАЦІ

ЧУЙНА ТЕХНІЧНА ПІДТРИМКА

Наша служба технічної підтримки завжди готова допомагати клієнтам у вирішенні проблем. Для отримання кваліфікованої допомоги Вам достатньо зателефонувати на один з номерів гарячої лінії, написати нам на пошту або прийти за адресою нашого офісу.

НАДІЙНІСТЬ

Ми гарантуємо надання високоякісних телекомунікаційних послуг і забезпечуємо безперервну роботу наших сервісів. Реалізована система кільцевої топології, котра дозволить уникнути збоїв.

ЧЕСНІСТЬ

ВОЛЗ радує своїх клієнтів прозорим ціноутворенням і не має ніяких додаткових виплат. Оплата за послуги розраховується згідно з підтвердженими тарифами на момент укладання договору.

НАШІ ПАРТНЕРИ

Наші партнери являють собою не тільки передові компанії світу, але і невеличкі організації та фірми, котрим ми допомагаємо зростати за рахунок високоякісних послуг.

НОВА ПОШТА

"Нова Пошта" - це заснована в 2001 році українська компанія, що забезпечує сервіс експрес-доставки документів, вантажів і посилок для фізичних осіб і бізнесу.

Мережа "Нової Пошти" складається більш ніж з 2200 відділень, більше 1400 поштоматів для видачі / прийому посилок і 37 сортувально-перевантажувальних терміналів. Географія мережі Нової Пошти в Україні охоплює майже 1000 міст і сіл. Крім доставки в відділення, компанія здійснює адресну доставку в більш ніж 28 000 населених пунктів.

ОЩАДБАНК

Державний банк України, є одним з найбільших банків країни (у вересні 2013 року банк займав другу позицію після ПриватБанку за розмірами активів, капіталу і депозитів фізичних осіб).

DANONE

Французька продовольча компанія, відомий виробник молочних продуктів та інших продуктів харчування. Основні напрямки діяльності компанії - молочні продукти, дитяче харчування і мінеральна вода.

empty
TP-LINK

TP-LINK - виробник комп'ютерного та телекомунікаційного обладнання. Головний офіс компанії розташований в Китаї, Шеньчжень. Назва TP-LINK є скороченням від «Twisted Pair» - вита пара, «link» - з'єднання. Згодом TP стали трактувати як «Trust and Performance».

TURK TELEKOM

Turk Telekom Group надає комплексні телекомунікаційні послуги від PSTN, GSM широкої Інтернет групи. Зі своєю мережею підструктури, котра охоплює всю країну, група компаній пропонує широкий спектр послуг індивідуальним і корпоративним клієнтам. Turk Telekom є власником 99,9% акцій компаній TTNET, Argela, Innova, Себіт A.S . і AssisTT, а також 81% акцій Avea, яка є одним з трьох GSM операторів Туреччини.

LEROY MERLIN

Французька компанія, власник торговельних мереж, котрі спеціалізуються на реалізації товарів для ремонту і будівництва. В даний час компанія Leroy Merlin - перша в Європі, за нею йдуть Castorama і OBI за обсягами продажів товарів для будівництва та оздоблення.

MARY KAY

Компанія, що займається виробництвом і реалізацією косметики, засобів особистої гігієни, догляду за шкірою, парфумерії, як для жінок, так і для чоловіків, методом прямих продажів. У 2011 році Mary Kay була шостою в світі серед найбільших компаній в сфері прямих продажів.

РАЙФФАЙЗЕН БАНК АВАЛЬ

Райффайзен Банк Аваль пропонує приватним клієнтам широкий перелік банківських послуг. Вони являють собою розміщення коштів на поточних і депозитних рахунках. А також займається виготовленням платіжних карт міжнародних систем MasterCard International і Visa International, грошовими переказами в національній та іноземній валютах, споживчим кредитуванням і багатьом іншим.