This version of the page http://www.ideabank.ua/uk/cash-credits (82.118.23.1) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-08-01. The original page over time could change.
Кредит готівкою | Ідея Банк - Взяти кредит готівкою в Україні
Меню
Укр
Інтернет банкінг
  • Приватним особам
  • New Приватним особам
  • Бізнес клієнтам

До уваги клієнтів!
Як сплатити за кредит онлайн в умовах карантину

Дізнатись більше

Кредити готівкою

на будь-які покупки
    паспорт та ІПНмінімум документів
    до 1 хвилинипопереднє рішення по кредиту
    до 500 000 грндоступна сума кредиту
    Розрахувати кредит

    Кредитний калькулятор

    Кредити готівкою
    Популярні питання

    Кредит "Домашній"

    Гроші на Раз-Два-Три з доставкою кур’єром!
    доставка коштів

    кур’єром додому

    до 1 хвилини

    попереднє рішення по кредиту

    до 150 000 грн

    доступна сума кредиту

    Детальніше

    Готівковий кредит

    Швидка готівка на будь-які потреби
    знижка 10%

    на цільові покупки

    до 1 хвилини

    попереднє рішення по кредиту

    до 500 000 грн

    доступна сума кредиту

    Детальніше

    Кредит "Єдиний"

    Переваг багато - кредит єдиний!
    знижка 10%

    на цільові покупки

    до 1 хвилини

    попереднє рішення по кредиту

    до 500 000 грн

    доступна сума кредиту

    Детальніше

    Кредит "Зустрічна пропозиція"

    Для погашення заборгованості в інших банках
    менший платіж

    по кредиту в Ідея Банку

    до 60 міс

    можливий строк кредиту

    до 200 000 грн

    доступна сума кредиту

    Детальніше

    Кредит під заставу нерухомості

    Для реалізації великих цілей та ідей
    до 2 днів

    рішення про отримання кредиту

    до 10 років

    можливий срок кредиту

    до 2 000 000 грн

    доступна сума кредиту

    Детальніше

    Кредит на купівлю нерухомості

    Доступна іпотека для реалізації Вашої мрії
    50%

    власний внесок позичальника

    до 10 років

    можливий строк кредиту

    до 2 000 000 грн

    доступна сума кредиту

    Детальніше

    Кредит онлайн

    Простий крок до Вашої мрії
    знижка 10%

    на цільові покупки

    до 1 хвилини

    попереднє рішення по кредиту

    паспорт та ІПН

    мінімум документів

    Детальніше
    Умови кредитування
    • Кредитуємо осіб віком 23 – 75 років

    Наш кредит допоможе реалізувати свої ідеї як молоді від 23 років, так і літнім людям до 75 років.

    • Строк кредитування до 60 місяців

    Оберіть зручний для себе строк погашення кредиту. Доступні строки від 6 до 60 місяців.

    • Готівкові кошти до 1 000 000 грн

    Отримайте на реалізацію цілей та ідей власної сім'ї до 1 000 000 грн готівкою.

    • Знижка на кредит 10%

    За умови цільового використання коштів та надання підтверджувальних документів річна відсоткова ставка за діючим кредитним договором  знижується на 10% річних*.

    • Вибір дати щомісячного платежу

    Обирайте зручну для Вас дату платежу за кредитом  залежно від надходження планованих доходів.

    • Вільний вибір місця покупки

    Вільно обирайте магазин чи іншу точку продажу для купівлі запланованого: будівельних матеріалів, меблів, техніки чи авто.


     

    *Для отримання знижки в розмірі 10% від річної відсоткової ставки при оформлення кредитного продукту «Цільовий» необхідні підтверджувальні документи про цільове використання отриманих коштів 
    •    надання позичальником свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, виданого на ім’я позичальника та зареєстрованого в Україні протягом 30 днів з моменту оформлення кредиту (дата видачі цього документа повинна бути не раніше, ніж дата видачі кредиту); 
    •    надання протягом 30 днів позичальником документів***, що підтверджують використання коштів на цілі, пов’язані з ремонтом житлових та нежитлових приміщень.

    **Документами, що підтверджують цільове використання коштів, можуть бути касові та товарні чеки, сліпи, видаткові накладні, ПД по оплаті за товар.

    Необхідні документи
    • Паспорт та ідентифікаційний код

    • Пенсійне посвідчення (в разі необхідності)

    • Довідка про доходи (для кредиту на суму понад 50 000 грн)

     

    *При сумі кредиту від 50 000 до 75 000 гривень довідка про доходи не є обов’язковою (за умови надання закордонного паспорта та/або тех. паспорту на авто)


     

    Як погасити кредит?
    • В інтернет-банкінгу IdeaOnline безкоштовно!

    • Погашення кредиту онлайн на сайті банку (комісія – до 2,5% від суми переказу).

    • Через термінальні мережі iBox, EasyPay (комісія – до 2,5% від суми переказу, строк зарахування –  до трьох робочих днів).

    Інше

    Для отримання кредитних канікул на період карантину, необхідні заповнити "Заяву на отримання кредитних канікул на період карантину".

    Як оформити кредит

    Заповнити заявку на кредит

    Заповніть заявку на кредит, банк одразу розгляне її та прийме рішення.

    Отримати рішення щодо кредиту

    Очікуйте рішення щодо кредиту до 1 хвилини в SMS-повідомленні.

    Отримати готівкові кошти

    Оберіть найближче відділення, щоб підписати договір та отримати гроші.

    Кредити готівкою

    Готівкове кредитування не є чимось новим для України. Населення все частіше звертається до банку за готівковими коштами, щоб отримати їх на вигідних умовах для реалізації своїх цілей. Потреба в грошах є актуальною повсякчас, але не завжди людина має можливість отримати їх саме тоді, коли це необхідно. Зазвичай банки вимагають у клієнтів безліч документів для отримання кредиту, а кредитні посередники видають невеликі суми з вищими в кілька разів   відсотками. Тому кредит в Ідея Банку – це  правильне рішення, щоб отримати кошти  на будь-які ваші потреби.

    Кредит готівкою – це кошти, які ви отримуєте в зручний для вас спосіб  і можуть бути витрачений на будь-які цілі: ремонт, купівлю техніки чи авто, відпочинок, освіту та багато іншого. Кредит можуть отримати всі громадяни України, яким виповнилось 23 роки і  не мають  поганої кредитної історії в банках. Для оформлення кредиту необхідно надати тільки паспорт та ідентифікаційний код. Попереднє рішення щодо кредиту можна отримати вже за 1 хвилину і забрати потрібну готівку в той самий день. Сплата за кредитом здійснюється рівними частинами щомісяця. Є можливість дострокового погашення кредиту. 

    Гроші в кредит від Ідея Банку

    Готівковий кредит в Ідея Банку – це більш ніж вигідно. Взяти кредит можна в будь-якому відділенні банку. Є можливість оформити заявку онлайн. Максимальний ліміт готівкових кредитів, які надає Ідея Банк, – 1 000 000 грн. Ще однією перевагою цих кредитних пропозицій є дострокове погашення кредиту без штрафних санкцій.  Погодження на кредит в банку можна отримати вже за 30 хвилин, тому оформлення позики в Ідея Банку – це швидкий кредит з економією часу та нервів. Кредити в Ідея Банку можна отримати як на будь-які цілі, так і на конкретні, з особливими умовами кредитування. Скориставшись вигідними умовами таких кредитів, Ви матимете можливість нарешті здійснити свої мрії щодо ремонту власного житла або придбання авто для Вашої сім'ї.

    Як оформити банківський кредит

    Щоб отримати кредит в банку, спочатку необхідно ознайомитися з умовами кредитних пропозицій і обрати найбільш прийнятну для Вас. Оформити вигідний кредит готівкою Ви можете, звернувшись у відділення Ідея Банку або ж просто заповнивши заявку на наш  кредит онлайн. У такому разі Вам не потрібно йти до відділення і чекати в чергах, аби отримати готівковий кредит. Взяти кредит в банку допоможе оформлення заявки на кредит у мережі Інтернет. Це зручно, швидко та доступно. Заповніть заявку онлайн і отримайте попереднє рішення щодо кредиту. Мінімум документів: лише паспорт та код. Наш консультант зателефонує Вам і надасть допомогу в оформленні всіх документів на готівковий кредит. Тож уже за кілька годин Ви зможете отримати готівку на руки і витрачати її на власні цілі. Також доступною є пропозиція отримати кредит готівкою без довідки про доходи.

    Кредит готівкою без довідки про доходи

    Гроші в кредит без довідки про доходи банк пропонує клієнтам, які отримують не офіційний дохід. В Банку можна оформити як банківський кредит на 12 місяців, так і довгостроковий кредит до 5 років. Без довідки про доходи можливий кредит готівкою до 75 000 грн. Ідея Банк надає позичальникам кредит без застави та поручителів. Оформити кредит можна вже сьогодні зі знижкою 10%, за умови цільового використання коштів та його підтвердження. Ідея Банк – це правильне рішення, щоб отримати вигідний кредит!

    Готівкові кредити від Ідея Банку

    Ідея Банк є Вашим фінансовим партнером і порадником у реалізації Ваших цілей та ідей. Просто оформіть заявку на кредит і протягом кількох годин отримайте гроші в кредит навіть без довідки про доходи. Кредит готівкою можна отримати в містах Київ, Львів, Харків, Одеса та інших. При цьому Ви не будете прив'язані до одного відділення, а зможете обслуговувати свій кредит у будь-якому з них. Звертайтеся до Ідея Банку, щоб отримати готівку в кредит. З нами робити важливі покупки легко!

    * Річна відсоткова ставка за діючим кредитним договором знижується на 10% річних у разі:

    • надання позичальником свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, виданого на ім’я позичальника та зареєстрованого в Україні протягом 30 днів з моменту оформлення кредиту (дата видачі цього документа повинна бути не раніше, ніж дата видачі кредиту); 
    • надання протягом 30 днів позичальником документів**, що підтверджують використання коштів на цілі, пов’язані з ремонтом житлових та нежитлових приміщень.

    ** Документами, що підтверджують цільове використання коштів, можуть бути касові та товарні чеки, сліпи, видаткові накладні, ПД по оплаті за товар.