This version of the page http://www.dt.ua/all-news (104.28.27.70) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2020-07-31. The original page over time could change.
Всі новини

Останні новини

11:48 Іранська трагедія: результатом 11-годинних перемовин стали три важливі тези "Відповіді, якою наразі буде сума компенсацій, наразі немає".
11:38 В Криму мікроавтобус в'їхав в КамАЗ з причепом: загинули дев'ять осіб Семеро постраждалих доставлені в лікарні, одна людина в комі.
11:21 Восени в Україні відбудеться зустріч «Люблінського трикутника» Формат було створено 28 липня. ► Відео
11:13 Суркіс жорстко звернувся до футболістів "Динамо" під час представлення Луческу Президент клубу підтримав нового наставника команди.
10:58 Коронавірусні антирекорди продовжуються: в Україні за день госпіталізували найбільшу кількість хворих Всього від початку епідемії в країні захворіло 69 884 людини.
10:54 Бій Ломаченка може зірватися через фінансові апетити суперника українця Лопеса не влаштував запропонований гонорар.
10:36 У США під час коронавірусу відновився сезон НБА Ще один турнір провів свій рестарт.
10:31 Фонд держмайна завершив перевірку покупця готелю "Дніпро" Покупець готелю успішно пройшов перевірку.  
10:20 Шторм на Багамах поступово переріс в ураган Ісаіас раніше сформувався в Атлантичному океані.
10:18 Італійський "Інтер" готовий придбати Мессі – ЗМІ Міланці можуть купити одного з найкращих футболістів світу.
10:06 Фонд гарантування в першому півріччі виплатив вкладникам банків-банкрутів 5,2 млрд грн З початку роботи Фонда кредиторам банків повернуто 49,9 млрд грн.
09:28 Курс НБУ: Гривня знову подешевшала Долар подорожчав на одну копійку, євро – на вісім.
09:00 Фінмону всупереч Чому «антивідмивний» індекс України знижується.
08:56 В Україні третю добу поспіль фіксується понад 1 тисяча нових випадків COVID-19 Сьогодні в країні буде запроваджено поділ на "карантинні зони", у низці регіонів можуть повернути жорсткі обмеження.
08:53 Штаб ООС: збройні формування РФ двічі порушили режим припинення вогню З початку поточної доби обстрілу з боку збройних формувань РФ не здійснювалося.   ► Відео
08:40 Кількість видужалих від коронавірусу перетнула межу у 10 млн осіб: карта Україна знаходиться на 33 позиції антирейтингу, між Болівією та Ізраїлем. Доповнено
07:58 У Нідерландах зростає число заражень коронавірусом У серпні носіння масок у громадських місцях знову стане обов'язковим.
07:25 У президента Бразилії після перенесеного COVID-19 виявили грибок в легенях На початкових етапах пандемії Болсонару взагалі заперечував небезпеку інфекції і відмовлявся вводити пов'язані з нею обмеження. 
06:54 У Кременчуці організували виставку до Дня народження Гаррі Поттера Кременчуцькі бібліотекарі вирішили організувати святкування "до 40-річчя Гаррі Поттера і його мами", передають місцеві ЗМІ. Фото
06:16 Apple випустить новий iPhone пізніше звичайного Фінансовий директор компанії повідомив про затримку виходу нового айфона.
05:44 У США хочуть щорічно виділяти Україні $300 млн військової допомоги Відповідний законопроект підготувала група сенаторів від Республіканської і Демократичної партій США.
05:02 У столиці Колумбії поліція конфіскувала дві тонни марихуани Марихуану виявили у вантажі з пшеницею, що прибув з південно-західного району країни. ► Відео
04:17 Житель Чернігівської області підірвав трьох друзів На місці події працюють слідчі Національної поліції.
03:33 "Закликаю вас продовжувати носити цю чортову маску": актор серіалу "У всі тяжкі" перехворів COVID-19 Зірка серіалу і режисер Брайан Кренстон вилікувався від коронавірусної інфекції.
02:51 США запроваджують нові санкції щодо Ірану, обмежуючи розвиток ядерної, ракетної і військової програм — Помпео Під забороною опинилися постачання Ірану сплавів алюмінію, стали, включаючи нержавіючої, алюмінієвої пудри і сплави міді.
01:43 РосЗМІ з'ясували, хто із затриманих у Білорусі "вагнерівців" воював у Донбасі Троє з вичислених точно воювали разом з терористами "ЛНР" Фото
01:43 Кандидат у президенти Тихановська зібрала найбільший за 10 років мітинг у Білорусі На опозиційну акцію Мінську вийшли понад 60 тисяч людей. ► Відео
01:30 Всупереч санкціям українці реєструють бізнес в Росії Найбільше компаній, які співпрацюють з РФ, в Києві. Інфографіка
01:06 Трамп і його адміністрація підтримують збільшення летальної допомоги Україні – Помпео Держсекретар також перерахував вже зроблені кроки США, які допомогли Україні у війні з РФ
00:54 Австрійці хочуть збудувати у Карпатах туристичний кластер Інвестори з Австрії зацікавлені у створенні спортивно-туристичного кластера "Боржава".
00:50 Єрмак, Шефір та Тимошенко незаконно користуються оперативними автономерами – «Схеми» Судячи з усього, Зеленський надав співробітникам свого офісу державну охорону, хоча за законом вона їм не належить. ► Відео Фото
00:27 Збиття літака МАУ: Іран погодився виплатити компенсації, але щодо українців переговори продовжаться Також в Ірані додали, що реалізація цього питання займе час і має різні аспекти з технічної і правової точок зору
00:18 Перевищення і подвійна суцільна: Кортеж Зеленського неодноразово порушував ПДР – «Схеми» Журналісти протягом двох місяців спостерігали за пересуваннями президента. ► Відео
00:10 Росія відправила у Донбас черговий «гумконвой». Україна висловила протест Російський вантаж перемістили на територію України з порушенням норм та принципів міжнародного права
00:06 Мінцифри планує ідентифікувати українців за штрих-кодом Застосування штрих-кодів на практиці протестують на отриманні кореспонденції.
новини за 30 липня
  • ДЗЕРКАЛО ТИЖНЯ, УКРАЇНА Архів номерів | Останні статті < >
      • Як не стати «живим товаром»

        30 липня — Міжнародний день захисту жертв торгівлі людьми.

        09:00 Автори
        Ольга Волинська ,
        Ліка Толорая
        Стаття
      • Вступна кампанія. Атестати потрібні?

        Чи варто збільшувати вагу шкільних оцінок при вступі

        17:30 Автор
        Володимир Онацький
        Стаття
      • Кредитна стагнація

        Проблема зачарованого кола макрофінансової вразливості

        13:00 Автор
        Віктор Козюк
        Стаття
      • Годуй і владарюй

        Україна як гарант світової продовольчої безпеки.

        09:00 Автор
        Дмитро Кулеба
        Стаття
      • Вибори без вибору

        Башар Асад намагається продемонструвати світу стійкість і легітимність своєї влади, але Сирії все ще далеко до миру та стабільності. 

        17:18 Автор
        Микола Замікула
        Стаття
      • Боротьба за власний ринок

        Чому українські ЛАЗи не наздоженуть білоруських МАЗів.

        13:48 Автор
        Андрій Паливода
        Стаття
      • Вовки. По сліду НАБУ-2

        Відомство Ситника при всій його неоднозначності виявилося єдиним незалежним майданчиком опору усталеного консенсусу старих ватажків зграї і нових осіб з оточення Зеленського. Наївного гаранта Конституції свої ж взяли в заручники, остаточно блокуючи судову реформу.

        17:40 Автор
        Інна Ведернікова
        Стаття
      • Україна застрягла не в поворотах історії, а в її повторах...

        Президенти на вигляд начебто всі різні, а за своїми результатами — такі ж самі.

        13:27 Автор
        Георгій Почепцов
        Стаття